Kontakt

 

Er du interesseret i at komme i kontakt med Looklab.dk, kan du kontakte os via mail eller pr. telefon.

Har du generelle spørgsmål kan du skrive til:
info@looklab.dk

Har du spørgsmål omkring mulighederne for annoncering, partnerskaber, sponsorater o.lign. kan du skrive til:
partner@looklab.dk

Du kan også kontakte vores salgsansvarlige, Christian Kruse, på:
ck@looklab.dk eller pr. telefon: +45 40 54 64 72

ønsker du at komme i direkte kontakt med én eller flere af bloggerne kan du skrive til dem på følgende emailadresser:

celine@looklab.dk
stine@looklab.dk
healthjunkie@looklab.dk
allthingsdapper@looklab.dk
theinsider@looklab.dk
rikkekroeger@looklab.dk
ella@looklab.dk
stylebyjosephine@looklab.dk
guldlog@looklab.dk
malsen@looklab.dk
danica@looklab.dk
homesick@looklab.dk

Hvis du vil sende noget til os, er vores adresse: LOOKLAB, Allégade 12, baghuset, 1. sal, 2000 Frederiksberg.

De bedste hilsner
Looklab.dk

Luk

Om Looklab

Velkommen til LOOKLAB!

På Looklab.dk finder du nogle af Danmarks allerbedste mode- og livstilsblogs. Vi elsker mode, stil, shopping, skønhed, mad, musik, design, kunst og en masse andet - og det vil vi gerne dele! Derfor er vi gået sammen om at skabe et fælles univers, et slags konsortium, hvor vi hygger og deler med hinanden og alle jer, der sidder ude på den anden side af skærmen. Vi opdaterer døgnet rundt, 365 dage om året med alt fra brudstykker af vores liv, vores bedste mode- og skønhedstips til dugfriske reportager om trends, streetstyle og mode events in real time!

Har du ris, ros, spørgsmål eller forslag til forbedringer? Så send en mail på  info@looklab.dk.

Vil du høre om mulighederne for kommercielle samarbejder på Looklab.dk, så er du velkommen til, at kontakte os på partner@looklab.dk eller ringe til Christian Kruse på tlf. +45 40 54 64 72. Vi elsker samarbejder der er sjove for læserne, for virksomhederne og for os - og i fællesskab kan vi skræddersy den helt rigtige løsning.

Vores adresse er: LOOKLAB, Allégade 12, baghuset, 1. sal, 2000 Frederiksberg

Så ja - velkommen til Looklab, surf rundt og tag del i vores univers!

De bedste hilsner
Looklab.dk

Luk

BLIV LOOKLAB FRIEND

 

 
 

Regler og vilkår for Looklab Friends

Ved at tilmelde dig som Looklab Friend modtager du fremover Looklab's nyhedsbrev, LOOKLETTER. Dermed er du altid sikret de seneste nyheder, konkurrencer og en helt ny vinkel fra os på Looklab. LOOKLETTER udkommer hver 3. uge og vil være dér I kan se os fra helt nye sider!

Looklab kan også sende emails med sponseret indhold og vi lover (amar' og halshug), at vi kun vil sende relevant information til jer. Fx om spændende lagersalg, VIP-events eller tilbud fra butikker, forretninger og onlineshops. Spam has never been cool ;-)

Ved at oplyse dit telefonnummer når du registrerer dig som Looklab Friend, vil du fremover ved udvalgte lejligheder, modtage en sms. Servicen er helt gratis.

Husk! Du kan til enhver tid afmelde dig som Looklab Friend og dermed også nyhedsbrevet samt sms-servicen fra Looklab.dk gennem vores nyhedsbrev. Men vi håber, at du vil synes ligeså godt om Lookletter, som vi gør ;-)

Luk

Madinspiration

Jeg var lige ved at kalde indlægget for “Gammel mad”, men det er måske liiige en kende for gustent. ;)

Igennem tiden har jeg jo lagt ret mange opskrifter her på bloggen, og jeg kan se på mine statistikker, at folk tit finder hen til min blog, fordi de leder efter en opskrift på et eller andet.

Hvis man ikke lige gør det (eller tilfældigvis klikker sig ind på kategorien Mad), så står de jo bare og står. Og det er jo egentlig lidt synd, ik’? Så derfor får I lige et udsnit af alle de lækre ting, jeg har lavet gennem bloggens levetid + link til indlæg med opskrift.

Spaghetti carbonara (det er en sikker vinder om søndagen!)

Fyldt kylling svøbt i parmaskinke med kartofler og bønner

Bedstemor Ands æbletærte

Tomatsuppe med brødcroutoner

Knækbrød med masser af kerner (en af mine mest “eftersøgte” opskrifter!)

Tærte med skinke, tomat og feta

Pandebrød (de er suverænt gode!)

