Kontakt

 

Er du interesseret i at komme i kontakt med Looklab.dk, kan du kontakte os via mail eller pr. telefon.

Har du generelle spørgsmål kan du skrive til:
info@looklab.dk

Har du spørgsmål omkring mulighederne for annoncering, partnerskaber, sponsorater o.lign. kan du skrive til:
partner@looklab.dk

Du kan også kontakte vores salgsansvarlige, Christian Kruse, på:
ck@looklab.dk eller pr. telefon: +45 40 54 64 72

ønsker du at komme i direkte kontakt med én eller flere af bloggerne kan du skrive til dem på følgende emailadresser:

sara@looklab.dk
celine@looklab.dk
stine@looklab.dk
healthjunkie@looklab.dk
allthingsdapper@looklab.dk
theinsider@looklab.dk
rikkekroeger@looklab.dk
ella@looklab.dk
stylebyjosephine@looklab.dk
guldlog@looklab.dk
malsen@looklab.dk
fit4livin@looklab.dk

Hvis du vil sende noget til os, er vores adresse: LOOKLAB, Allégade 12, baghuset, 1. sal, 2000 Frederiksberg.

De bedste hilsner
Looklab.dk

Luk

Om Looklab

Velkommen til LOOKLAB!

På Looklab.dk finder du nogle af Danmarks allerbedste mode- og livstilsblogs. Vi elsker mode, stil, shopping, skønhed, mad, musik, design, kunst og en masse andet - og det vil vi gerne dele! Derfor er vi gået sammen om at skabe et fælles univers, et slags konsortium, hvor vi hygger og deler med hinanden og alle jer, der sidder ude på den anden side af skærmen. Vi opdaterer døgnet rundt, 365 dage om året med alt fra brudstykker af vores liv, vores bedste mode- og skønhedstips til dugfriske reportager om trends, streetstyle og mode events in real time!

Har du ris, ros, spørgsmål eller forslag til forbedringer? Så send en mail på  info@looklab.dk.

Vil du høre om mulighederne for kommercielle samarbejder på Looklab.dk, så er du velkommen til, at kontakte os på partner@looklab.dk eller ringe til Christian Kruse på tlf. +45 40 54 64 72. Vi elsker samarbejder der er sjove for læserne, for virksomhederne og for os - og i fællesskab kan vi skræddersy den helt rigtige løsning.

Vores adresse er: LOOKLAB, Allégade 12, baghuset, 1. sal, 2000 Frederiksberg

Så ja - velkommen til Looklab, surf rundt og tag del i vores univers!

De bedste hilsner
Looklab.dk

Luk

BLIV LOOKLAB FRIEND

 

 
 

Regler og vilkår for Looklab Friends

Ved at tilmelde dig som Looklab Friend modtager du fremover Looklab's nyhedsbrev, LOOKLETTER. Dermed er du altid sikret de seneste nyheder, konkurrencer og en helt ny vinkel fra os på Looklab. LOOKLETTER udkommer hver 3. uge og vil være dér I kan se os fra helt nye sider!

Looklab kan også sende emails med sponseret indhold og vi lover (amar' og halshug), at vi kun vil sende relevant information til jer. Fx om spændende lagersalg, VIP-events eller tilbud fra butikker, forretninger og onlineshops. Spam has never been cool ;-)

Ved at oplyse dit telefonnummer når du registrerer dig som Looklab Friend, vil du fremover ved udvalgte lejligheder, modtage en sms. Servicen er helt gratis.

Husk! Du kan til enhver tid afmelde dig som Looklab Friend og dermed også nyhedsbrevet samt sms-servicen fra Looklab.dk gennem vores nyhedsbrev. Men vi håber, at du vil synes ligeså godt om Lookletter, som vi gør ;-)

Luk

Citronpasta

Det er ingen hemmelighed, at jeg elsker tv for den ældre generation (se bare her), så derfor elsker jeg selvfølgelig også Brødene Prices programmer (og nu håber jeg ikke, jeg støder nogen ved at sige, at programmerne er målrettet det ældre segment, men det er jo i hvert fald ikke ligefrem Jersey Shore, vel?)

