Kontakt

 

Er du interesseret i at komme i kontakt med Looklab.dk, kan du kontakte os via mail eller pr. telefon.

Har du generelle spørgsmål kan du skrive til:
info@looklab.dk

Har du spørgsmål omkring mulighederne for annoncering, partnerskaber, sponsorater o.lign. kan du skrive til:
partner@looklab.dk

Du kan også kontakte vores salgsansvarlige, Christian Kruse, på:
ck@looklab.dk eller pr. telefon: +45 40 54 64 72

ønsker du at komme i direkte kontakt med én eller flere af bloggerne kan du skrive til dem på følgende emailadresser:

celine@looklab.dk
stine@looklab.dk
healthjunkie@looklab.dk
allthingsdapper@looklab.dk
theinsider@looklab.dk
rikkekroeger@looklab.dk
ella@looklab.dk
stylebyjosephine@looklab.dk
guldlog@looklab.dk
malsen@looklab.dk
danica@looklab.dk
homesick@looklab.dk

Hvis du vil sende noget til os, er vores adresse: LOOKLAB, Allégade 12, baghuset, 1. sal, 2000 Frederiksberg.

De bedste hilsner
Looklab.dk

Luk

Om Looklab

Velkommen til LOOKLAB!

På Looklab.dk finder du nogle af Danmarks allerbedste mode- og livstilsblogs. Vi elsker mode, stil, shopping, skønhed, mad, musik, design, kunst og en masse andet - og det vil vi gerne dele! Derfor er vi gået sammen om at skabe et fælles univers, et slags konsortium, hvor vi hygger og deler med hinanden og alle jer, der sidder ude på den anden side af skærmen. Vi opdaterer døgnet rundt, 365 dage om året med alt fra brudstykker af vores liv, vores bedste mode- og skønhedstips til dugfriske reportager om trends, streetstyle og mode events in real time!

Har du ris, ros, spørgsmål eller forslag til forbedringer? Så send en mail på  info@looklab.dk.

Vil du høre om mulighederne for kommercielle samarbejder på Looklab.dk, så er du velkommen til, at kontakte os på partner@looklab.dk eller ringe til Christian Kruse på tlf. +45 40 54 64 72. Vi elsker samarbejder der er sjove for læserne, for virksomhederne og for os - og i fællesskab kan vi skræddersy den helt rigtige løsning.

Vores adresse er: LOOKLAB, Allégade 12, baghuset, 1. sal, 2000 Frederiksberg

Så ja - velkommen til Looklab, surf rundt og tag del i vores univers!

De bedste hilsner
Looklab.dk

Luk

BLIV LOOKLAB FRIEND

 

 
 

Regler og vilkår for Looklab Friends

Ved at tilmelde dig som Looklab Friend modtager du fremover Looklab's nyhedsbrev, LOOKLETTER. Dermed er du altid sikret de seneste nyheder, konkurrencer og en helt ny vinkel fra os på Looklab. LOOKLETTER udkommer hver 3. uge og vil være dér I kan se os fra helt nye sider!

Looklab kan også sende emails med sponseret indhold og vi lover (amar' og halshug), at vi kun vil sende relevant information til jer. Fx om spændende lagersalg, VIP-events eller tilbud fra butikker, forretninger og onlineshops. Spam has never been cool ;-)

Ved at oplyse dit telefonnummer når du registrerer dig som Looklab Friend, vil du fremover ved udvalgte lejligheder, modtage en sms. Servicen er helt gratis.

Husk! Du kan til enhver tid afmelde dig som Looklab Friend og dermed også nyhedsbrevet samt sms-servicen fra Looklab.dk gennem vores nyhedsbrev. Men vi håber, at du vil synes ligeså godt om Lookletter, som vi gør ;-)

Luk

3 x pizza + tips og tricks

Jeg kan nok lige så godt indrømme det: Min livret er pizza! Der går ikke én uge, hvor jeg ikke har lyst til pizza, og denne uge er ingen undtagelse. Faktisk har jeg ligget og tænkt på pizza hver eneste aften inden jeg skulle sove – har man så et problem? :D

I går fik jeg så udlevet mine drømme (ok, det her tager en lidt uheldig drejning – det er trods alt bare pizza! ;)) og bagte hele 3 af slagsen.

