Kontakt

 

Er du interesseret i at komme i kontakt med Looklab.dk, kan du kontakte os via mail eller pr. telefon.

Har du generelle spørgsmål kan du skrive til:
info@looklab.dk

Har du spørgsmål omkring mulighederne for annoncering, partnerskaber, sponsorater o.lign. kan du skrive til:
partner@looklab.dk

Du kan også kontakte vores salgsansvarlige, Christian Kruse, på:
ck@looklab.dk eller pr. telefon: +45 40 54 64 72

ønsker du at komme i direkte kontakt med én eller flere af bloggerne kan du skrive til dem på følgende emailadresser:

celine@looklab.dk
stine@looklab.dk
healthjunkie@looklab.dk
allthingsdapper@looklab.dk
theinsider@looklab.dk
rikkekroeger@looklab.dk
ella@looklab.dk
stylebyjosephine@looklab.dk
guldlog@looklab.dk
malsen@looklab.dk
danica@looklab.dk
homesick@looklab.dk

Hvis du vil sende noget til os, er vores adresse: LOOKLAB, Allégade 12, baghuset, 1. sal, 2000 Frederiksberg.

De bedste hilsner
Looklab.dk

Luk

Om Looklab

Velkommen til LOOKLAB!

På Looklab.dk finder du nogle af Danmarks allerbedste mode- og livstilsblogs. Vi elsker mode, stil, shopping, skønhed, mad, musik, design, kunst og en masse andet - og det vil vi gerne dele! Derfor er vi gået sammen om at skabe et fælles univers, et slags konsortium, hvor vi hygger og deler med hinanden og alle jer, der sidder ude på den anden side af skærmen. Vi opdaterer døgnet rundt, 365 dage om året med alt fra brudstykker af vores liv, vores bedste mode- og skønhedstips til dugfriske reportager om trends, streetstyle og mode events in real time!

Har du ris, ros, spørgsmål eller forslag til forbedringer? Så send en mail på  info@looklab.dk.

Vil du høre om mulighederne for kommercielle samarbejder på Looklab.dk, så er du velkommen til, at kontakte os på partner@looklab.dk eller ringe til Christian Kruse på tlf. +45 40 54 64 72. Vi elsker samarbejder der er sjove for læserne, for virksomhederne og for os - og i fællesskab kan vi skræddersy den helt rigtige løsning.

Vores adresse er: LOOKLAB, Allégade 12, baghuset, 1. sal, 2000 Frederiksberg

Så ja - velkommen til Looklab, surf rundt og tag del i vores univers!

De bedste hilsner
Looklab.dk

Luk

BLIV LOOKLAB FRIEND

 

 
 

Regler og vilkår for Looklab Friends

Ved at tilmelde dig som Looklab Friend modtager du fremover Looklab's nyhedsbrev, LOOKLETTER. Dermed er du altid sikret de seneste nyheder, konkurrencer og en helt ny vinkel fra os på Looklab. LOOKLETTER udkommer hver 3. uge og vil være dér I kan se os fra helt nye sider!

Looklab kan også sende emails med sponseret indhold og vi lover (amar' og halshug), at vi kun vil sende relevant information til jer. Fx om spændende lagersalg, VIP-events eller tilbud fra butikker, forretninger og onlineshops. Spam has never been cool ;-)

Ved at oplyse dit telefonnummer når du registrerer dig som Looklab Friend, vil du fremover ved udvalgte lejligheder, modtage en sms. Servicen er helt gratis.

Husk! Du kan til enhver tid afmelde dig som Looklab Friend og dermed også nyhedsbrevet samt sms-servicen fra Looklab.dk gennem vores nyhedsbrev. Men vi håber, at du vil synes ligeså godt om Lookletter, som vi gør ;-)

Luk

Jeg elsker brød!

Og disse lækre pandebrød er ingen undtagelse! Jeg ville uden tvivl dø af sult, hvis jeg skulle på sådan en Atkins-kur og undvære hvedebrød og deslige. Nej nej, det er ikke så sundt, men hvad pokker!

Det ligner måske lidt en stak amerikanske pandekager, men det er det altså ikke. Opskriften stammer fra Spis Bedre, men jeg har fundet den hos Newyorkerbyheart. I må altså love mig at lave dem, de er SÅ gode! Jeg spiste det til mit indiske mad med en dip af ymer, hvidløg, salt og peber. LÆKS!