Hjemmelavet pasta med oksekød og svampe i flødesauce (!!!)

Raw (aka. rå) kage

Sandwich med paneret squash og aubergine

Sprød kylling og grøntsager i rispapir

Hjemmelavede karameller

Tortellini med stærk tomatsovs og chorizo

Hjemmelavede chips uden fedt

Pyyyyha, det var mange – og det var endda ret svært at vælge! :D

Og så lige en lille bøn fra mig til jer: Hvis I nogensinde prøver at lave nogle af de opskrifter, jeg lægger ud, vil I så ikke melde tilbage og fortælle hvordan det gik og hvordan det smagte? Også gerne en lille anekdote. Synes nemlig det er så hyggeligt! ;)

Skriv en kommentar

30 kommentarer til “Madinspiration”

 1. Caroline skriver:
  19. september 2010 kl. 10:38

  sidste uge lavede jeg dine brød krutoner der var vendt i olie og hvidlød. De smagte ENORM godt! de var en del af salat på din side og jeg ville have lavet hele salaten men da jeg er 12 og var alene hjemme, var der ikke mulighed for at købe ind til det :( istedet lavede jeg nogle lækre pastaer og brugte crutonerne som en lille snack :)
  Vil helt sikkert lave hele salaten næste gang, så hurtig som mulig tak ;D

 2. Sandra skriver:
  19. september 2010 kl. 10:54

  Synes uden tvivl du burde slå et slag for jordbærtærten, søde Sofie :)

  Jeg lavede en til veninderne en fredag aften med sushi og hvidvin og NØØØØØØØJ den faldt i god jord… Der var ikke en krumme tilbage!

 3. Lise Jørgensen skriver:
  19. september 2010 kl. 10:57

  Alle opskrifterne ser dælme godt ud – mer’ af det :) God søndag..

 4. 2300 Happiiiness skriver:
  19. september 2010 kl. 11:02

  Din mad ser altså bare vild lækker ud. Jeg får virkelig lyst til at lave det hele. Hvis du på et tidspunkt ikke gider være modeblogger længere, kunne du sikkert blive en succesfuld madblogger. Men okay, mikset mellem mode og mad er jo rigtig godt på din blog – så du behøver nok ikke vælge side :D

  Jeg har faktisk prøvet de paneret kyllingestykker og de smagte super godt – jeg skal dog vidst lige træne i at lave dem så de bliver lidt pænere.

  Nå men faktisk ville jeg bare skrive, at det var perfekt at du lige linkede til din opskrift på madbrød, for jeg står nemlig og skulle lave nogle og har ledt efter en opskrift som jeg gad lave. Men nu bliver det da bare dine :D

 5. Holly skriver:
  19. september 2010 kl. 11:26

  Hej Sofie :)
  Synes alt din mad ser skønno ud, så bliv endelig ved med dine mad indlæg, for jeg ELSKER dem – synes det er så hyggeligt :)
  Jeg har lavet dine sprøde kylling (cornflakes kylling) og de var virkelig gode! Og så tror jeg da måske jeg vil prøve at lave de der pandebrød, de ser gode ud :)
  Jeg elsker nemlig selv at lave mad og bage, så bliv endelig ved med dine mad opskrifter ;)

  //Holly

 6. Marie skriver:
  19. september 2010 kl. 11:47

  Hej Sofie
  Lige da jeg startede med at læse din blog, prøvede jeg at lave den tærte med skinke og feta. Og det mislykkedes virkelig :D Jeg ved ikke hvad der gik galt, men det var som om, jeg havde puttet for meget ost i. Hæhæ, men jeg bliver også altid fristet når du smider et madindlæg ud, for det ser såååååå godt ud!!!

 7. Anna skriver:
  19. september 2010 kl. 11:52

  wow det ser lækkert ud, i sær karamellerne og knækbrødet:D
  Nåmen, er lidt sulten,så vil prøve og lave din carbonara;)

 8. Simone skriver:
  19. september 2010 kl. 12:04

  Wow, hvor ser det godt ud! (:

 9. Lise skriver:
  19. september 2010 kl. 13:08

  Knækbrødet kan vi ikke leve uden herhjemme. Succes hver gang! Chipsene har jeg også lavet mange gange, men det er lidt besværligt uden et mandolinjern og jeg kan bare ikke finde et nogen steder *suk*

 10. Julie skriver:
  19. september 2010 kl. 13:13

  Jeg har prøvet at lave lidt forskelligt af dine opskrifter, bl.a. den rå chokoladekage og den blev ret god. Dog tilføjede jeg en del vand da jeg blendede den, da den var virkelig tyk og næsten ikke kunne blendes. Men synes det blev ret godt. Det skulle jeg egentlig gøre igen snart :-)

  Jeg har også lavet din pastaret med oksekød og svampe, en dag jeg var enormt uinspiretret, for synes virkelig den så god ud. Min blev også god og kæresten kunne også godt lide den.

