Kontakt

 

Er du interesseret i at komme i kontakt med Looklab.dk, kan du kontakte os via mail eller pr. telefon.

Har du generelle spørgsmål kan du skrive til:
info@looklab.dk

Har du spørgsmål omkring mulighederne for annoncering, partnerskaber, sponsorater o.lign. kan du skrive til:
partner@looklab.dk

Du kan også kontakte vores salgsansvarlige, Christian Kruse, på:
ck@looklab.dk eller pr. telefon: +45 40 54 64 72

ønsker du at komme i direkte kontakt med én eller flere af bloggerne kan du skrive til dem på følgende emailadresser:

celine@looklab.dk
stine@looklab.dk
healthjunkie@looklab.dk
allthingsdapper@looklab.dk
theinsider@looklab.dk
rikkekroeger@looklab.dk
ella@looklab.dk
stylebyjosephine@looklab.dk
guldlog@looklab.dk
malsen@looklab.dk
danica@looklab.dk
homesick@looklab.dk

Hvis du vil sende noget til os, er vores adresse: LOOKLAB, Allégade 12, baghuset, 1. sal, 2000 Frederiksberg.

De bedste hilsner
Looklab.dk

Luk

Om Looklab

Velkommen til LOOKLAB!

På Looklab.dk finder du nogle af Danmarks allerbedste mode- og livstilsblogs. Vi elsker mode, stil, shopping, skønhed, mad, musik, design, kunst og en masse andet - og det vil vi gerne dele! Derfor er vi gået sammen om at skabe et fælles univers, et slags konsortium, hvor vi hygger og deler med hinanden og alle jer, der sidder ude på den anden side af skærmen. Vi opdaterer døgnet rundt, 365 dage om året med alt fra brudstykker af vores liv, vores bedste mode- og skønhedstips til dugfriske reportager om trends, streetstyle og mode events in real time!

Har du ris, ros, spørgsmål eller forslag til forbedringer? Så send en mail på  info@looklab.dk.

Vil du høre om mulighederne for kommercielle samarbejder på Looklab.dk, så er du velkommen til, at kontakte os på partner@looklab.dk eller ringe til Christian Kruse på tlf. +45 40 54 64 72. Vi elsker samarbejder der er sjove for læserne, for virksomhederne og for os - og i fællesskab kan vi skræddersy den helt rigtige løsning.

Vores adresse er: LOOKLAB, Allégade 12, baghuset, 1. sal, 2000 Frederiksberg

Så ja - velkommen til Looklab, surf rundt og tag del i vores univers!

De bedste hilsner
Looklab.dk

Luk

BLIV LOOKLAB FRIEND

 

 
 

Regler og vilkår for Looklab Friends

Ved at tilmelde dig som Looklab Friend modtager du fremover Looklab's nyhedsbrev, LOOKLETTER. Dermed er du altid sikret de seneste nyheder, konkurrencer og en helt ny vinkel fra os på Looklab. LOOKLETTER udkommer hver 3. uge og vil være dér I kan se os fra helt nye sider!

Looklab kan også sende emails med sponseret indhold og vi lover (amar' og halshug), at vi kun vil sende relevant information til jer. Fx om spændende lagersalg, VIP-events eller tilbud fra butikker, forretninger og onlineshops. Spam has never been cool ;-)

Ved at oplyse dit telefonnummer når du registrerer dig som Looklab Friend, vil du fremover ved udvalgte lejligheder, modtage en sms. Servicen er helt gratis.

Husk! Du kan til enhver tid afmelde dig som Looklab Friend og dermed også nyhedsbrevet samt sms-servicen fra Looklab.dk gennem vores nyhedsbrev. Men vi håber, at du vil synes ligeså godt om Lookletter, som vi gør ;-)

Luk

Chokoladeballadekage

…med ægte Valrhona-chokolade! Jeg har fulgt Anne au Chocolats blog i umindelige tider og har dermed også hørt hendes prædiken om hendes elskede chokoladeballadekage med Valrhona-chokolade adskillige gange. Så skete der det fantastiske, at Anne – i kraft af sit job hos Chokolade Compagniet – sendte mig nogle Valrhona-barer, og så kunne jeg selvfølgelig ikke modstå fristelsen til at bage kagen og selv få syn (?) for smagen! ;) (Hey, det rimede…)

Og jeg kan love jer for, at den smagte godt! Det er nok en af de tungeste kager, jeg nogensinde har smagt, hvilket man nok også kan regne ud, når man ser på ingredienslisten. Det er vist ikke just det, man kalder en slankekage, men efter Anne filosofi hedder det også “lidt men godt”. Et motto jeg har svært ved at efterleve, hæhæ. Nå, alt for meget snak – her får I opskriften:

Ingredienser:

  • 200 g. mørk chokolade (jeg brugte Valrhonas Guanaja 70%)
  • 200 g. smør
  • 250 g. sukker
  • 5 æg, let sammenpisket
  • 1 spsk. mel

Fremgangsmåde:

  1. Smelt smørret i en gryde ved ikke alt for voldsom varme, og tilsæt den hakkede chokolade. Rør rundt indtil chokoladen er smeltet.
  2. Tag gryden af varmen og rør sukkeret i.
  3. Køl massen lidt af, og tilsæt de sammenpiskede æg lidt efter lidt.
  4. Vend til sidst mel i.
  5. Hæld kagen i en rund form (jeg brugte en springform på ca. 24 cm i diameter, Anne bruger en på 22, så det kommer sig nok ikke så nøje) beklædt med bagepapir, og bag den ved 180 grader varmluft i ca. 25 min.
  6. Kagen skal føles ubagt, og den SKAL stå natten over – helst i køleskab – før man kan spise den.

