Kontakt

 

Er du interesseret i at komme i kontakt med Looklab.dk, kan du kontakte os via mail eller pr. telefon.

Har du generelle spørgsmål kan du skrive til:
info@looklab.dk

Har du spørgsmål omkring mulighederne for annoncering, partnerskaber, sponsorater o.lign. kan du skrive til:
partner@looklab.dk

Du kan også kontakte vores salgsansvarlige, Christian Kruse, på:
ck@looklab.dk eller pr. telefon: +45 40 54 64 72

ønsker du at komme i direkte kontakt med én eller flere af bloggerne kan du skrive til dem på følgende emailadresser:

sara@looklab.dk
celine@looklab.dk
stine@looklab.dk
healthjunkie@looklab.dk
allthingsdapper@looklab.dk
theinsider@looklab.dk
rikkekroeger@looklab.dk
ella@looklab.dk
stylebyjosephine@looklab.dk
guldlog@looklab.dk
malsen@looklab.dk
fit4livin@looklab.dk

Hvis du vil sende noget til os, er vores adresse: LOOKLAB, Allégade 12, baghuset, 1. sal, 2000 Frederiksberg.

De bedste hilsner
Looklab.dk

Luk

Om Looklab

Velkommen til LOOKLAB!

På Looklab.dk finder du nogle af Danmarks allerbedste mode- og livstilsblogs. Vi elsker mode, stil, shopping, skønhed, mad, musik, design, kunst og en masse andet - og det vil vi gerne dele! Derfor er vi gået sammen om at skabe et fælles univers, et slags konsortium, hvor vi hygger og deler med hinanden og alle jer, der sidder ude på den anden side af skærmen. Vi opdaterer døgnet rundt, 365 dage om året med alt fra brudstykker af vores liv, vores bedste mode- og skønhedstips til dugfriske reportager om trends, streetstyle og mode events in real time!

Har du ris, ros, spørgsmål eller forslag til forbedringer? Så send en mail på  info@looklab.dk.

Vil du høre om mulighederne for kommercielle samarbejder på Looklab.dk, så er du velkommen til, at kontakte os på partner@looklab.dk eller ringe til Christian Kruse på tlf. +45 40 54 64 72. Vi elsker samarbejder der er sjove for læserne, for virksomhederne og for os - og i fællesskab kan vi skræddersy den helt rigtige løsning.

Vores adresse er: LOOKLAB, Allégade 12, baghuset, 1. sal, 2000 Frederiksberg

Så ja - velkommen til Looklab, surf rundt og tag del i vores univers!

De bedste hilsner
Looklab.dk

Luk

BLIV LOOKLAB FRIEND

 

 
 

Regler og vilkår for Looklab Friends

Ved at tilmelde dig som Looklab Friend modtager du fremover Looklab's nyhedsbrev, LOOKLETTER. Dermed er du altid sikret de seneste nyheder, konkurrencer og en helt ny vinkel fra os på Looklab. LOOKLETTER udkommer hver 3. uge og vil være dér I kan se os fra helt nye sider!

Looklab kan også sende emails med sponseret indhold og vi lover (amar' og halshug), at vi kun vil sende relevant information til jer. Fx om spændende lagersalg, VIP-events eller tilbud fra butikker, forretninger og onlineshops. Spam has never been cool ;-)

Ved at oplyse dit telefonnummer når du registrerer dig som Looklab Friend, vil du fremover ved udvalgte lejligheder, modtage en sms. Servicen er helt gratis.

Husk! Du kan til enhver tid afmelde dig som Looklab Friend og dermed også nyhedsbrevet samt sms-servicen fra Looklab.dk gennem vores nyhedsbrev. Men vi håber, at du vil synes ligeså godt om Lookletter, som vi gør ;-)

Luk

Funghi a la Acie

Acie viste for nylig en meget lækker pastaret, som jeg lynhurtigt gav mig til at kopiere. Sidste lørdag fik jeg det til aftensmad, og søndagen efter fik vi resterne til frokost – altså faktisk var det kun pastaen, der blev genbrugt, de andre ting blev lavet på ny, og tilsat et par gulerodsstave for sundhedens skyld. Man kan dog ikke rigtig se champignonerne på billedet, men de gemmer sig under salaten! ;) Lang indledning! Prøv at lave det – det smager sindssygt godt og er virkelig nemt at lave! :D Tror faktisk jeg vil lave det igen i aften…

Ingredienser: (til 2 pers.)

