Kontakt

 

Er du interesseret i at komme i kontakt med Looklab.dk, kan du kontakte os via mail eller pr. telefon.

Har du generelle spørgsmål kan du skrive til:
info@looklab.dk

Har du spørgsmål omkring mulighederne for annoncering, partnerskaber, sponsorater o.lign. kan du skrive til:
partner@looklab.dk

Du kan også kontakte vores salgsansvarlige, Christian Kruse, på:
ck@looklab.dk eller pr. telefon: +45 40 54 64 72

ønsker du at komme i direkte kontakt med én eller flere af bloggerne kan du skrive til dem på følgende emailadresser:

celine@looklab.dk
stine@looklab.dk
healthjunkie@looklab.dk
allthingsdapper@looklab.dk
theinsider@looklab.dk
rikkekroeger@looklab.dk
ella@looklab.dk
stylebyjosephine@looklab.dk
guldlog@looklab.dk
malsen@looklab.dk
danica@looklab.dk
homesick@looklab.dk

Hvis du vil sende noget til os, er vores adresse: LOOKLAB, Allégade 12, baghuset, 1. sal, 2000 Frederiksberg.

De bedste hilsner
Looklab.dk

Luk

Om Looklab

Velkommen til LOOKLAB!

På Looklab.dk finder du nogle af Danmarks allerbedste mode- og livstilsblogs. Vi elsker mode, stil, shopping, skønhed, mad, musik, design, kunst og en masse andet - og det vil vi gerne dele! Derfor er vi gået sammen om at skabe et fælles univers, et slags konsortium, hvor vi hygger og deler med hinanden og alle jer, der sidder ude på den anden side af skærmen. Vi opdaterer døgnet rundt, 365 dage om året med alt fra brudstykker af vores liv, vores bedste mode- og skønhedstips til dugfriske reportager om trends, streetstyle og mode events in real time!

Har du ris, ros, spørgsmål eller forslag til forbedringer? Så send en mail på  info@looklab.dk.

Vil du høre om mulighederne for kommercielle samarbejder på Looklab.dk, så er du velkommen til, at kontakte os på partner@looklab.dk eller ringe til Christian Kruse på tlf. +45 40 54 64 72. Vi elsker samarbejder der er sjove for læserne, for virksomhederne og for os - og i fællesskab kan vi skræddersy den helt rigtige løsning.

Vores adresse er: LOOKLAB, Allégade 12, baghuset, 1. sal, 2000 Frederiksberg

Så ja - velkommen til Looklab, surf rundt og tag del i vores univers!

De bedste hilsner
Looklab.dk

Luk

BLIV LOOKLAB FRIEND

 

 
 

Regler og vilkår for Looklab Friends

Ved at tilmelde dig som Looklab Friend modtager du fremover Looklab's nyhedsbrev, LOOKLETTER. Dermed er du altid sikret de seneste nyheder, konkurrencer og en helt ny vinkel fra os på Looklab. LOOKLETTER udkommer hver 3. uge og vil være dér I kan se os fra helt nye sider!

Looklab kan også sende emails med sponseret indhold og vi lover (amar' og halshug), at vi kun vil sende relevant information til jer. Fx om spændende lagersalg, VIP-events eller tilbud fra butikker, forretninger og onlineshops. Spam has never been cool ;-)

Ved at oplyse dit telefonnummer når du registrerer dig som Looklab Friend, vil du fremover ved udvalgte lejligheder, modtage en sms. Servicen er helt gratis.

Husk! Du kan til enhver tid afmelde dig som Looklab Friend og dermed også nyhedsbrevet samt sms-servicen fra Looklab.dk gennem vores nyhedsbrev. Men vi håber, at du vil synes ligeså godt om Lookletter, som vi gør ;-)

Luk

Mit tøjskab

Eller “mit lettere overbelastede tøjskab” er nok mere passende! :D Flere af jer har spurgt efter billeder af mit skab, og det får I så her.

Teknisk set er det også min kærestes skab (det er ham, der har halvdelen af den øverste hylde til venstre + de to øverste hylder til højre + den øverste rodekurv med fitnesstøj + en lille bitte smule af bøjlestangen! ;)) Vi har undertøj, strømper og den slags i et skuffedarium ved siden af, og så har jeg en hel masse sko under sengen og i vores garderobeskab i entréen, hvor vores overtøj også befinder sig.

