Kontakt

 

Er du interesseret i at komme i kontakt med Looklab.dk, kan du kontakte os via mail eller pr. telefon.

Har du generelle spørgsmål kan du skrive til:
info@looklab.dk

Har du spørgsmål omkring mulighederne for annoncering, partnerskaber, sponsorater o.lign. kan du skrive til:
partner@looklab.dk

Du kan også kontakte vores salgsansvarlige, Christian Kruse, på:
ck@looklab.dk eller pr. telefon: +45 40 54 64 72

ønsker du at komme i direkte kontakt med én eller flere af bloggerne kan du skrive til dem på følgende emailadresser:

celine@looklab.dk
stine@looklab.dk
healthjunkie@looklab.dk
allthingsdapper@looklab.dk
theinsider@looklab.dk
rikkekroeger@looklab.dk
ella@looklab.dk
stylebyjosephine@looklab.dk
guldlog@looklab.dk
malsen@looklab.dk
danica@looklab.dk
homesick@looklab.dk

Hvis du vil sende noget til os, er vores adresse: LOOKLAB, Allégade 12, baghuset, 1. sal, 2000 Frederiksberg.

De bedste hilsner
Looklab.dk

Luk

Om Looklab

Velkommen til LOOKLAB!

På Looklab.dk finder du nogle af Danmarks allerbedste mode- og livstilsblogs. Vi elsker mode, stil, shopping, skønhed, mad, musik, design, kunst og en masse andet - og det vil vi gerne dele! Derfor er vi gået sammen om at skabe et fælles univers, et slags konsortium, hvor vi hygger og deler med hinanden og alle jer, der sidder ude på den anden side af skærmen. Vi opdaterer døgnet rundt, 365 dage om året med alt fra brudstykker af vores liv, vores bedste mode- og skønhedstips til dugfriske reportager om trends, streetstyle og mode events in real time!

Har du ris, ros, spørgsmål eller forslag til forbedringer? Så send en mail på  info@looklab.dk.

Vil du høre om mulighederne for kommercielle samarbejder på Looklab.dk, så er du velkommen til, at kontakte os på partner@looklab.dk eller ringe til Christian Kruse på tlf. +45 40 54 64 72. Vi elsker samarbejder der er sjove for læserne, for virksomhederne og for os - og i fællesskab kan vi skræddersy den helt rigtige løsning.

Vores adresse er: LOOKLAB, Allégade 12, baghuset, 1. sal, 2000 Frederiksberg

Så ja - velkommen til Looklab, surf rundt og tag del i vores univers!

De bedste hilsner
Looklab.dk

Luk

BLIV LOOKLAB FRIEND

 

 
 

Regler og vilkår for Looklab Friends

Ved at tilmelde dig som Looklab Friend modtager du fremover Looklab's nyhedsbrev, LOOKLETTER. Dermed er du altid sikret de seneste nyheder, konkurrencer og en helt ny vinkel fra os på Looklab. LOOKLETTER udkommer hver 3. uge og vil være dér I kan se os fra helt nye sider!

Looklab kan også sende emails med sponseret indhold og vi lover (amar' og halshug), at vi kun vil sende relevant information til jer. Fx om spændende lagersalg, VIP-events eller tilbud fra butikker, forretninger og onlineshops. Spam has never been cool ;-)

Ved at oplyse dit telefonnummer når du registrerer dig som Looklab Friend, vil du fremover ved udvalgte lejligheder, modtage en sms. Servicen er helt gratis.

Husk! Du kan til enhver tid afmelde dig som Looklab Friend og dermed også nyhedsbrevet samt sms-servicen fra Looklab.dk gennem vores nyhedsbrev. Men vi håber, at du vil synes ligeså godt om Lookletter, som vi gør ;-)

Luk

Fredagens outfit

Body: Monki, nederdel og sandaler: H&M

I mangel af bedre får I lige et billede af mit outfit fra i fredags som var meget jeg-skal-i-sommerhus-snart-jæææh-afslappet.

Hvor har vejret været skønt i dag! Jeg fik lidt tidligere fri og har siddet på terrassen og solet mig. Jeg må nok erkende, at jeg er en smule misundelig på alle Roskilde-gængerne.

Faktisk har jeg aldrig været på Roskilde Festival, hvilket måske er en fejl, for jeg er jo sådan en, der godt kan lide koncerter og hygge. Det, der taler imod, er bare klamme toiletter og fatsvage mennesker der ikke kan fatte at det ikke er okay at smadre alting, men måske er det bare en fordom, jeg har, og måske er det slet ikke så slemt, når først man står i det? :D Jeg ved det ikke – måske skal det prøves af næste år…

Skriv en kommentar

Ingen kommentarer til “Fredagens outfit”

 1. cathrine skriver:
  28. juni 2010 kl. 17:32

  Jeg har det på samme måde.. Har en eller anden fordom om præcis sådan nogle typer, men er de seneste år blevet mere og hug på at tage derhen!! Næste år kunne det være man bare skulle springe ud i det ;)

  http://www.golddustandbubbles.wordpress.com

 2. Heidi skriver:
  28. juni 2010 kl. 17:44

  Kan godt forstå at toiletforhold taler imod, men der findes intet som stemningen på Roskilde. Alle er glade og ting bliver for det meste kun smadret på helvedesnatten mellem søndag og mandag. Ellers er det vist DK’s fredeligste by.