  • 1 pk. frisk pasta
  • Champignoner (en kvart pakke, vil jeg skyde på)
  • 2 fed hvidløg
  • Friskrevet parmesan
  • Rucolasalat
  • Olivenolie til stegning
  • Salt og peber

Fremgangsmåde:

  1. Sæt vand over til pasta og kog det efter anvisningen på pakken.
  2. Rengør champignonerne og skær dem i skiver. Skær hvidløgene i små tern.
  3. Varm rigelig olivenolie op på en pande, og tilsæt hvidløg og champignon, når olien er varm.
  4. Lad det stege til begge dele er gyldne – husk at rode rundt i det engang i mellem.
  5. Skyl rucolasalaten og lad det dryppe af.
  6. Server pastaen med svampe/hvidløgsblandingen og drys med rucola og friskrevet parmesan og evt. med gulerodsstave til.

EDIT: Hæhæhæ, keglen her var kommet til at slå kommentarfunktionen fra. ;) Var ellers helt deprimeret over at ingen svarede, haha!

Skriv en kommentar

8 kommentarer til “Funghi a la Acie”

  1. Looklab.dk – Sofies blog » Solskin og blæst skriver:
    23. marts 2011 kl. 08:19

    [...] nogle er jer nåede at se mit blogindlæg i går om “Funghi a la Acie” inden serveren gik kold, så vil jeg lige beklage, at I ikke kunne kommentere – jeg var [...]

  2. ida skriver:
    23. marts 2011 kl. 09:56

    Det ser total lækkert ud! Desværre er jeg ikke big fan af champignon :-D

  3. Kamilla Kranhøj skriver:
    23. marts 2011 kl. 11:01

    Seriøst, put ristede pinjekerner i næste gang – det giver det lige lidt ekstra! :)

  4. Amalie skriver:
    23. marts 2011 kl. 19:23

    Hej Sofie
    Tusinde tak for den meget lækre opskrit – jeg har lige lavet den her til aften til mig og min veninde, og vi var begge meget begejstrede! :-) Jeg tilføjede dog kyllingestykker, hvilket varmt kan anbefales!

  5. Julie Birk skriver:
    23. marts 2011 kl. 22:24

    Ej, er du vimmer!! det ser da bare alt for lækkert ud :)
    Dét kunne jeg godt tænke mig at lave snart, det ligner lige min mad smag!

    Forresten Sofie, jeg ELSKER din blog! ved ikke hvad du gør, men jeg læser den hver dag og jeg ja… ved slet ikke hvad jeg skal sige :D

  6. Sigrid skriver:
    24. marts 2011 kl. 00:16

    Det ser godt nok nemt og lækkert ud, lige noget for mig, skal prøves! :)
    http://freeflyflashy.blogspot.com/

  7. Ea Emilie skriver:
    24. marts 2011 kl. 20:05

    Hej Sofie :) Lavede lige din pastaret her til aften for min familie :) Rigtig lækkert og tilpas let for sådan en lidt småforvirret 16-årig som mig der ikke tilbringer alt for meget tid i et køkken :P Tak!

  8. nanna skriver:
    27. marts 2011 kl. 23:15

    Sjovt, min kæreste laver ofte denne ret, men han tilføjer faktisk noget creme fraise, hvilket også smager top nice.

Følg Sofies blog:

Sofies blog - bloglovin Sofies blog - bloglovin

INSTAGRAM

@sofiesblog
Acie, champignon, frisk pasta, funghi, parmesan, pasteret, rucola