Kontakt

 

Er du interesseret i at komme i kontakt med Looklab.dk, kan du kontakte os via mail eller pr. telefon.

Har du generelle spørgsmål kan du skrive til:
info@looklab.dk

Har du spørgsmål omkring mulighederne for annoncering, partnerskaber, sponsorater o.lign. kan du skrive til:
partner@looklab.dk

Du kan også kontakte vores salgsansvarlige, Christian Kruse, på:
ck@looklab.dk eller pr. telefon: +45 40 54 64 72

ønsker du at komme i direkte kontakt med én eller flere af bloggerne kan du skrive til dem på følgende emailadresser:

sofie@looklab.dk
sara@looklab.dk
camille@looklab.dk
celine@looklab.dk
stine@looklab.dk
healthjunkie@looklab.dk
styleintuition@looklab.dk
beyondblack@looklab.dk
allthingsdapper@looklab.dk
theinsider@looklab.dk
rikkekroeger@looklab.dk
ella@looklab.dk
stylebyjosephine@looklab.dk
guldlog@looklab.dk
malsen@looklab.dk

Hvis du vil sende noget til os, er vores adresse: LOOKLAB, Allégade 12, baghuset, 1. sal, 2000 Frederiksberg.

De bedste hilsner
Looklab.dk

Luk

Om Looklab

Velkommen til LOOKLAB!

På Looklab.dk finder du nogle af Danmarks allerbedste mode- og livstilsblogs. Vi elsker mode, stil, shopping, skønhed, mad, musik, design, kunst og en masse andet - og det vil vi gerne dele! Derfor er vi gået sammen om at skabe et fælles univers, et slags konsortium, hvor vi hygger og deler med hinanden og alle jer, der sidder ude på den anden side af skærmen. Vi opdaterer døgnet rundt, 365 dage om året med alt fra brudstykker af vores liv, vores bedste mode- og skønhedstips til dugfriske reportager om trends, streetstyle og mode events in real time!

Har du ris, ros, spørgsmål eller forslag til forbedringer? Så send en mail på  info@looklab.dk.

Vil du høre om mulighederne for kommercielle samarbejder på Looklab.dk, så er du velkommen til, at kontakte os på partner@looklab.dk eller ringe til Christian Kruse på tlf. +45 40 54 64 72. Vi elsker samarbejder der er sjove for læserne, for virksomhederne og for os - og i fællesskab kan vi skræddersy den helt rigtige løsning.

Vores adresse er: LOOKLAB, Allégade 12, baghuset, 1. sal, 2000 Frederiksberg

Så ja - velkommen til Looklab, surf rundt og tag del i vores univers!

De bedste hilsner
Looklab.dk

Luk

BLIV LOOKLAB FRIEND

 

 
 

Regler og vilkår for Looklab Friends

Ved at tilmelde dig som Looklab Friend modtager du fremover Looklab's nyhedsbrev, LOOKLETTER. Dermed er du altid sikret de seneste nyheder, konkurrencer og en helt ny vinkel fra os på Looklab. LOOKLETTER udkommer hver 3. uge og vil være dér I kan se os fra helt nye sider!

Looklab kan også sende emails med sponseret indhold og vi lover (amar' og halshug), at vi kun vil sende relevant information til jer. Fx om spændende lagersalg, VIP-events eller tilbud fra butikker, forretninger og onlineshops. Spam has never been cool ;-)

Ved at oplyse dit telefonnummer når du registrerer dig som Looklab Friend, vil du fremover ved udvalgte lejligheder, modtage en sms. Servicen er helt gratis.

Husk! Du kan til enhver tid afmelde dig som Looklab Friend og dermed også nyhedsbrevet samt sms-servicen fra Looklab.dk gennem vores nyhedsbrev. Men vi håber, at du vil synes ligeså godt om Lookletter, som vi gør ;-)

Luk

Kanelsnegle med æbler og mandler

På vej hjem fra skole i onsdags kom jeg forbi et sted, hvor det duftede så lifligt af kanelsnegle. I skal forestille jer, at det var fra en meget autentisk bager – i virkeligheden var det bare fra 7Eleven… ;)

Da jeg kom hjem, følte jeg mig derfor nødsaget til at bage kanelsnegle, selvom jeg faktisk ikke er den helt store kanelfan. Da jeg var lille, blev jeg altid så skuffet, når min mor havde bagt en dejlig chokoladekage, og jeg så fandt ud af, at det var kanelkage – øv!

For at dæmpe kanelsmagen en anelse, tilsatte jeg et revet æble og nogle mandler, som ikke blev så gennemtrængende, men som gav en rigtig dejlig smag til kanelsneglene.