Ingredienser:

1 dl. lunkent vand

1 dl. ymer

25 g. gær

1 spsk. flydende honning

2 spsk. olie

1 tsk. groft salt

ca. 400 g. hvedemel

olie til pensling

Fremgangsmåde:

  • Bland vand og ymer og rør gæren ud deri.
  • Tilsæt olie, honning, salt og til sidst mel lidt efter lidt og rør godt rundt.
  • Put lidt mel på bordet og ælt dejen.
  • Læg dejen i en skål med et klæde over og sæt den til hævning 1 time.
  • Del dejen i 8 stykker, og rul hvert stykke fladt (ca. 0,5 cm i tykkelsen)
  • Pensl brødene med lidt olie på den ene side, og steg dem ved jævn varme (med oliesiden nedad) indtil de tager farve.
  • Inden brødene vendes, pensles den anden side også med olie.
  • Server med en dip af ymer smagt til med knust hvidløg, salt og peber.

Det ser måske lidt besværligt ud, men det er det virkelig ikke!

Skriv en kommentar

38 kommentarer til “Jeg elsker brød!”

  1. Rikke B. skriver:
    15. februar 2010 kl. 21:35

    Mmh hvor lækkert! :) Elsker også bare brød, kunne ikke leeeeve uden hvedebrød and what not! Så vil helt sikkert prøve at lave disse, de ser rigtig lækre ud. :)

  2. Camilla skriver:
    15. februar 2010 kl. 21:42

    I feel exactly the same way! Kunne heller ikke leve uden hvidt brød. Og hvor ser det lækkert ud, det du har lavet:)

  3. Mie skriver:
    15. februar 2010 kl. 22:12

    WOW de ser gode ud. Dem tror jeg sgu at jeg vil prøve at lave i morgen. Tusind tak for tippet – og en rigtig fin og hyggelig blog :)

  4. christina skriver:
    16. februar 2010 kl. 10:36

    Mums hvor lækkert. Kan være man skulle prøve at lave dem.

    http://passionsforfashion.blogspot.com/

  5. sofiesblog skriver:
    16. februar 2010 kl. 12:14

    Haha, godt at høre at jeg ikke er den eneste med den slags tendenser! ;) Tak for jeres søde kommentarer.

  6. Tanja skriver:
    16. februar 2010 kl. 15:08

    Mums de ser lækre ud (-: og ja, de ligner faktisk amerikanske pandekager. Men du ahr det ligesom mig, kan ikke leve uden brød! Især hvidt brød (-;

  7. louise skriver:
    16. februar 2010 kl. 18:16

    hvor er det en dejlig blog du har… brøddene må prøves:)

    http://www.lovethemclothes.blogspot.com

  8. Mette skriver:
    16. februar 2010 kl. 20:45

    Har lige bagt/ stegt? dem og de var rigtig gode – lavede dobbelt portion og puttede halvdelen i oven som boller – heller ikke helt dårligt ;-) Så tak for den opskrift :-)

    • sofiesblog skriver:
      16. februar 2010 kl. 20:48

      Det er jeg glad for at høre, Mette! :)

  9. Olivia skriver:
    17. februar 2010 kl. 00:20

    mon man kan bruge almindelig a38 eller bare sådan noget naturel-mælke produkt/yoghurt i stedet for ymer?

    • sofiesblog skriver:
      17. februar 2010 kl. 07:10

      Olivia: Det tror jeg sagtens du kan! Jeg skrev bare ymer fordi jeg altid har det i køleskabet – kan faktisk ikke huske hvad der rigtigt står i opskriften. ;) Så længe det er et syrnet mælkeprodukt, så tror jeg det er ligemeget.

  10. Mexiburger + kyllinge-satay med peanutdip « Sofies skriver:
    27. april 2010 kl. 07:26

    [...] kyllingen som forret med peanutdippen og evt. med pandebrød og hvidløgsdip [...]

  11. Trine skriver:
    19. september 2010 kl. 19:24

    Jeg lavede disse pandebrød til en middag forleden, hvor mine 5 bedste veninder var inviteret… Og de var alle TOP-begejstrede! Og det var jeg også!

    Det bedste var næsten, at de var mega nemme at lave, og så smagte de mega godt!

    Jeg tillod mig dog at give opskriften et lille twist – jeg lavede en olie med rosmarin og hvidløg, som jeg lod stå og ‘trække’ lige så længe som dejen, og så stegte jeg brødene i det i stedet for alm. olie – det var super lækkert! :)

    Thumbs up herfra! :)

    Ps. ELSKER dine opskrifter, så bliv ved med dem!

  12. Sofie skriver:
    30. september 2010 kl. 17:47

    Så er den prøvet af.
    Dog med græsk yoghurt i stedet for ymer og med lidt grov hvedemel i også.

    http://littlesufi.blogspot.com/2010/09/baking.html

  13. Cannelloni med ricotta og spinat skriver:
    19. december 2010 kl. 12:52

    [...] fx med pandebrød, dip og dampede [...]