Og se så lige, hvor smukke sådan nogle chokoladebarer er:

(Ja, jeg var sgu nødt til lige at tage en bid af hver af dem efterfølgende. It felt goooood! ;))

Skriv en kommentar

22 kommentarer til “Chokoladeballadekage”

  1. Ditte skriver:
    7. maj 2012 kl. 09:08

    You’re living the dream!!! ;D
    Valrhona chokolade er bare det bedste! Desværre er prisen bare liiiidt krydret for en studerende som mig :( men kagen ser fantastisk ud!
    Hvad er det du serverede den med? ;) sorbet? :D

  2. Miriam skriver:
    7. maj 2012 kl. 11:28

    En HEL spiseskefuld mel?? Er du klar over, hvad mel koster?! :D

    • Sofies blogskriver:
      7. maj 2012 kl. 17:06

      Haha, det er vist den billigste ingrediens! ;)

  3. Natascha Coester skriver:
    7. maj 2012 kl. 11:57

    Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmh, hvor ser det lækkert ud :)

    • Sofies blogskriver:
      7. maj 2012 kl. 17:06

      Det smagte også SÅ godt!

  4. Nanna Kirstine skriver:
    7. maj 2012 kl. 12:57

    “..og selv få syn (?) for smagen!” – jeg har ikke noget bedre forslag, men det giver sgu ikke rigtigt nogen mening… Haha. :-D
    Chokoladebarerne er overdrevet smukke, har virkelig lyst til at smage dem. Ved du evt. hvor de forhandles (ikke sig Magasin eller sådan noget, jeg bor i Aalborg)? Åhh chokolade..

  5. Nanna skriver:
    7. maj 2012 kl. 15:01

    Forstår simpelthen ikke at du kan have sådan en flot figur med alle de lækre retter, du laver :D

    • Sofies blogskriver:
      7. maj 2012 kl. 17:08

      Uha, der er desværre også røget lidt ekstra på sidebenene den sidste tid! Man bliver så tyk af at læse til eksamen. ;) Var nødt til at give halvdelen af kagen til min kærestes forældre, fordi jeg ellers ville spise det hele, haha!

  6. Natalie skriver:
    7. maj 2012 kl. 16:27

    Orh hvor er du heldig! Mm valrhona…

    http://agoodiebag.blogspot.com/

    • Sofies blogskriver:
      7. maj 2012 kl. 17:09

      Det er noget rigtig lækker chokolade – er især vild med konsistensen i stedet for de der helt flade, sprøde pakker chokolade, man plejer at købe.

  7. Marie Skøvsbøl skriver:
    7. maj 2012 kl. 16:44

    Mega sej blog du har!! Og hvor ser kagen bare lækker ud!
    jeg følger dig på bloglovin’ måske du også vil følge mig???

    http://www.seefeelandtastelife.dk

    Kram Marie

  8. Benedikte Capion skriver:
    7. maj 2012 kl. 18:26

    Heldige dig!! Men mega lækkert ;) og ja – det er en heftig, men lækker én!!

  9. Emma skriver:
    7. maj 2012 kl. 18:54

    Åh gud, de chokoladebarer minder mig uhyggeligt meget om guldbarer. Der er nok ca. det samme værd i mit lille chokolade-hjerte! :)

  10. Viveca Johansen skriver:
    7. maj 2012 kl. 19:42

    Åhhh, hvor ser det lækkert ud! Kender ikke til Valrhona chokolade, men jeg elsker godt nok det billede af det. Det er alt for sjældent chokolade er så elegant fremstillet :)

    http://stainsofpaint.blogspot.com/

  11. Mia skriver:
    7. maj 2012 kl. 20:31

    Årh mums! Bliver nødt til at fråde noget chokolade nu ;-)
    Fik i øvrigt den lækreste chokotærte til konfirmation i weekenden. Sådan noget burde man holde oftere!

    -Mia
    Letitrainwithglitter.blogspot.com

  12. Camilla skriver:
    8. maj 2012 kl. 15:30

    Jeg spørger måske dumt, men kan man bruge andet chokolade til kagen, hvor den stadig smager lige så godt, eller SKAL man bruge den slags chokolade? :)

    • Sofies blogskriver:
      8. maj 2012 kl. 15:38

      Ja, det kan man sagtens. Bare vælg en med 70% kakaoindhold. :)

Følg Sofies blog:

Sofies blog - bloglovin Sofies blog - bloglovin

INSTAGRAM

@sofiesblog
chokolade, chokoladeballade, kage, tung chokoladekage, Valrhona