Ingredienser: (ca. 18-20 stk.)

Til dejen:

  • 2,5 dl. mælk
  • 25 g. gær
  • 0,5 tsk. salt
  • 1 tsk. sukker
  • 1 æg
  • 300 g. hvedemel + det løse

Til fyldet:

  • 100 g. blødt smør (rigtig smør, ikke Kærgården eller margarine)
  • 50 g. sukker
  • 50 g. brun farin
  • 1 revet æble
  • 4 tsk. kanel
  • 15 smuttede, hakkede mandler
  • (Evt. flormelis og vand til glasur)

Fremgangsmåde:

  1. Lun mælken og rør gæren ud heri.
  2. Tilsæt de øvrige ingredienser og rør godt. Hæld lidt mel ud på bordet og ælt dejen. Lad den hæve ca. 30 min.
  3. Kog lidt vand til mandlerne, smut dem, og hak dem fint.
  4. Skræl æblet, og riv det.
  5. Bland smør, sukker og kanel sammen til en ensartet masse – jeg brugte bare en gaffel.
  6. Tilsæt æble og mandler, og rør godt.
  7. Når dejen er hævet færdig, rulles den ud til en aflang firkantet (det er vist det, man kalder et rektangel…), og massen smøres ud derpå. Pga. saften fra æblerne kan det være lidt vanskeligt, men laget behøver ikke at være helt jævnt.
  8. Dejen rulles herefter sammen til en pølse, som skæres i skiver på ca. 2 cm.
  9. Sæt sneglene på en bageplade eller i en muffinsform, og bag dem i en forvarmet ovn på 175 grader varmluft i ca. 15 min.

Skriv en kommentar

11 kommentarer til “Kanelsnegle med æbler og mandler”

  1. Christina skriver:
    12. november 2011 kl. 11:27

    Tak for opskriften :-) Jeg elsker, at du pointerer, at der skal bruges rigtig smør. Alle de der pseudo produkter skulle simpelthen forbydes ;-)

  2. J’adore blog skriver:
    12. november 2011 kl. 12:26

    God opskrift – den vil jeg da prøve og lave :-)

  3. Louise Joli skriver:
    12. november 2011 kl. 14:12

    Hæhæ, hvad er der nu galt med kærgården? (:
    Bliver simpelthen så irriteret når jeg kommer hjem til folk der så har en klump smør i folie, og jeg skal vente en halv time på at kunne smøre smør på mit brød – og alle andre så har spist op! Argh. Køb dog smørbar!!!!

    http://fashionistabynature.wordpress.com/

    • Sofies blogskriver:
      13. november 2011 kl. 09:48

      Ingenting, hvis det bare skal bruges til at smøre på brød, men det egner sig ikke til bagning. :)

  4. Kiki skriver:
    12. november 2011 kl. 16:52

    Hahaha – jeg bliver også altid deprimeret når jeg tror at jeg skal have chokoladekage, og det så er kanelkage

  5. guld.log skriver:
    12. november 2011 kl. 22:10

    Mums, den må straks afprøves!!

    det lyder drøn lækkert – også selvom jeg er all for Kanel!!!

  6. kathrine skriver:
    13. november 2011 kl. 09:13

    skal de slet ikke hæve før de bages??

  7. Lise B skriver:
    13. november 2011 kl. 16:15

    Mh lækkert. Hvis ikke man er så vild med kanel har jeg før bagt nogle med smør, farin, lidt marcipan og grofthakkede hasselnødder, det er altså heller ikke dåræligt :D
    /Lise

  8. Emma Wilson skriver:
    1. december 2011 kl. 19:37

    Hej Sofie.
    Jeg har lige “opdaget” din blog idag og kan slet ikke slippe den! Du har en fed stil og imorgen skal jeg da vist lige et smut i Stof2000 :)

    Men pointen er ! jeg er heller ikke så vild med kanelsnegle, men da min mor bagte dem her, var jeg solgt!! de er super besværlige (de ødelagde faktisk hendes Kitchen Aid så den måtte til reparation ) men de er det hele værd!

    http://www.clausmeyer.dk/da/aktuelt_/claus_meyers_salatvaerksted/kanelsnurrer.html

    Hilsen, Emma. :)

    • Sofies blogskriver:
      1. december 2011 kl. 19:39

      Mange tak for kommentaren, Emma, og velkommen til! :D Claus Meyers kanelsnegle er rigtig gode, ja. :)

Følg Sofies blog:

Sofies blog - bloglovin Sofies blog - bloglovin

INSTAGRAM

@sofiesblog