  14. Camilla skriver:
    19. februar 2011 kl. 19:19

    Hej Sofie.

    Jeg er ny her i bloguniverset (the new girl on the blog so to speak, he he) og er faldet over din blog.
    Det er en rigtig fin blog, du har gang i – så fin at jeg er begyndt at læse alle dine indlæg helt fra begyndelsen; liiidt besværligt at scrolle ned og vælge “ældre indlæg” hele tiden, og så læse dem fra bunden, men hey, det er jo min egen skyld, kunne jo bare have været med fra starten :-)

    Anyway, dine madindlæg er superinspirerende, og jeg har i dag lavet hele 3 af dine retter: Tomatsuppe, brødcroutoner og disse pandebrød. Har lige et spørgsmål til pandebrødene (som smager rigtigt godt). Jeg havde – nok lidt naivt – forestillet mig, at det bare var at smække dem på panden, og så, vupti, var de færdige (ligesom pandekager). Synes dog ikke, at det forholdt sig sådan og måtte bage dem færdig i ovnen. Hvor længe plejer du at give dem på panden?

    Ved slet ikke, om du ser denne kommentar, når det er kommenteret på så gammelt et indlæg, men uanset hvad, så siger jeg mange tak for mad! ;-)

    Venligst
    Camilla

    • Sofies blogskriver:
      19. februar 2011 kl. 19:23

      Hej Camilla! Det er så smart indrettet, at jeg får en mail hver gang der bliver skrevet en ny kommentar på et indlæg – nyt eller gammelt – så selvfølgelig vil jeg svare dig. ;) Jeg plejer ikke at have problemer med at få pandebrødene til at blive færdige. Jeg varmer en pande godt op og lægger brødene på (med olie). Når de så bobler, så vender jeg dem og bager dem færdige på den anden side. Jeg vil skyde på de får en 3-4-5 min. afhængig af varmen?! Velkommen til blogverdenen, i øvrigt! Det er stærkt vanedannende (det samme er pandebrødene). God appetit! :) PS: Hvis du ikke er klar over det, så kan du også vælge mad-kategorien øverst oppe, hvis du kun lige skal kigge på opskrifter, men det er selvfølgelig også meget sjovt at få det hele med. :P

  15. Lækker mad | Mies skriver:
    4. marts 2011 kl. 19:12

    [...] Har lavet den flere gange, og de smager bare så godt ! Opskriften har jeg fundet på Sofies blog, her. Dem må i bare [...]

  16. Anne skriver:
    11. maj 2011 kl. 19:34

    Hej Sofie! Jeg står lige nu og laver disse brød, men jeg synes at de smager (en del) af dej… Gør de det generalt eller er de bare ikke færdige? Tror jeg har haft dem på panden i 10-15 minutter? :D

  17. Anne skriver:
    11. maj 2011 kl. 20:01

    (Fra ovenstående…) Min mor nåede hjem i tide, og de var alle (stortset) færdige ;) Da vi først fik dem spist smagte de overhovedet ikke af dej, men derimod rigtig rigtig godt! De er super nemme, og hele min familie var rigtig begejsrede. Jeg vil helt klart anbefale denne opskrift, og jeg er sikker på at jeg vil få lavet dem massere gange fremover! :)

  18. sine skriver:
    3. august 2011 kl. 09:56

    Hej Sofie!

    Har du ikke glemt at skrive hvor meget olie, der skal blandes i? Du har kun skrevet olie til stegning.. :)
    Jeg vil nemlig prøve dem meget snart, de har jo fået de bedste roser herinde fra :p

    Ps: rigtig god blog du har ellers ;) Jeg lavede sathai-kyllinge opskriften igår og det var også super lækkert…!

  19. Sonja skriver:
    2. september 2011 kl. 11:21

    Prøv at vende brødet hvert halve minut ialt ca 6-7 min.
    De er gennembagte når de er gyldenbrune på begge sider.

  20. Karoline skriver:
    6. september 2011 kl. 16:27

    Hej, nu har jeg lavet de her brød masser af gange, men jeg har et problem.
    Når de komme på panden hæver de ligesom, så de ligner tennis bolde, er der noget du gør for at få dem flade?
    BTW god blog, det var dig der fik mig ind i blog verdnen ( og fik mig til at købe de ikke så pæne gaga støvler + bruge 1000 dask på en grøn agtig skjorte, som jeg aldrig har brugt:D)
    /Karoline

  21. Julie skriver:
    7. september 2011 kl. 16:41

    For at få dem flade, ruller man dem bare med en delrulle indtil de har den 0,5 cm tykkelse! Og udover det, kan jeg fortælle at jeg kom et skvæt olie i selfe dejen, og de blev helt fine! Lige med sådan noget dej, der gør det ikke noget at man gør det lidt på gefühlen ;)

  22. Julie skriver:
    7. september 2011 kl. 16:43

    dejrulle *

  23. Leonora skriver:
    26. september 2011 kl. 17:38

    Jeg lavede dem med kærnemælk i stedet for ymer, og de blev rigtig gode! Syntes dog, at de var lidt svære at ælte. Det kan godt være fordi jeg brugte kærnemælk. Hmm..