Når jeg kigger på de her billeder, så synes jeg faktisk ikke, jeg har særlig meget tøj. Mange (inkl. min kæreste) vil nok være uenig, men jeg synes altså ikke, det er så slemt? Tror der er mange andre, der har meget mere tøj. Hvad siger I, synes I det er så galt? :P

PS: Når jeg bliver voksen, så vil jeg altså have et walk-in closet. Det vil gøre livet så meget nemmere, når man skal vælge tøj!

Skriv en kommentar

40 kommentarer til “Mit tøjskab”

 1. louise//batsinmyhead skriver:
  19. januar 2012 kl. 09:05

  nej da, synes overhovedet ikke det er slemt! tror jeg har nogenlunde lige så meget (lidt!), men er også 100% med på tanken om kæmpe walk-in-closet på carrie bradshaw måden!! ;)

 2. Nana skriver:
  19. januar 2012 kl. 09:09

  Nøjh, jeg synes altså heller ikke det er slemt. Jeg er bare misundelig på al den plads :p! Deler et lignende skab (dog med meget(!) mindre bøjlestang) med min kæreste.. Og han har claimet halvdelen af hylderne.. Jeg skal have en hel hylde ud hver gang jeg leder efter én top /: .. Puuh, tror jeg skal være mere kreativ med min opbevaring..

 3. C skriver:
  19. januar 2012 kl. 09:18

  Din kæreste har meget tøj i forhold til min i hvert fald. :-)
  Det kan du sige til ham når han brokker sig ;-)

 4. Sara V skriver:
  19. januar 2012 kl. 09:32

  Det er da ikke det vilde tøj du har. :) men hvor er skabet dog pænt og ryddeligt! Det kan jeg ikke prale af. Er din kæreste betjent? I så fald var det ikke meget arbejdstøj han har. ;)

 5. k skriver:
  19. januar 2012 kl. 09:38

  Jeg synes ikke det er så slemt?
  Kan jeg spotte politiuniform?

  • k skriver:
   19. januar 2012 kl. 09:40

   hahah, det lød surt (nedladende) – sorry, ikke meningen! :)

   • Agnes skriver:
    19. januar 2012 kl. 15:14

    Ja, er du politifrue? hih

 6. Katrine skriver:
  19. januar 2012 kl. 09:42

  Overvej at skifte dine bøjler ud med renseribøjler. Det giver meget mere plads end man lige går og tror, og gør det noget lettere at “bladre” i sit tøj :) de koster kun en krone stykket i de fleste renserier.

 7. Camilla Thams skriver:
  19. januar 2012 kl. 09:49

  Det der er ingenting! Så skulle du se mit! :D

 8. Julie Bergmann skriver:
  19. januar 2012 kl. 10:36

  jeg kan bare ikke holde ud, at det ikke hænger i farveorden………… det ser så rodet ud, når det bare hænger:D

  • Natacha skriver:
   19. januar 2012 kl. 13:33

   Sådan har jeg det også! Mit plejede også at hænge i farveorden, der var så harmonisk! Men for bedre at kunne finde de ting jeg har brug for, har jeg været nødt til at hænge det efter tøjtyper, så farveorden og sidst ærmelængder. Det virker så rodet at se på, men det er langt nemmere at finde det man har brug for.

 9. sofiehedensted skriver:
  19. januar 2012 kl. 11:21

  Gud hvor er det pænt ryddet op!

 10. Tanja skriver:
  19. januar 2012 kl. 11:55

  Altså, hvis det er nogen trøst, så har du mere tøj end mig ;) (men okay, et påskud for at købe mere ville bare være mere optimalt.) Jeg står og skal til at flytte, og har overvejet nogle af IKEAs ‘Stolmen’ løsninger. Og jeg skal have et stort et! ;)

 11. maja skriver:
  19. januar 2012 kl. 12:33

  uuh kan jeg spotte en politiuniform? Er din kæreste i politiet?
  :)

 12. Caroline skriver:
  19. januar 2012 kl. 12:49

  Nej, det er slet ikke galt. Jeg har meget tøj. Jeg har ca. dobbelt så meget skabsplads som dig og stadig er der ikke plads!

