Kontakt

 

Er du interesseret i at komme i kontakt med Looklab.dk, kan du kontakte os via mail eller pr. telefon.

Har du generelle spørgsmål kan du skrive til:
info@looklab.dk

Har du spørgsmål omkring mulighederne for annoncering, partnerskaber, sponsorater o.lign. kan du skrive til:
partner@looklab.dk

Du kan også kontakte vores salgsansvarlige, Christian Kruse, på:
ck@looklab.dk eller pr. telefon: +45 40 54 64 72

ønsker du at komme i direkte kontakt med én eller flere af bloggerne kan du skrive til dem på følgende emailadresser:

sara@looklab.dk
celine@looklab.dk
stine@looklab.dk
healthjunkie@looklab.dk
allthingsdapper@looklab.dk
theinsider@looklab.dk
rikkekroeger@looklab.dk
ella@looklab.dk
stylebyjosephine@looklab.dk
guldlog@looklab.dk
malsen@looklab.dk
fit4livin@looklab.dk

Hvis du vil sende noget til os, er vores adresse: LOOKLAB, Allégade 12, baghuset, 1. sal, 2000 Frederiksberg.

De bedste hilsner
Looklab.dk

Luk

Om Looklab

Velkommen til LOOKLAB!

På Looklab.dk finder du nogle af Danmarks allerbedste mode- og livstilsblogs. Vi elsker mode, stil, shopping, skønhed, mad, musik, design, kunst og en masse andet - og det vil vi gerne dele! Derfor er vi gået sammen om at skabe et fælles univers, et slags konsortium, hvor vi hygger og deler med hinanden og alle jer, der sidder ude på den anden side af skærmen. Vi opdaterer døgnet rundt, 365 dage om året med alt fra brudstykker af vores liv, vores bedste mode- og skønhedstips til dugfriske reportager om trends, streetstyle og mode events in real time!

Har du ris, ros, spørgsmål eller forslag til forbedringer? Så send en mail på  info@looklab.dk.

Vil du høre om mulighederne for kommercielle samarbejder på Looklab.dk, så er du velkommen til, at kontakte os på partner@looklab.dk eller ringe til Christian Kruse på tlf. +45 40 54 64 72. Vi elsker samarbejder der er sjove for læserne, for virksomhederne og for os - og i fællesskab kan vi skræddersy den helt rigtige løsning.

Vores adresse er: LOOKLAB, Allégade 12, baghuset, 1. sal, 2000 Frederiksberg

Så ja - velkommen til Looklab, surf rundt og tag del i vores univers!

De bedste hilsner
Looklab.dk

Luk

BLIV LOOKLAB FRIEND

 

 
 

Regler og vilkår for Looklab Friends

Ved at tilmelde dig som Looklab Friend modtager du fremover Looklab's nyhedsbrev, LOOKLETTER. Dermed er du altid sikret de seneste nyheder, konkurrencer og en helt ny vinkel fra os på Looklab. LOOKLETTER udkommer hver 3. uge og vil være dér I kan se os fra helt nye sider!

Looklab kan også sende emails med sponseret indhold og vi lover (amar' og halshug), at vi kun vil sende relevant information til jer. Fx om spændende lagersalg, VIP-events eller tilbud fra butikker, forretninger og onlineshops. Spam has never been cool ;-)

Ved at oplyse dit telefonnummer når du registrerer dig som Looklab Friend, vil du fremover ved udvalgte lejligheder, modtage en sms. Servicen er helt gratis.

Husk! Du kan til enhver tid afmelde dig som Looklab Friend og dermed også nyhedsbrevet samt sms-servicen fra Looklab.dk gennem vores nyhedsbrev. Men vi håber, at du vil synes ligeså godt om Lookletter, som vi gør ;-)

Luk

Ugens udfordring #2

Puha, denne her bliver altså svær! Sidste gang kom I jo med en masse forslag til, hvad næste uges udfordring skulle være, og jeg har bestemt mig for dette:

I denne uge må jeg ikke spise slik/chokolade/kage/andre sukkerting.

Årsagen er, at jeg i det sidste stykke tid har spist ufattelig mange søde sager, hvilket desværre kan ses på min hud. (Jeg tror i hvert fald, det er derfor – det kan jo ikke skade at gøre forsøget.) Det bliver garanteret skide svært, men hvis I har nogle gode råd, så kom endelig med dem!

Og jeg ved godt, det er lidt ledt på sådan en mandag morgen, men nu hvor jeg ikke kan nyde dem, så synes jeg altså, at I skal have lov. Her er en opskrift på hjemmelavede flødeboller som jeg lavede for et stykke tid siden.