  24. Stefan skriver:
    7. oktober 2011 kl. 20:54

    De ser virkelig lækre ud! Tror de vil være perfekte som pita brød! :D

  25. Emilie skriver:
    23. oktober 2011 kl. 17:17

    Hey Sofie, ser vildt gode ud men hvor mange får man ud af en sådan en dej?
    Cheers ;)

  26. Ida T skriver:
    31. oktober 2011 kl. 16:27

    Sofie! De her pandebrød er så pisse hamrende lækre! Og jeg har vist allerede lavet dem de første ti-12 gange, og har både lavet dem med ymer, a38, creme fraiche og natural yoghurt og alle tingene har fungeret udemærket :) Jeg laver altid dobbelt portion og fryser resten ned, og de smager glimrende selvom de har været frosset ned. Tusind tak for opskriften, de brød spicer altid en kedelig omgang aftensmad op!

    • Mette skriver:
      3. januar 2012 kl. 14:13

      varmer du dem bare i ovnen når de er frosne eller på en pande igen? :-)

      • Sofies blogskriver:
        3. januar 2012 kl. 14:21

        Jeg tror sagtens du bare kan bruge sukker i stedet. :) Plejer selv at bruge flydende honning – måske kan din familie lide det. Plejer at spise brødene før jeg når at fryse dem ned, men jeg ville bare tø dem op og varme dem kort i ovnen, hvis det var. :) God fornøjelse!

  27. Mette skriver:
    3. januar 2012 kl. 14:12

    Hej! :-)

    Jeg bor stadig hjemme og der er ikke nogen i min familie der spiser honning – så kan man undlade honningen i brødene? Hvis jeg køber et “glas” honning kommer jeg kun til at bruge det man skal til brødene, og så kan jeg smide resten ud hvilket næsten er synd :-)

    Men hvor ser de dog lækre ud!!

  28. ditte skriver:
    18. januar 2012 kl. 14:00

    Jeg er ved at bage dem nu, for anden gang :D sidste gang havde jeg intet honning, så jeg brugte sirup istedet – det blev faktisk ret godt!

    Denne gang har jeg brugt alm. flydende honning og x3 dejen. Dog er det slet ikke nødvendigt at bruge x3 mel til min potion :)

    Men dejen er virkelig dejlig blød og nem at arbejde med!

  29. Flatbread Formidable « myfashionforestt skriver:
    27. januar 2012 kl. 16:49

    [...] tilmed super lette at lave – jeg huggede opskriften fra en lige så brødglad dame, find den her. Jeg valgte dog at upgrade opskriften ved at lave en lille skål med olie tilsat friske [...]

  30. julie skriver:
    29. marts 2012 kl. 19:08

    Jeg har lige lavet de her brød og hold nu k*** de var gode! De var et kæmpe hit hos familien og alle blev spist. Det var helt sikkert ikke sidste gang jeg lavede dem! Mums ;-)

  31. FOOD BLOGGIN | Wewonder skriver:
    11. juni 2013 kl. 17:45

    [...] Pandebrød. Dem har jeg lavet en del gange. Æren skal gå til Sofie som smed dem på sin blog for mere end to år siden. De er så nemme at lave, at det ikke kan gå galt og smager helt fantastisk. Se opskriften her. [...]

  32. Hansen skriver:
    2. oktober 2013 kl. 14:15

    Det ser super lækkert ud! Jeg går straks i gang med at forsøge at anvende det som naanbrød og pitabrød.
    Ej, at forglemme så må man ikke kimse af brød, hvilket rent faktisk iflg. H. C. Andersen er en synd i “Pigen, der traadte paa Brødet”.

  33. Mia skriver:
    2. februar 2014 kl. 16:41

    Efter langtids overvejelse gjorde jeg det, prøvede disse brød! De blev SÅ gode og var lette at lave. Tak, Sofie! :)
    -

Følg Sofies blog:

Sofies blog - bloglovin Sofies blog - bloglovin

INSTAGRAM

@sofiesblog
dip, naanbrød, pandebrød