  Til sidst har jeg prøvet at lave chipsene i ovnen og det gik helt galt. Det var 40 år om overhovedet at blive sprøde, så efter en masse gang grill i ovnen tog jeg dem ud. Synes ellers jeg havde valgt kartoffeltypen med omhu, da jeg godt ved nogle slags kartofler bare bliver bløde i ovnen. Nå, men mine chips var ok lige da de var kommet ud af ovnen, men blev lynhurtigt slatne og seje og ikke spor sprøde. Hmm øv!

 11. Cassandra skriver:
  19. september 2010 kl. 13:14

  Jeg lavede din jordbærtærte med creme og marzipan, du postede for et stykke tid siden. Den blev virkelig god, og der blev spist rub og stub!! :)))
  Mere mad!

 12. W skriver:
  19. september 2010 kl. 14:27

  Hej Sofie.
  Sidste søndag(!) lavede jeg Spaghetti Carbonara. Alle omkring mig ved at jeg ikke er nogen ørn i et køkken på nogen måde. Men alligevel sprang jeg ud i at lave retten. Den virkede meget ligetil og alle ingredienser er jo noget man har i køleslabet. Lækkert tænkte jeg.
  Det startede ret godt, og jeg kogede, skar og stegte. Jeg var overrasket hvor nemt det faktisk gik, lige indtil jeg skulle putte mælke-æg blandingen ned i spaghettien. Jeg tror at jeg gav det lidt for meget varme, for i hvert faldt virkede det lidt som æggekage. Men det kunne bare røres til ud.. Men nu ved jeg, at jeg kan lave den ret.
  Og jeg skal faktisk snart servere den til min uambiøse madklub.

  Tak for retterne Sofie. (-:

 13. Sidsel skriver:
  19. september 2010 kl. 14:34

  Hvis jeg fik en krone for hver gang Lasse spørger om vi skal ha’ kyllingenuggets efter din opskrift så havde jeg nok 6 kroner! Men i hvert fald, de er dælme populære herovre :)

 14. Hald skriver:
  19. september 2010 kl. 15:02

  Jeg har kastet mig ud i flere af opskrifterne: nuggets (lykkedes så vidt jeg husker ganske godt), pastaen med okse/svampmix – dog uden hjemmelavet pasta – der måtte jeg ligesom stå af, – men det smagte super godt og sidst jeg copy-pastede dig var det Cesarsalaten – som var et kæmpe hit. Smagte fantastisk godt og var nem at lave… Altid godt med online-aftensmads-inspiration!

 15. Pernille skriver:
  19. september 2010 kl. 17:05

  Ser LÆKKERT ud altsammen.
  Har prøvet din sathai-kylling, som var en stor succes. Havde rester med på job, hvor en kollega også blev inspireret og har lavet det til familien, som også elskede det :-)
  Uhm..den skal vist snart laves igen….

 16. Michelle skriver:
  19. september 2010 kl. 17:16

  Ja, Sofie, du må endelig ikke stoppe med opskrifterne, jeg tror (eller kan læse? ;)) at vi er mange, der bruger dem flittigt.
  Du bliver sku nok snart kontaktet af et mad-magasin, der vil have dig til at blogge for dem :p Det bliver det nye!!!

 17. Mette skriver:
  19. september 2010 kl. 17:22

  Jeg har lavet den der raw kage. Og den blev virkelig god!! og den blivre ikke dårligere af at stå i køleren et par dage – hvilket er vildt dejligt, da man slet ikke kan spise det hele på én dag, da den mætter ret meget!
  Kan virkelig anbefales.

 18. Anna skriver:
  19. september 2010 kl. 17:53

  det ser virkelig alt for lækkert ud, bliver meget sulten!

 19. sofiesblog skriver:
  19. september 2010 kl. 18:54

  Juhuuu, hvor er jeg glad for at høre, at I kan bruge opskrifterne! :D Og skønt med alle jeres historier – fortsæt endelig!

  Opskriften på jordbærtærten kan i øvrigt findes lige her: http://sofiesblog.dk/2010/07/22/jordb%C3%A6rt%C3%A6rte-med-creme-og-marcipan/
  Og ja, den er MEGA god!!

 20. Louise skriver:
  19. september 2010 kl. 19:12

  Jeg har lavet dine kyllingenuggets, karamellerne, raw kagen, knækbrød og så også en pastaret som jeg mener, jeg blev inspireret til af dig.
  Det var noget med frisk pasta vendt i hjemmelavet pesto og så med rucola, cherrytomater, friskrevet parmesan og bacon ovenpå. Baconen tilføjede jeg vist selv. Men lyder det ikke som noget, jeg har set herinde? Kan ikke lige finde opskriften eller indlægget, hvor du postede det.

