Kontakt

 

Er du interesseret i at komme i kontakt med Looklab.dk, kan du kontakte os via mail eller pr. telefon.

Har du generelle spørgsmål kan du skrive til:
info@looklab.dk

Har du spørgsmål omkring mulighederne for annoncering, partnerskaber, sponsorater o.lign. kan du skrive til:
partner@looklab.dk

Du kan også kontakte vores salgsansvarlige, Christian Kruse, på:
ck@looklab.dk eller pr. telefon: +45 40 54 64 72

ønsker du at komme i direkte kontakt med én eller flere af bloggerne kan du skrive til dem på følgende emailadresser:

celine@looklab.dk
stine@looklab.dk
healthjunkie@looklab.dk
allthingsdapper@looklab.dk
theinsider@looklab.dk
rikkekroeger@looklab.dk
ella@looklab.dk
stylebyjosephine@looklab.dk
guldlog@looklab.dk
malsen@looklab.dk
fit4livin@looklab.dk
homesick@looklab.dk

Hvis du vil sende noget til os, er vores adresse: LOOKLAB, Allégade 12, baghuset, 1. sal, 2000 Frederiksberg.

De bedste hilsner
Looklab.dk

Luk

Om Looklab

Velkommen til LOOKLAB!

På Looklab.dk finder du nogle af Danmarks allerbedste mode- og livstilsblogs. Vi elsker mode, stil, shopping, skønhed, mad, musik, design, kunst og en masse andet - og det vil vi gerne dele! Derfor er vi gået sammen om at skabe et fælles univers, et slags konsortium, hvor vi hygger og deler med hinanden og alle jer, der sidder ude på den anden side af skærmen. Vi opdaterer døgnet rundt, 365 dage om året med alt fra brudstykker af vores liv, vores bedste mode- og skønhedstips til dugfriske reportager om trends, streetstyle og mode events in real time!

Har du ris, ros, spørgsmål eller forslag til forbedringer? Så send en mail på  info@looklab.dk.

Vil du høre om mulighederne for kommercielle samarbejder på Looklab.dk, så er du velkommen til, at kontakte os på partner@looklab.dk eller ringe til Christian Kruse på tlf. +45 40 54 64 72. Vi elsker samarbejder der er sjove for læserne, for virksomhederne og for os - og i fællesskab kan vi skræddersy den helt rigtige løsning.

Vores adresse er: LOOKLAB, Allégade 12, baghuset, 1. sal, 2000 Frederiksberg

Så ja - velkommen til Looklab, surf rundt og tag del i vores univers!

De bedste hilsner
Looklab.dk

Luk

BLIV LOOKLAB FRIEND

 

 
 

Regler og vilkår for Looklab Friends

Ved at tilmelde dig som Looklab Friend modtager du fremover Looklab's nyhedsbrev, LOOKLETTER. Dermed er du altid sikret de seneste nyheder, konkurrencer og en helt ny vinkel fra os på Looklab. LOOKLETTER udkommer hver 3. uge og vil være dér I kan se os fra helt nye sider!

Looklab kan også sende emails med sponseret indhold og vi lover (amar' og halshug), at vi kun vil sende relevant information til jer. Fx om spændende lagersalg, VIP-events eller tilbud fra butikker, forretninger og onlineshops. Spam has never been cool ;-)

Ved at oplyse dit telefonnummer når du registrerer dig som Looklab Friend, vil du fremover ved udvalgte lejligheder, modtage en sms. Servicen er helt gratis.

Husk! Du kan til enhver tid afmelde dig som Looklab Friend og dermed også nyhedsbrevet samt sms-servicen fra Looklab.dk gennem vores nyhedsbrev. Men vi håber, at du vil synes ligeså godt om Lookletter, som vi gør ;-)

Luk

Kyllingegryde a la min mor

Min mor er et meget beskedent menneske. Man kan dårligt få hende til at nævne noget hun er god til – og slet ikke når det gælder madlavning.

Det eneste man (efter lang tids pres) kan få hende til at indrømme, at hun er god til at lave, er gryderetter. Og det er hun i hvert fald også!

Denne gryderet er ingen undtagelse. Jeg er ikke heeelt skarp i den endnu, men jeg er godt på vej! ;) Min mors hemmelighed er at brune alting rigtig godt og lade det simre længe, så det må I huske!

Ingredienser: (4-6 personer)

  • 1 pk. kylling (ca. 400 g.)
  • 1 pk. bacon
  • 1 stor porre (eller 2 små)
  • 500 ml. madlavningsfløde
  • Knap 1 l. vand
  • Salt, peber og paprika
  • Olie til stegning
  • Ris og evt. brød som tilbehør

Fremgangsmåde:

  1. Rens porren og skær den i små stykker. Gør det samme med kyllingen.
  2. Varm lidt olie op i en wok eller stor gryde, tilsæt paprika og steg porren grundigt. Tag porren op og læg den til side.
  3. Varm lidt mere olie og steg kyllingen grundigt. Krydr med salt, peber og paprika. Tilsæt porren igen og steg kort.
  4. Tilsæt fløde og ca. halvdelen af vandet.
  5. Lad retten simre ca. 1 times tid (alt efter hvor lang tid du har, men ikke kortere tid!) Spæd op med vand og krydderier undervejs.
  6. Steg baconen imens – jeg lægger 3 stk. køkkenrulle på en tallerken med 4 stk. bacon og 3 stk. køkkenrulle ovenpå igen og giver det 5 min. i mikroovnen. (Herre smart! ;))
  7. Server med ris og brød. Uhm… Rigtig efterårsmad!

