Kontakt

 

Er du interesseret i at komme i kontakt med Looklab.dk, kan du kontakte os via mail eller pr. telefon.

Har du generelle spørgsmål kan du skrive til:
info@looklab.dk

Har du spørgsmål omkring mulighederne for annoncering, partnerskaber, sponsorater o.lign. kan du skrive til:
partner@looklab.dk

Du kan også kontakte vores salgsansvarlige, Christian Kruse, på:
ck@looklab.dk eller pr. telefon: +45 40 54 64 72

ønsker du at komme i direkte kontakt med én eller flere af bloggerne kan du skrive til dem på følgende emailadresser:

sara@looklab.dk
celine@looklab.dk
stine@looklab.dk
healthjunkie@looklab.dk
allthingsdapper@looklab.dk
theinsider@looklab.dk
rikkekroeger@looklab.dk
ella@looklab.dk
stylebyjosephine@looklab.dk
guldlog@looklab.dk
malsen@looklab.dk
fit4livin@looklab.dk

Hvis du vil sende noget til os, er vores adresse: LOOKLAB, Allégade 12, baghuset, 1. sal, 2000 Frederiksberg.

De bedste hilsner
Looklab.dk

Luk

Om Looklab

Velkommen til LOOKLAB!

På Looklab.dk finder du nogle af Danmarks allerbedste mode- og livstilsblogs. Vi elsker mode, stil, shopping, skønhed, mad, musik, design, kunst og en masse andet - og det vil vi gerne dele! Derfor er vi gået sammen om at skabe et fælles univers, et slags konsortium, hvor vi hygger og deler med hinanden og alle jer, der sidder ude på den anden side af skærmen. Vi opdaterer døgnet rundt, 365 dage om året med alt fra brudstykker af vores liv, vores bedste mode- og skønhedstips til dugfriske reportager om trends, streetstyle og mode events in real time!

Har du ris, ros, spørgsmål eller forslag til forbedringer? Så send en mail på  info@looklab.dk.

Vil du høre om mulighederne for kommercielle samarbejder på Looklab.dk, så er du velkommen til, at kontakte os på partner@looklab.dk eller ringe til Christian Kruse på tlf. +45 40 54 64 72. Vi elsker samarbejder der er sjove for læserne, for virksomhederne og for os - og i fællesskab kan vi skræddersy den helt rigtige løsning.

Vores adresse er: LOOKLAB, Allégade 12, baghuset, 1. sal, 2000 Frederiksberg

Så ja - velkommen til Looklab, surf rundt og tag del i vores univers!

De bedste hilsner
Looklab.dk

Luk

BLIV LOOKLAB FRIEND

 

 
 

Regler og vilkår for Looklab Friends

Ved at tilmelde dig som Looklab Friend modtager du fremover Looklab's nyhedsbrev, LOOKLETTER. Dermed er du altid sikret de seneste nyheder, konkurrencer og en helt ny vinkel fra os på Looklab. LOOKLETTER udkommer hver 3. uge og vil være dér I kan se os fra helt nye sider!

Looklab kan også sende emails med sponseret indhold og vi lover (amar' og halshug), at vi kun vil sende relevant information til jer. Fx om spændende lagersalg, VIP-events eller tilbud fra butikker, forretninger og onlineshops. Spam has never been cool ;-)

Ved at oplyse dit telefonnummer når du registrerer dig som Looklab Friend, vil du fremover ved udvalgte lejligheder, modtage en sms. Servicen er helt gratis.

Husk! Du kan til enhver tid afmelde dig som Looklab Friend og dermed også nyhedsbrevet samt sms-servicen fra Looklab.dk gennem vores nyhedsbrev. Men vi håber, at du vil synes ligeså godt om Lookletter, som vi gør ;-)

Luk

Chicken tikka masala

Jeg er faktisk ikke den store tilhænger af indisk mad, men en tikka masala skal man altså ikke kimse ad! For nylig havde jeg lyst til selv at prøve at lave det, så jeg kæmpede mig igennem en hel masse opskrifter (bl.a. denne) og lavede min egen freestyle-version ud fra dem. Det blev virkelig lækkert!

Som tilbehør lavede jeg pandebrød, hvor jeg tilsatte nigella-frø (also known as jomfru i det grønne) til dejen for at give dem en naan-feeling. Dertil lavede jeg en dip af yoghurt med hvidløg og lidt bredbladet persille som drys – koriander kan også bruges, hvis man er til den slags (men det er jeg ikke!). Husk at kyllingen skal marinere et stykke tid, gerne natten over.