Nr. 1 var med chorizo og chili og er nok en af mine favorit-pizzaer:

Nr. 2 var med serrano-skinke, rucola og parmesan – her er billede før og efter salaten kom på:

Og så blev pizza nr. 3 et rod-sammen af alt det, jeg havde i køleskabet, der skulle bruges – frisk tomat, løg, champignon, rød peber og hvidløg i meget tynde skiver:

Jeg bruger denne pizzadej, dog udskifter jeg noget af melet med rugmel og durummel og bruger pizzamel (type 00) til resten, og bruger ikke så meget sukker som i opskriften. Af den portion kan der godt blive til 4 pizzaer, denne gang blev det dog kun til 3 lidt tykkere.

Min tomatsovs laver jeg bare af en dåse hakkede tomater som jeg blender med et fed hvidløg, oregano, sukker, salt og peber.

På det sidste er jeg blevet glad for at bruge frisk mozzarella (I ved, de der runde kugler, man køber i en lille plastikpose), som jeg skærer i skiver og kommer på inden det resterende fyld, altså lige oven på tomatsovsen. Så bliver den god! Den eneste ulempe er, at der er lidt væde, der gerne vil løbe fra, når den er i ovnen, men det må man jo tage med. :D

Tips til god pizzabagning:

 1. Når jeg laver pizza, så bager jeg dem altid på pizzabagesten. Jeg har bare købt en billig en i Kvickly (tror den kostede 49 kr.), og den fungerer altså udmærket. Man kan også købe en billig flise i et byggemarked, det skulle efter sigende være lige så godt.
 2. For at få en sprød bund, er tricket at stille stenen ind i ovnen og derefter opvarme ovnen til max. temperatur på alm. ovn (ikke varmluft!). Her må den så gerne stå i en halv times tid, men det plejer jeg ikke at have tålmodighed til. Jeg ruller dejen ud, lægger den på et stykke bagepapir, putter fyldet på og balancerer med pizzaen (inkl. bagepapir) på et spækbræt og lader den glide over på pizzabagestenen i ovnen. ;) Jeg giver den omkring 10-15 minutter.
 3. Om sommeren er det virkelig lækkert at lave pizza på grill! Det skal selvfølgelig være en kuglegrill med låg. Fremgangsmåden er den samme som i ovn, husk dog at klippe bagepapiret til, så der ikke går ild i det. Pizzaen skal bages ved indirekte varme (dvs. kullene skal ligge ude i siden). Pga. den høje varme bliver bunden virkelig god og sprød – og så går det mega hurtigt med at få dem bagt. I sommer bagte vi nogle på kun 4 min.!

Jeg håber I kunne bruge mine tips og tricks! Hvis I selv har nogle, så må I gerne dele dem i kommentarfeltet. Og spørgsmål fyrer I som sædvanlig også bare af der! ;)

Skriv en kommentar

36 kommentarer til “3 x pizza + tips og tricks”

 1. Mette skriver:
  30. marts 2011 kl. 10:05

  Det ser super lækkert ud.. I søndags havde både manden og jeg en anelse tømmermænd, og i stedet for at bestille en pizza udefra, lavede vi vores egen med masser af ost, which I love! Vi puttede parmaskinke, chili, mozzarella (bøffel), og cheddar på og jeg var i himlen! ;)

 2. Julie skriver:
  30. marts 2011 kl. 10:13

  Uhhhhmmm. Kors, hvor er der lang tid til frokost, når man ser de billeder. Havde også en periode hvor jeg lavede en masse pizza, men vores (dyre) pizzabagesten gik meget hurtigt i +4 stykker og da vi flyttede sidste år, røg den sgu ud!
  Nu kan jeg se på det hele, at jeg snart må stikke i Silvan og få mig en ny flise til ovnen. Man skal vist bare sørge for at den ikke er glaseret, fordi en pizzabagesten ikke kun skal holde på varmen, men også “suge” noget at væden (vist ikke så bogstaveligt som det lyder, men at den skal give plads til at det kan fordampe) fra pizzaen for at den kan blive sprød. Det er der i hvert fald en klog én, der har sagt til mig.
  Jeg er især blevet vild med pizzaer med “ubagt” fyld i kombination med tomatsovs, ost og andre ting der har godt af at komme i ovnen. F.eks. frisk mortadella eller parmaskinke oven på en nybagt pizza. Yum!

 3. Anne au Chocolat skriver:
  30. marts 2011 kl. 10:28

  Hvor er de smukke Sofie :) Du er altså en sej madpige!

 4. kathrine skriver:
  30. marts 2011 kl. 10:29

  Jeg har ikke en pizzasten og varmer i stedet min bageplade på 250c, det tror jeg næsten har samme effekt! Mine pizzaer bliver ihvertfald altid rost meget! Og så har jeg verdens bedste opskrift på pizzadej!