  Jeg kan fortælle, at jeg har printet mange af dine opskrifter og sat i min opskriftsmappe.
  Kyllinge nuggets’ene er nok min favorit. Jeg havde aldrig troet, man kunne lave sådan nogle selv, og de var jo bare ekstremt gode.

  Derudover så har du gjort mig vildt glad for friskrevet parmesan! :-D
  Jeg har aldrig brudt mig om parmesan, syntes det var for stærkt. Så når jeg plejede at lave pesto brugte jeg de der små poser med revet parmesan (som du vist synes lugter af sure tæer :-P).
  Men for noget tid siden skulle jeg altså prøve det med friskrevet parmesan, fordi du roste det så meget, og jeg må sige, at jeg er blevet hooked nu. Nu har jeg det fast i mit køleskab og bruger det i pesto, ovenpå pastaretter, til kødsovs etc. :)

  Dine mad-indlæg er mine favorit-indlæg på din blog. Så gerne flere af dem :)

 21. Katrine skriver:
  19. september 2010 kl. 19:16

  Jeg har brugt din knækbrøds opskrift MANG gang og jeg ELSKER den, (hvilket min svigermor forresten også gør, hun bruger den også ofte)

 22. Lene skriver:
  19. september 2010 kl. 20:27

  Takker takker takker!! Lækkert indlæg!! Og super inspiration!! Glæder mig til at forsøge med opskrifterne!! :)

 23. Elm skriver:
  20. september 2010 kl. 14:27

  Har prøvet at lave knækbrødene. Erstattede dog noget af melet med grov speltmel. De var rigtig nemme og blev supergode, men jeg tror desværre de er lidt fedende. Næste gang vil jeg prøve at reducere lidt i olieindholdet.

  P.S. Du skal altså prøve at lave min pasta pomodore, som jeg gav dig opskriften på her. Den er super og tilmed nem og billig. Husk at købe godt modne tomter. :-)

 24. Daily Berry skriver:
  20. september 2010 kl. 16:39

  Du kan da altid blive kok – det ser virkelig lækkert ud alt sammen :)

 25. Ida T skriver:
  21. september 2010 kl. 22:00

  Hej søde Sofie.
  Jeg har lige prøvet at lave kyllingenuggets, dog uden parmesan. De smagte rigtig fint, men kæreste og jeg synes nu ikke at de var tilberedningstiden værd. Vi blev dog enige om de at skal prøves med parmesan en anden dag, det kan være at det gør det for os.
  Derudover lavede jeg også pandebrød med hvidløgsdip. Det var virkeligt, virkelig lækkert og nemt at lave! Jeg brugte creme fraiche til begge dele i stedet for ymer, og det fungerede super fint (jeg ved jo heller ikke hvordan det “bør” smage:) Men brød og dip skal helt sikkert laves igen og igen!
  Tak for de skønne opskrifter! Du giver os helt sikkert inspiration til at eksperimentere noget mere i køkkenet.

 26. Louise skriver:
  22. september 2010 kl. 18:55

  Jeg lavede dine pandebrød i går, og de blev så gode! Tak! Du kan se resultatet på bloggen:)
  /Louise

 27. Celina skriver:
  1. oktober 2010 kl. 17:36

  Åh, sikke mange lækre opskrifter – Jeg må prøve dem alle :)

  Har tidligere prøvet en af dine opskrifter og den var bare super lækker :)

 28. Celina skriver:
  1. oktober 2010 kl. 17:59

  Nå ja, jeg har da også lavet jordbærtærten – den var super lækker :)

 29. Celina skriver:
  25. oktober 2010 kl. 11:38

  Må lige give lidt feedback på dine fantastiske opskrifter… :)

  Fredag stod den på Spaghetti Carbonara – Mums det var lækkert… Du har helt ret – det der friskkværnet peber giver lige retten det sidste touch ;)

  Lørdag stod den så på pandebrød, men chili con carne og ymerdressing… Elsker ligesom dig brød og disse pandebrød er da virkelig noget af det lækreste jeg længe har smagt… Så det spiste jeg også søndag :)

  Tak for nogle super opskrifter :)

 30. Linda skriver:
  18. februar 2012 kl. 17:23

  Jeg har lige prøvet dine knækbrød – som jeg fandt på din gamle blog… tror jeg nok.
  De er super gode, men jeg skærer noget ned på saltet næste gang, jeg synes det var lige lidt for meget.
  Har skrevet om dem på min blog og linket til dig :-)

Følg Sofies blog:

Sofies blog - bloglovin Sofies blog - bloglovin

INSTAGRAM

@sofiesblog
madinspiration, opskrifter