Ingredienser: (til 2-3 personer)

Kylling og marinade:

  • 250 g. kyllingebryst
  • 1 dl yoghurt
  • 1 fed hvidløg
  • 1 tsk. garam masala (krydderiblanding, som kan købes i fx grønthandlere)
  • 1 tsk. gurkemeje (kan også købes i fx grønthandlere)
  • 1 tsk. chiliflager
  • 1 tsk. salt
  • 2 tsk. citronsaft

Til saucen:

  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 lille dåse tomatpuré
  • 1 tsk. garam masala
  • 1 tsk. gurkemeje
  • 1 håndfuld finthakkede mandler
  • 2 dl vand
  • 2 dl yoghurt
  • Olivenolie
  • Salt

Fremgangsmåde:

Kylling og marinade:

  1. Skær kyllingen i tern.
  2. Hak hvidløget fint.
  3. Bland marinaden, læg kyllingen i, og lad det trække i køleskabet min. 1 time og gerne natten over. Min fik ca. 4 timer.
  4. Når kyllingen har trukket, puttes den (inkl. marinade) over i et ovnfast fad og steges 12-15 min. i en forvarmet ovn ved 250 grader.

Saucen:

  1. Hak løg og hvidløg fint.
  2. Steg dem i olie i en wok sammen med garam masala.
  3. Tilsæt tomatpuré, gurkemeje, mandler og vand, og lad det simre nogle minutter
  4. Tilsæt den færdige kylling (inkl. marinade) til sovsen, og tilsæt yoghurt til den ønskede konsistens.
  5. Varm retten godt igennem og smag til med salt.
  6. Server med ris, pandebrød, dip og persille/koriander til drys.

Skriv en kommentar

15 kommentarer til “Chicken tikka masala”

  1. Natalie skriver:
    3. april 2012 kl. 11:49

    Ejj, tikka masala er viirkelig godt!
    http://agoodiebag.blogspot.com/

  2. Viveca Johansen skriver:
    3. april 2012 kl. 11:56

    Det ser dejligt ud! Er halvt indisk, så er vant til at få indiske retter serveret herhjemme. Tikka masala er virkelig lækkert :)

    http://stainsofpaint.blogspot.com/

  3. Miriam skriver:
    3. april 2012 kl. 12:50

    Ugh. Hvornår lærer jeg ikke at læse mad-indlæg, når jeg er sulten?? Det er så antiklimaktisk at gå ud og spise en rugbrødsmad bagefter…

  4. Johanne skriver:
    3. april 2012 kl. 13:19

    Jeg er heller ikke specielt meget fan af indisk mad, det kunne være jeg skulle prøve at lave den her ret! :)

  5. Cherry Blossom Girl skriver:
    3. april 2012 kl. 16:06

    Jeg elsker simpelthen dine madindlæg – keep ‘em coming, PLEASE :)

    http://acherrygirlindeed.blogspot.com/

  6. Natasja skriver:
    3. april 2012 kl. 16:55

    Jeg ELSKER indisk mad! Tak for denne opskrift :)

  7. Sofie skriver:
    3. april 2012 kl. 18:27

    Hej Sofie! Mega fed blog!!!!
    Kig forbi min blog og follow. Du må også meget gerne anbefale den til andre, hvis du synes den er god ;)

  8. Julie skriver:
    3. april 2012 kl. 18:27

    Mmm, det ser drønlækkert ud – den opskrift vil jeg afprøve en dag (:

  9. Rikke skriver:
    3. april 2012 kl. 20:51

    Det ser godt nok lækkert ud, det skal jeg vist prøve en dag!

  10. Mette skriver:
    3. april 2012 kl. 23:16

    Tro det eller ej, så er Chicken Tikka Masala faktisk en britisk national ret :-))

  11. christina skriver:
    4. april 2012 kl. 06:22

    mums!!! bliver helt sulten fra morgenstunden :)

  12. Benedikte Capion skriver:
    4. april 2012 kl. 10:55

    Det er virkelig ikke noget man skal kimse ad! Det er en meget lækker krydring :)

  13. cecilie skriver:
    28. april 2012 kl. 18:24

    Like! Skal helt sikker prøve den;-)

  14. Kirstine skriver:
    29. april 2012 kl. 17:48

    Hej Sofie! Tak for en FAB blog og lækre, overskuelige opskrifter. Har du brugt almindelig yoghurt naturel? Jeg har nemmelig kun græsk yoghurt i huset pt, og ved ikke om det kan fungere?

    • Sofies blogskriver:
      29. april 2012 kl. 17:58

      Selv tak! :) Ja, jeg brugte almindelig yoghurt naturel, men jeg mener også godt, at man kan bruge græsk yoghurt. Det er vist bare noget med, at fx creme fraiche ikke kan/må varmes op, men det må yoghurter godt. Måske kan du google dig frem til en opskrift på tikka masala med græsk yoghurt, og hvis der er nogen, der bruger det, kan du nok også. :)

Følg Sofies blog:

Sofies blog - bloglovin Sofies blog - bloglovin

INSTAGRAM

@sofiesblog
chicken tikka masala, dip, frø, garam masala, koriander, naan, naanbrød, nem opskrift, nigella, persille, ris