 5. Sophie Mathilde Hansen skriver:
  30. marts 2011 kl. 10:34

  Ej hvor er jeg sulten nu Sofie! Og klokken er kun halv 11, det bliver en laaang dag. men tak for pizza-fylds-inspiration!
  x sophie
  http://sophiemathildehansen.blogspot.com

 6. Sofies blogskriver:
  30. marts 2011 kl. 10:36

  Mette: Uhm, det er altså også bare det bedste! :D Og så er det som om man har det meget bedre efter at have spist hjemmelavet pizza frem for en købe-en af slagsen.

  Julie: Jep, du må afsted efter en ny! Og tak for tippet. Jeg er ikke så god til “råt” fyld – kan bedst lide når det hele er bagt med (dog på nær rucola! ;))

  Anne: ORV, det er noget af et kompliment, når det kommer fra dig!

  Kathrine: Ja, det lyder da sådan. Min ovn er ret elendig, så den kan desværre ikke blive særlig varm. Du lokker med den der opskrift – del? :D

 7. Sofies blogskriver:
  30. marts 2011 kl. 10:37

  Sophie: Hehe, sorry! ;)

 8. Stine K.A. skriver:
  30. marts 2011 kl. 10:47

  På et tidspunkt havde vi også (hjemmelavet ;) ) pizza som fredagsmad (ja og weekend, fordi vi lavede kæmpe portion ;) ). Men nu er der gået halvanden uge uden sidst – er helt ved at få abstinenser ;)

 9. Kira skriver:
  30. marts 2011 kl. 10:56

  Uhmmm, jeg bliver helt sulten af at læse med. Personligt så elsker jeg tynde skiver rødløg på pizzaer, de bliver så dejligt søde :)
  Ellers har kæresten og jeg forsøgt os med Jamie Olivers Calzone (http://www.jamieoliver.com/recipes/vegetarian-recipes/calzone?clicked_from_search_results=true&query=pepper) og den er helt vildt anbefalelsesværdig! Blandingen af spinat og svampe og tomatsovs… NOM! Prøv det! :)

 10. owlicious sisters skriver:
  30. marts 2011 kl. 11:04

  ej hvor får jeg bare lyst til pizza nu..Mmmmmm

 11. Tina Donbaek skriver:
  30. marts 2011 kl. 11:34

  Vil du ikke lægge en opskrift op på den første pizza? :D

 12. Eva skriver:
  30. marts 2011 kl. 11:34

  SUPER gode tricks! De er hermed noteret :-)
  Og fantastisk at høre at man kan bage pizzaer på en grill – for vores ovn hernede i Istanbul er virkelig crappy!!
  De ser SKØNNE ud dine pizzaer… og you know what! Pizza er også min livret ;-)

 13. Sofie skriver:
  30. marts 2011 kl. 12:00

  Nam!! Der går vidst ikke længe før jeg skal prøve alle 3 pizzaer. Tror jeg må til at købe mig en pizzabagesten, mine forældre har også en og de bliver bare så gode!
  Vi har et sommerhus uden el, så vi laver alt på grill – inkl. pizza, det er såååå godt!! :)

  Hav en rigtig dejlig onsdag.

  //Sofie

 14. The Impressionista skriver:
  30. marts 2011 kl. 12:25

  YUMMY!! Hvor ser det lækkert ud Sofie :)

 15. Jo Svendsen skriver:
  30. marts 2011 kl. 13:20

  Haha, hvor er det fantastisk at drømme om det flere aftener i træk. Men er mad og dét “at spise” ikke noget af det bedste i verdenen. Tak for en skøn blog, med masser af spændende indlæg.

 16. Heidi skriver:
  30. marts 2011 kl. 13:48

  Jeg kender mozzarella-problemet! Det jeg gør er, at som det første (før man laver tomatsovs evt.), “river/brækker” mozzarellaen i 4 dele, og ligger dem i en si. Så siver vandet ud, og man er fri for ekstra væde. De skal gerne ligge 15 min. (eller mere) Så på pizza og i ovnen! Wupti! ;)

 17. Sarah skriver:
  30. marts 2011 kl. 15:11

  Hej Sofie,
  Hvilket mærke hakkede tomater bruger du? Jeg synes tit jeg er uheldig med min tomatsovs.