  Jeg tog på Roskilde for første gang sidste år og er helt fascineret af den gode stemning og alle de koncerter med bands man aldrig ville have opdaget hvis man ikke havde set dem optræde der.
  Et enkelt råd er at der er mulighed for nogenlunde ordentlige toilet- og badforhold hvis man arbejder frivilligt derude og det er alligevel meget rart at kunne få sig et ordentligt bad en gang imellem:-)

  Ville egentlig bare sige at det positive klart overskygger det negative og i år bliver endnu en fantastisk festival:-)

 3. Cecilie skriver:
  28. juni 2010 kl. 19:03

  Smukke Sofie :D
  hvor er dine solbriller fra?

 4. sofiesblog skriver:
  28. juni 2010 kl. 19:26

  Cathrine: Ja, det må være vores nytårsforsæt. ;)

  Heidi: Ja, du har helt ret. Hvis jeg havde vidst, at vejret skulle blive så godt, så tror jeg også, at jeg var taget afsted. Kan bare ikke overskue at gå rundt i mudder en hel uge. :)

  Cecilie: De er såmænd bare fra BikBok, købt for tusind år siden.

 5. Mathilde skriver:
  28. juni 2010 kl. 19:35

  Du SKAL prøve det næste år, for der vil jeg også være der!! :) tror bare det handler om at være sammen med de rigtige mennesker, så lægger man nok ikke mærke til folk, der smadrer ting osv. Og så kan man jo bare tisse i naturen, det er ikke så slemt ;-)

 6. Louise skriver:
  28. juni 2010 kl. 20:46

  Tag meeed! Om end bare for at have været der :) Roskilde er, efter min mening, noget der skal prøves! Det er mit tredje år i år, og jeg er endda kun 17. Er lige hjemme i dag for at tage en slapper og sove ordentligt, men onsdag skal jeg tilbage – og glæder mig!

 7. Anna skriver:
  28. juni 2010 kl. 20:58

  Elsker din nederdel! Forstår godt dine forbehold over for Roskilde. Jeg har været der én gang, det var super fedt, men tror ikke, jeg kommer afsted igen..

  /Anna
  http://infashionwetrustblog.blogspot.com

 8. Amalie skriver:
  28. juni 2010 kl. 23:12

  jeg vil forslå dig at købe en en-dags-billet. det har jeg gjort og skal afsted for første gang på fredag. sådan lige for at prøve det og se om det er noget, inden man tager en hel uge :)
  - http://lommepengeogtommeflasker.blogspot.com/

 9. Mette Silke skriver:
  29. juni 2010 kl. 17:33

  Jeg har helt samme oplevelse som Heidi (bortset fra, at jeg nød ikke at skulle arbejde), og præcis samme fordomme som det :) Det kan altså klart anbefales!!! Lidt vådservietter og tørshampoo redder looket og alt det ulækre overskygges af den gode stemning og de glade mennesker.

 10. Anine skriver:
  1. juli 2010 kl. 12:30

  Ellers er der faktisk også et område de kalder “silent and clean”. Der kan man bo uden skrald og larm over det hele, Det kunne jo være en mulighed hvis du nu skulle prøve Roskilde engang :) En ren Roskilde festrival så at sige, og man kan altid gå ud i de andre områder hvis man nu savner larmen, og det “rigtige” stemning :D

 11. Christina skriver:
  1. juli 2010 kl. 17:12

  Jeg kunne nu også gerne tænke mig at opleve den ægte roskilde-stemning – meeen, tanken om overtisset telte og dårlige toiletter lokker knap så meget! :D

 12. Mia skriver:
  5. juli 2010 kl. 14:47

  Jeg var også afsted for første gang i år, en helt fantastisk oplevelse! Men når man er i dét, så tænker du ikke over toiletfoholdene og folk opfører sig faktisk rigtig godt. Som Heidi skrev er det kun mellem søndag og mandag at folk ødelægger ting, ellers har folk simpelthen været helt eksemplariske at være sammen med, når man tænker på hvor mange fulde mennesker der er samlet på et sted :)

 13. Christine skriver:
  5. juli 2010 kl. 21:27

  Hej Sofie,

  Har lige været afsted og det var fantastisk! Boede i H&Ms reboot camp som bestemt kan anbefales. -Fantastisk toilet- og badfaciliteter (rene, pæne og uden lugt! -har faktisk været i bad hver dag på festivalen:)

  Der stod telt klar når man ankom og derudover var der lavet lækre aktiviteter som en stylelounge hvor man kunne blive klippet gratis af ChaChaCha frisører imod en donation til “fashion against aids” og derudover havde Joe & The Juice en lækker lounge hvor de næsten hele døgnet serverede deres velkendte sandwiches og juice & shakes (med eller uden sprut) -Ahhh! Lux festival ftw!

Følg Sofies blog:

Sofies blog - bloglovin Sofies blog - bloglovin

INSTAGRAM

@sofiesblog
Roskilde, sommer, sommerhus