Skriv en kommentar

20 kommentarer til “Kyllingegryde a la min mor”

  1. Emma Lovise skriver:
    2. november 2010 kl. 19:58

    Mums! Det ser lækkert ud. Det vil jeg prøve ta lave en dag. Tak for opskriften!

  2. Tonje skriver:
    2. november 2010 kl. 21:14

    Yammi. Din mor høres ut som en herlig dame.
    :)

  3. Mia skriver:
    2. november 2010 kl. 22:05

    det ser virkelig lækkert ud! og nemt egentligt…. lækker vinter mad vil jeg mene! :)

  4. Cecilie skriver:
    2. november 2010 kl. 23:02

    gud.. det virker slet ikke svært.. dét må jeg give mig i kast med.. har du ikke brugt karry deri? eller er det paprikaen der har givet den farve? :)

  5. Stine skriver:
    2. november 2010 kl. 23:04

    Uhm – og så virker det nœsten som noget, jeg også ville kunne finde ud af ;)

  6. sofiesblog skriver:
    2. november 2010 kl. 23:10

    Det er også rigtig lækkert! :D

    Der er ingen karry i – den gullige farve er udelukkende pga. paprikaen (og de andre ting, selvfølgelig.) I starten er det lyst, men jo længere tid det simrer, jo mørkere/gulere bliver det. :)

  7. Emma skriver:
    2. november 2010 kl. 23:15

    Ser rigtig lækkert ud… :D Bør prøves.
    Og min mor er præcis på samme måde, med at aldrig kan tage imod et kompliment om hendes mad!!

  8. Stine skriver:
    3. november 2010 kl. 00:32

    Det er sjovt, min mor er nøjagtig lige sådan og det til trods for at jeg synes (sammen med en masse andre) at hun er noget af det dygtigste, sødeste og klogeste. Hun er altid klar til at hjælpe, og hun giver gode råd. Hun nusser en på håret, når man har brug for det og hun bager de mest fantastiske boller. Så når hun ikke vil tage imod komplimenterne selv, så skriver jeg dem bare her i stedet. Hun læser nemlig også din blog og så kan det være hun forstår det!

  9. Tøtte skriver:
    3. november 2010 kl. 00:56

    Hvor er I søde tøser! Ja jeg læser jo bloggen….

  10. Tina skriver:
    3. november 2010 kl. 10:54

    Uhm, det ser godt ud! Det må prøves :)

  11. Elm skriver:
    3. november 2010 kl. 12:32

    Uhm, det ser rigtig nemt og lækkert ud :-) , tak for den, men ½ l fløde og 1 l vand, bliver det ikke nærmest suppe?

  12. sofiesblog skriver:
    5. november 2010 kl. 11:01

    Elm: Jeg spurgte lige min mor, og hun kommer heller ikke så meget vand i. Men det gør jeg altså! ;) Kan godt lide det lidt tyndt – og så står det jo også og koger ind.

  13. John, eller noget skriver:
    7. november 2010 kl. 17:14

    0.5L fløde lyder da helt vanvittigt :D

  14. Tanja Katrine skriver:
    1. december 2010 kl. 21:59

    Lavede kyllingegryden i dag, super lækkert. : D

  15. Mie skriver:
    28. januar 2011 kl. 00:58

    Nyligt faldet over din blog – er vild med den !

    Men ville lige vide hvor meget paprika der skal i?

  16. Johanne skriver:
    16. marts 2011 kl. 10:53

    Skal den koge ligeså længe, hvis man fx kun laver den halve eller kvarte portion? :)

    • Sofies blogskriver:
      16. marts 2011 kl. 21:27

      Johanne: Puha, det aner jeg ikke, men prøv dig frem! Vil tro den skal have lige så længe.

  17. Iben skriver:
    18. marts 2011 kl. 18:07

    Rigtig lækker opskrift. Tilsatte dog lidt rød peber og serano skinke + jeg ingen ris havde, så det blev med grov pasta. Men det var et hit – min kæreste var imponeret.
    Mvh Iben.

  18. søren skriver:
    8. juli 2011 kl. 23:31

    Uha det ser nummeren.. mums! Og så let. Det er slet ikke til at tro! Knuzz herfra

  19. stephanie skriver:
    5. august 2013 kl. 17:49

    Super lækker opskrift, som jeg nu med stor succes har lavet flere gange :-) Den bliver netop bedre jo længere den får lov at simre :-) Vil dog ikke sige at den rækker til 4-6 msk. Hos mig er det i hvert fald kun til 3. Men jeg har måske nogle forslugne venner :D

Følg Sofies blog:

Sofies blog - bloglovin Sofies blog - bloglovin

INSTAGRAM

@sofiesblog
bacon, efterår, fløde, gryderet, kyllingeret, paprika, porre, vinter