 18. Michelle skriver:
  30. marts 2011 kl. 15:43

  MMM Pizza er bare SÅ godt! Især hjemmelavet pizza MUMS! Jeg plejer at lave pizza med rød pesto, serrano-skinke, løg- og tomatskiver & frisk mozzarella. Det smager nu også ganske lækkert og så lige med en salat ved siden af … men vil nu også sige, at man altså aldrig kan gå helt galt i byen med en pizza med hakket oksekød, en MEGA lækker tomatsovs og så en masse ost (;

 19. Pia skriver:
  30. marts 2011 kl. 16:10

  Kan se, der er flere, der gerne vil have en opskrift på pizza 1, det vil jeg også gerne ;-) – altså hvad du præcist har puttet på af fyld?

 20. Ditte Marie skriver:
  30. marts 2011 kl. 17:35

  Wow, hvor ser de bare skønne ud! Når du putter ost på (som ikke er mozzarella), er det så også lige over tomatsovsen? Og hvilken ost bruger du så? :-)

 21. Sofies blogskriver:
  30. marts 2011 kl. 18:13

  Stine: Haha, det lyder som mig! ;)

  Kira: Uhm, det lyder sørme også godt… Den må jeg lige se nærmere på!

  Owlicious: Jeg har omsider fået min lyst styret, eftersom jeg både fik det til aftensmad i går og til frokost i dag – i rigelige mængder begge gange! :P

  Tina Donbaek: Hmm, opskriften er der jo? Har jo forklaret hvordan jeg gør, det er bare stillet lidt anderledes op end det plejer. :) Jeg har bare brugt knap 1 pk. chorizo + knap 1 pk. frisk mozzarella og et drys tørrede chiliflager til fyldet.

  Eva: Haha, godt at jeg ikke er den eneste! Vi er meeeget sofistikerede, vi to. ;)

  Jo: Helt sikkert! Jeg eeeelsker mad! :D

  Heidi: Aha, se dét var et godt tip! Det skal jeg helt sikkert prøve næste gang! Tak!

  Sarah: Bare Nettos de billigste. ;) Engang lavede jeg tomatsovs med løg og hvidløg, der stod og kogte ind i tusind år, og selvom det også smager rigtig godt, så passer denne model bare bedre til min tålmodighed! :P

  Michelle: Åh ja, hakket oksekød er også godt. Jeg har bare ikke altid tid til at vente på at det skal brunes først. :)

  Pia: Se ovenfor!

  Ditte Marie: Jeg har både prøvet med sådan en revet ost fra pose, du ved, men jeg har hørt at det mestendels består af fedt og ikke rigtig har noget med ost at gøre. Har også prøvet med revet emmentaler, men det smagte på en måde for kraftigt i længden. Det blev dog også puttet på lige oven på tomatsovsen. ;)

 22. Julia skriver:
  30. marts 2011 kl. 19:11

  Ja.. efter at have set dette SUPER lækre indlæg, så måtte jeg bare hjem og lave pizzaer magen til!
  Shame on you, Sofie :D (og god opskrift forresten ;) )

 23. Ditte Marie skriver:
  30. marts 2011 kl. 20:24

  Ja okay :D Det er bare fordi osten på din laver det “mønster” pizzariaets også gør – og den effekt får jeg aldrig frem. Måske putter jeg i virkeligheden for meget ost på.. hmm.

  Men tak for svaret, og inviter gerne på pizza! ;-)

 24. s skriver:
  30. marts 2011 kl. 20:58

  De ser vildt lækre!!
  Elsker dine madindlæg, har gemt flere af dem til når jeg engang skal flytte hjemmefra. Så kommer det til at stå på mad a la Sofie!
  /S
  http://www.afashionchild.blogspot.com

 25. Ida skriver:
  30. marts 2011 kl. 22:12

  Haps, er glad for jeg også har fået pizza idag.. ellers var jeg da savlet helt væk i dine?! ;-)

  Lots of Love Ida

 26. Kim Schulz skriver:
  31. marts 2011 kl. 21:02

  Det ser godt nok lækkert ud. Jeg er selv stor tilhænger at hjemmelavede pizzaer (især fra grillen) og vi laver det ofte hos os.
  På min egen blog har jeg samlet en række tips og tricks til at lave perfekte pizzaer (et par ligner dine lidt), så hvis du eller andre har lyst, så kan i finde inspiration her:
  http://grillkokkerier.dk/2011/02/05/pizza-det-hurtige-maaltid/

  Prøv forøvrigt at smide seranno skinken på pizzaen lige efter den er kommet ud af ovnen. Det giver en meget mere saftig skinke der nærmest flyder ud i den varme ost.