I går prøvede jeg deres citronpasta af. Konceptet lød egentlig meget godt, men jeg ved sgu ikke helt… Synes det var liiidt underligt med al den citron?! Måske var det fordi jeg i virkeligheden bare drømte om en omgang carbonara, haha! :D Her kommer opskriften med mine tilføjelser/ændringer (eller se originalen her):

Ingredienser: (til 2 portioner)

  • 1 pakke frisk pasta (jeg er blevet glad for Levevis’ fra Netto). Tørret pasta kan også sagtens bruges.
  • 1 ubehandlet citron
  • Rigelig friskrevet parmesan
  • Knap 1 dl olivenolie
  • 1 halvt fed hvidløg
  • 1 stor håndfuld frisk basilikum
  • Salt og peber

Fremgangsmåde:

  1. Sæt vand over til pasta, og kog det efter anvisningen.
  2. Riv citronskal og parmesan fint. Hak hvidløg og basilikum.
  3. Put det hele i en lille skål sammen med citronsaft og olie, og smag til med salt og peber.
  4. Når pastaen er færdigkogt, hældes vandet fra.
  5. Kom pastaen tilbage i gryden (eller i en anden stor skål), hæld saucen over, og rør godt rundt.
  6. Server straks med rigelig friskkværnet peber.

 

Skriv en kommentar

21 kommentarer til “Citronpasta”

  1. Sofie skriver:
    9. september 2011 kl. 10:19

    Det ser lækkert ud! :)

    • Sofies blogskriver:
      9. september 2011 kl. 14:38

      Ja, er også godt tilfreds med billederne, i hvert fald! :P

  2. Laura skriver:
    9. september 2011 kl. 11:32

    Hvordan smagte det så? :-)

    • Sofies blogskriver:
      9. september 2011 kl. 14:39

      Sjovt, i min optik har jeg altså skrevet det i indlægget, men åbenbart ikke i jeres! :D Det smagte okay, men synes som sagt det var lidt underligt med citrus/pasta-kombien. Nok ikke noget jeg vil lave igen, men det var sjovt at prøve!

      • Signe skriver:
        9. september 2011 kl. 19:25

        Hvis man som jeg er viiild med citron kan det kun være godt. Jeg har før blandet revet citronskal i det ost jeg drysser på pastaretten. Haps haps haps!

  3. Jannika skriver:
    9. september 2011 kl. 12:23

    Mmnh, lækre billede i hvert fald. Kunne forestille mig, at det smager godt til laks pga. ci-trussen (ha-ha).
    God weekend :-)

    • Sofies blogskriver:
      9. september 2011 kl. 14:39

      Ja, laksen ville nok faktisk ikke være et dårligt bud! Så sker der også lidt mere end bare citron. :) Også god weekend til dig!

  4. Louise Joli skriver:
    9. september 2011 kl. 13:27

    Haha, ja det lyder lidt omsonst med citrus til pasta, ellers er det bare mig (:
    Men hvordan smagte det?

    http://fashionistabynature.wordpress.com/

    • Sofies blogskriver:
      9. september 2011 kl. 14:40

      Som sagt troede jeg det fremgik af indlægget, men jeg var ikke helt vild med det. :)

      • Kat skriver:
        9. september 2011 kl. 19:47

        hmm.. synes det lydet lidt ad med hvidløg og citron sammen. Jeg plejer at lave en lidt anden version.. og synes jeg selv ( self;)) 100 gange bedre.. koger pastaen al dente, river citronskal ( øko) og blander skallen i lidt smeltet smør ( i en gryde), så hælder jeg, hvad der svarer til saften af ½ citron ( mere alt efter smag og behag) ved, sammen med 1 dl fløde, supplerer med frisk kværnet peber og lidt salt, koger op. Vender pastaen i. op på en tallerken med sagerne, og drysser med parmesanost og evt. lidt persille.. bon appetit;)