 13. Philippa Rudolph skriver:
  19. januar 2012 kl. 13:36

  Hej Sofie

  Tænkte lige at jeg ville videregive et nemt og billigt trick hvis du synes du mangler plads på bøjlestangen! Istedet for de trebøjler du har nu, som fylder en del, kan du gå ned til dit lokale renseri og spørge om du ikke må købe nogle metal bøjler af ham! ofte kan man få dem for et par kroner stykket, og det sparer en masse plads!

 14. Nadja skriver:
  19. januar 2012 kl. 13:40

  Et lille tip er renseribøjler. Det kan godt være, at der er nogle, der er emsig omkring hvordan tøjet hænger på dem, men jeg har udskiftet alle mine bøjler og har fået plads til over dobbelt så meget. Det er en drøm at kunne ‘skyde’ sit tøj på bøjlerne til side og bladre i det :) GØR DET!!! Jeg bestilte mine på hjemmeshoppen.dk og fik dem leveret gratis på et vaskeri på Strandboulevarden hvor jeg kunne hente dem.

 15. Christine skriver:
  19. januar 2012 kl. 14:11

  Der er godtnok en misundelsesværdig orden i det skab, Sofie! Gid det var mig. Mit skab roder som hvad ved jeg, fordi kæresten lige er flyttet ind og der SLET ikke er plads til vores tøj i et skab, der knapt kunne rumme mit tøj for :-)
  “Heldigvis” skal jeg snart pakke mine ting ned og rejse på udveksling. Men inden det sker, flyder det med tøj i den lillebitte lejlighed.

 16. Sarah skriver:
  19. januar 2012 kl. 15:03

  Hej Sofie

  Da du nævnte walk-in closet kom jeg til at tænke på, at jeg har set at man kan købe (til hvilken pris ved jeg ikke) en APP til sin iPhone (måske også android!?), som fungerer lidt som et walk-in closet – man tager billeder af alle stykker tøj og kan så sammensætte outfits vha. APP’en. Jeg har ikke prøvet, kun set den. Måske det var noget mens du venter på at blive voksen ;)

  • Cecilie skriver:
   19. januar 2012 kl. 18:01

   sejt! kan du huske, hvad den hedder? ved ikke lige hvad jeg skal søge på :)

   • Kamilla skriver:
    19. januar 2012 kl. 23:36

    ‘Closet’ er der ihvertfald en App der hedder til iPhone, som kan det du beskriver :)

   • Sarah skriver:
    19. januar 2012 kl. 23:47

    Hmm, nej, kan desværre ikke huske det, men “closet” er da et godt bud, så mon ikke det er den!?

   • Simone skriver:
    20. januar 2012 kl. 22:54

    Den hedder Stylebook. Koster lidr knejser men fungerer fantastisk. Jeg er MEGET stor tilhænger. Sørger altid for lige at trykke det ind når jeg har haft noget på jeg følte mig godt tilpas i. Derudover er det rigtig godt til inspiration hvis man ved man skal til noget.
    Kan absolut anbefales!

 17. Maiken B. skriver:
  19. januar 2012 kl. 15:08

  Flere af de andre skriver “er din kæreste betjent?” pga. skjorterne.
  Jeg vælger bare at tro, at det er til rollespil ;-) haha

 18. Mette skriver:
  19. januar 2012 kl. 16:05

  Er vist lidt nørd, men kan huske da du lavede indlægget hvor du fortalte at din kæreste skulle begynde på politiskolen.

  http://sofiesblog.looklab.dk/mad/kage-overload/#comments

 19. Caroline skriver:
  19. januar 2012 kl. 16:15

  Man kan spotte mange favoritter, og jeg gætter på at politi skjorterne er kærestens? ;D
  Jeg tror alle kvinder ønsker sig et walk-in-closet, og jeg ser frem til den dag hvor min søster flytter hjemme fra, for så får den søøøøde lillesøster værelset til enten walk-in eller udvidet værelse ;)

  xxCaroline
  http://thefashionfrog.blogspot.com

 20. Ane skriver:
  19. januar 2012 kl. 16:54

  Elsker at du (med mindre det er din kærestes) har sådan nogle politiskjorter! Haha! :)

  http://www.thoughtsinframes.blogspot.com

 21. Sofies blogskriver:
  19. januar 2012 kl. 17:18

  Bare lige en hurtig kommentar fra det hollandske. Det er jo farligt med gratis trådløst internet! ;) Min kæreste er politimand, ja. :) Og god idé med renseribøjlerne – har faktisk overvejet det, men synes tit de er lidt “slappe” i det, så tøjet ryger af dem. Tøjet er ikke farvesorteret, men derimod ordnet efter type – så kan jeg bedst overskue det. :)