  Alt godt,
  Kim Schulz

 27. Kristine skriver:
  31. marts 2011 kl. 23:40

  Tip: Brug tomatpassata i stedet for hk tomater, så slipper du for at blende ;)

 28. Steenberg skriver:
  4. april 2011 kl. 12:58

  MUMS! Elsker pizza, og dine ser altså helt vildt gode ud!

 29. Michelle skriver:
  4. april 2011 kl. 17:54

  Yes det er så menuen på aftensmaden i aften!

  - Wildtigerlily.blogspot.com

 30. Mie skriver:
  15. april 2011 kl. 21:36

  Hej Sofie.

  Jeg har bagt pizza her til aften, med stor inspiration fra dig, og hold nu op hvor blev de gode! Ligesom dine billeder og de smagte såååå godt! Stor begejstring hele vejen rundt om bordet! Tak for gode opskrifter og andet spas!

  God weekend!

 31. Vegetaren skriver:
  2. maj 2011 kl. 12:57

  Ih søde Sofie, sad lige her og tænkte på aftensmaden (ja det går det meste af denne mandag med) og så faldt jeg over dine opskrifter – kæresten og jeg skal sku ha pizza i aften! Dog halverer jeg hvedemelet og bruger grov spelt og da jeg er vegetar blir der ingen skinke, men syltede artiskok, mozarella og en masse andre ting :)Desuden har jeg et godt tip, jeg plejer at lave en lille dressing, som jeg putter på pizzaen når den kommer ud af ovnen: olivenolie og presset hvidløg, muuuummmmms!
  TAK for inspiration!

 32. Ida skriver:
  16. februar 2012 kl. 08:35

  Hej Sofie
  Kan det passe, at du bager pizzaerne på bagestenen MED bagepapir imellem, eller har jeg læst forkert? Jeg troede nemlig at meningen med pizzabagestene var at den skulle 1. være rigtig rigtig varm, og 2. suge lidt af væsken fra pizzadejen? (begge dele for at gøre bunden sprød). Jeg har ikke selv erfaring med sådan en, men har overvejet at anskaffe mig en. De ser ellers lækre ud, dine pizzaer! :)
  Mvh. Ida

 33. Caroline skriver:
  23. marts 2012 kl. 19:17

  Der ser lækkert ud.
  Vil da lige dele min yndlingspizza med dig – Den er inspireret af en pizza jeg fik i en lille græsk perle af en by.

  Smøres med tomatpuré med hvidløg og chili.
  Tynde, skiveskårede tomater
  Serano skinke
  Honningristet bacon (skal kun lige krølle sammen, ikke steges færdigt)
  Feta
  Drys med timian (typisk græsk)
  Når pizzaen er 5 min fra at være færdig putter du skiveskåret peberfrugt på, så er de stadig sprøde.. MUMS! :)

 34. Camilla skriver:
  23. marts 2012 kl. 20:41

  Hej Sofie,
  Jeg laver altid kartoffelpizza, den er ganske fantastisk:-) først smørres rød pesto på pizzabunden og ricotta ost. Nu skæres kartoflerne i skiver og saltes og lægges derefter på. Nu drypper man pizzaen med lidt hvidløgsolie og bager den herefter i ca 15-20 min. Inden den serveres kommes friske basilikum blade, som jeg hakker over!
  Bare et lille tip til endnu en pizza:-) og tak for en dejlig blog!
  Mvh Camilla.

 35. Camilla skriver:
  23. marts 2012 kl. 22:51

  Tak for hurtigt svar, hvor er du sød:)
  Jeg må igang med “din” pizza-opskrift imorgen aften!
  Steger jeg bare det honnigristede bacon i en smule honning på panden?
  Mvh Camilla.

 36. Jette skriver:
  7. februar 2014 kl. 13:10

  IH, hvor ser det lækkert ud! tænderne løber jo helt i vand efter de her lækre fristelser.. Hver gang jeg får lyst til pizza er det altid med den der jeg-er-sulten-lige-nu!-løsning med et besøg hos http://www.hungry.dk/vejle/pizza/ eller et smut til min lokale pizzamand i underetagen – i aften bliver jeg altså lige nødt til at gøre dig stilen efter og handle ind til omgang hjemmelavet pizza istedet! – jeg er vild med din alt-fra-køleskabet-ide, det kan der jo komme noget ganske hæderligt ud af :)

Følg Sofies blog:

Sofies blog - bloglovin Sofies blog - bloglovin

INSTAGRAM

@sofiesblog
chili, chorizo, durum, ovn, parmesan, pizza, pizza på grill, pizzabagesten, rucola, rug, serrano, tips og tricks