  5. Julie skriver:
    9. september 2011 kl. 13:28

    Se dér synes jeg ikke du har ret! Hvis man sammenligner med sådan noget som Jersey Shore, så ja, så virker brødrene Price som nogle gamle sataner. Men hold kæft, hvor er de gode, og ikke mindst deres fantastiske madprogram! og jeg er 19, og ser både Price og Jersey Shore, og ser ikke noget problem i det!
    Så er det sagt, fortsæt god dag! :-)

    • Sofies blogskriver:
      9. september 2011 kl. 14:41

      Jeg tror såmænd ikke vi er uenige? Men målgruppen for Prices programmer er nok næppe de 19-23-årige modsat Jersey Shore. :)

  6. Julie/Gane&Gaffel skriver:
    9. september 2011 kl. 14:55

    Helt enig, Sofie.
    Jeg har også lavet citronpasta, bare fra en anden opskrift. Meget citrusset og så ikke så meget mere end det. Det faldt lidt fladt for mig også.
    Hvis du snart skal lave carbonara og mangler en opskrift, kan jeg kun anbefale denne version http://ganeoggaffel.wordpress.com/2011/03/02/carbonara-%e2%80%93-nu-uden-fl%c3%b8de/ :-) Og her kan et lille riv citronskal i æggemaseen faktisk sagtens gøre underværker.

    • Sofies blogskriver:
      9. september 2011 kl. 14:59

      Nej, det fungerer bare ikke rigtig, vel?! Har linket til min egen opskrift på carbonara (som jeg sværger til, fordi jeg har lært den af en ægte italiener), men den minder nu meget om din. :) Elsker det også som søndagsmad!

      • Julie skriver:
        9. september 2011 kl. 23:48

        Haha, fattede ikke lige at du havde linket til egen opskrift. Så var mit link da lidt kækt :-)
        Og ja, der er tydelige ligheder, må man sige. Har lært min af en kok, men han var nu pæredansk – og det giver altså ikke helt lige så mange point som din italiener.
        God carbonara når du kommer til den!

  7. Emma skriver:
    9. september 2011 kl. 16:54

    Haha, jeg troede jeg var den eneste under 30, der så Price-brødrene! Så er glad for, at du også kan lide dem. Jeg ELSKER dem! og tv i den stil generetlt ;-)

  8. Ida skriver:
    9. september 2011 kl. 16:55

    Jeg tror ikke der findes nogen bestem målgruppe for Price, andet end noget længere videregående uddannelse på div. stadier. Man kan ikke ligefrem sige at det er til den ældre generation.

  9. Line skriver:
    9. september 2011 kl. 18:38

    Årh, jeg elsker citronpasta. Det er min yndlings pasta-ret.
    Ærgeligt at det ikke rigtig faldt i din smag.

  10. Sticktostyle skriver:
    9. september 2011 kl. 19:29

    Hej. Det ret hapser jeg og så er det dejlig nemt :)

  11. Line-Malou skriver:
    9. september 2011 kl. 22:25

    Org, det kunne jeg godt tænke mig til at smage – for det ser sørme lækkert ud!

  12. Anne skriver:
    14. juni 2012 kl. 11:15

    Der der citronpasta skal da helt sikkert prøves en dag, dog måske med et par af de ændringer, som de andre er kommet med :)

    Hvis du får brug for inspiration til en ny pastaret, har jeg faktisk lige lagt en opskrift op på en super nem pastaret med kylling, friske krydderurter og parmasan. Jeg er ret glad for den selv, og jeg er ret sikker på, at den også kan laves uden kyllingen, hvis det endelig er! :)

    http://lykkeglimt.wordpress.com/

Følg Sofies blog:

Sofies blog - bloglovin Sofies blog - bloglovin

INSTAGRAM

@sofiesblog
citronpasta, citrus, opskrift, Price, spaghetti, sur sur sur