 22. Betina skriver:
  19. januar 2012 kl. 18:33

  Jeg havde faktisk regnet med du havde mere tøj, hehe (tror man vidst altid om modebloggere) men synes det er meget rarere selv at have et overskueligt tøjskab med mindre items, som man kan mikse på kryds og tværs. :) Men jo et walk in closet ville være SÅ fedt!

  themodebook.blogspot.com

 23. Benedikte Capion skriver:
  19. januar 2012 kl. 20:16

  Hyggeligt kig-ind i garderobeskabet :)
  Synes du har ret i det med, at du faktisk ikke har SÅ meget tøj – men du er også god til at udnytte, det du har :)

 24. Nanna skriver:
  20. januar 2012 kl. 00:12

  Ej, vidste heller ikke, at din kæreste legede politi. Var lige inde på indlægget, som en læser har linket til her. Godt nok en flot kage, han havde fået.
  Og synes heller ikke du har så vanvittig meget tøj:)

 25. Mette skriver:
  20. januar 2012 kl. 00:30

  Hrrm, tror jeg har din bøjlestang x 2, plus 5 lange hylder.. Men jeg er også god til at gemme! :)

 26. Louise skriver:
  20. januar 2012 kl. 10:15

  Hej Sofie! Hvor har du købt dit klædeskab henne? I love it :-D

 27. elm skriver:
  20. januar 2012 kl. 17:55

  Uff, hader de der renseribøjler. Kan huske som barn, at min mormor altid havde dem, fordi de tit sendte uldtøj,min morfars jakkesæt,frakker o.s.v. på renseri og de blev altid smidt ud med hård hånd, når der blev ryddet op i klædeskabet, fordi tøjet hænger elendigt på dem. Mit tøj hænger på træbøjler fra Ikea og er også helst ordnet efter typer altså kjoler, cardigans o.s.v..

 28. Lulu skriver:
  20. januar 2012 kl. 22:01

  HALLLO! Du har da absolut IKKE for meget tøj! ;) Altså kan man overhovedet det :S
  Elsker at der er så meget forskelligt på dine bøjler – eller det ser i hvert fald sådan ud!
  Og sikke en orden – tror jeg har orden i skabet 2-3 om ugen og resten af ugen lige det.. ja.. jeg ved ikke hvad :)

  //LULU

 29. Bettina skriver:
  20. januar 2012 kl. 22:30

  Renseribøjler kan altså lave nogle pænt kedelige skuldre i lidt for sart tøj, det kunne jeg aldrig få mig selv til at hænge mit tøj på. De er lavet til kortvarig ophængning, in my world. Træbøjler, der er ordentligt afrundede for enderne, så de passer med skuldrene, dét er godt. ;)

 30. Celine skriver:
  22. januar 2012 kl. 08:13

  Det ser ikke så slemt ud faktisk, og slet ikke når flere af hylderne er din kærestes :)
  Jeg tror faktisk, at jeg har meget meget mere end dig :S

 31. Karina hummel skriver:
  5. marts 2013 kl. 13:24

  Hej Sofie.

  Jeg hedder karina hummel og er konsulent hos et nyt tøj firma der hedder Black swan Fashion.
  de har været designer i bestseller, men lancerede deres første Black swan kollektion sidste efterår.. Det er lækkert kvalitet, design og snit.
  Tænkte om du ikke kunne have lyst til og holde et shoppe event og måske også skrive lidt om det på din blog.
  Du kan kontakte mig på 22890115 el karina.h@blackswanfashion.com
  glæder mig til og køre fra dig.
  Bedste hilsner karina hummel, haarby

 32. Iben skriver:
  18. juli 2013 kl. 15:17

  Gud, hvor er det dog et fedt tøjskab og en masse lækkert kluns du har i det!
  Og dejligt at se, at der også er godt med sko – en hver kvindes lod livet! :)

  Hilsen Iben

 33. Trygve :-) skriver:
  9. september 2013 kl. 13:50

  flot blog

Følg Sofies blog:

Sofies blog - bloglovin Sofies blog - bloglovin

INSTAGRAM

@sofiesblog
garderobe, mit skab, tøjskab