(Ok, de blev ikke så pæne, men de smagte herre godt!)

Ingredienser til bundene: (ca. 20-25 stk.)

  • 100 g. smeltet smør
  • 100 g. mel
  • 100 g. flormelis
  • 2 æg

Fremgangsmåde til bundene:

  1. Bland alle ingredienser sammen til en ensartet masse.
  2. Sæt “klatter” af dejen på en bageplade med en teske – de flyder ud, så brug 1 tsk. dej pr. bund.
  3. Bag bundene ved ca. 200 grader i ca. 7-10 min. til de er gyldne i kanten.
  4. Stik evt. bundene ud med et glas el. lign. mens de stadig er varme, hvis du vil have dem helt runde.
  5. Lad dem køle af på en rist.

Ingredienser til “guf”:

  • 300 g. sukker
  • 1 dl. vand
  • 150 g. past. æggehvider
  • 250 mørk chokolade
  • Evt. kokos

Fremgangsmåde:

  1. Kog sukker og vand op i en gryde og lad det koge i ca. 2 min. Det er færdigt, når massen bliver gylden i kanten.
  2. Pisk æggehviderne let og tilsæt sukkerlagen langsomt.
  3. Pisk “guffet” med en elpisker ved middel hastighed i 15 min. (!) til det er helt stift.
  4. Sprøjt guffet på bundene med en sprøjte- eller plastikpose og bag flødebollerne i 5 min. ved 180 grader.
  5. Efter afkøling pensles flødebollerne med chokolade.

Uhm, de er virkelig gode! De tager lidt tid at lave, men det er det hele værd. Og nå ja, bundene er fra kvalimad.dk og resten fra Odense Marcipan som foreslår marcipanbunde – dog lidt for vammelt til mig. ;)

Skriv en kommentar

13 kommentarer til “Ugens udfordring #2”

  1. ida skriver:
    31. maj 2010 kl. 09:00

    det er faktisk ikke så svært. Jeg gjorde det selv i lidt over en måned.
    Eller jo i starten er det lidt svært, men man vænner sig hurtigt til det. Du skal bare lade være med at overveje at spise det slik eller kage der er, for så bliver det bare sværere.. Hvis du forstår ;)

  2. Pernille skriver:
    31. maj 2010 kl. 09:08

    Jeg synes det er svært. Især hvis man er lidt af en sukker addict som jeg er. Men de gange jeg er gået på “afvænning” har jeg tyet til dette vidundermiddel:

    http://pernilles.wordpress.com/2010/01/30/rehab/

  3. Katrine skriver:
    31. maj 2010 kl. 09:09

    Sørg for hele tiden at have noget lækkert frugt hjemme, så er det faktisk ikke så svært igen :)

  4. Lise skriver:
    31. maj 2010 kl. 09:23

    Hej Sofie
    Sej udfordring!
    Når man skal droppe sukkeret hjælper det at holde blodsukkeret stabilt i løbet af dagen – gøres nemmest ved at spise meget protein og sørge for også at spise fedt sammen med de hurtige kulhydrater (så spis mandler/nødder sammen med frugt fx).
    God fornøjelse!

  5. Line skriver:
    31. maj 2010 kl. 11:44

    Hej.
    Ang. flødebollerne synes jeg, at det er mega synd ikke at bruge marcipan, når man endelig laver flødeboller selv. Har du smagt dem fra Summerbird og/eller Magasin Chokoladefabrik? Det er jo genialt.
    Hvis man bruger en virkelig god mørk chokolade bliver det ikke vammelt. Desuden bliver marcipanen bagt en smule og får en helt anden konsistens og smag. Genialt til flødeboller- prøv det!!
    Desuden vil jeg foreslå dig at lave en anden type marengs. Nu er jeg selv en smule garvet udi bl.a. flødebolle-lavning (yes) og opskriften fra Odense synes jeg ikke er særlig god. Du får en meget mere lækker creme ved at lave en såkaldt kogt marengs. Der er bl.a. en opskrift her:
    http://www.anarka.dk/blog/?p=740
    På billederne ser det også ud til, at din marengs ikke er blevet stiv nok – det kommer ikke til at ske hvis du laver en kogt marengs.
    Det var bare det – snyd ikke dig selv for det bedste.

  6. Malene skriver:
    31. maj 2010 kl. 13:35

    Afhængigt af hvad formålet med “forsøget” er, så er frugt ikke lige måden vil jeg mene. Der er utrolig meget frugtsukker i, og det vil få dit blodsukkerniveau til at svinge helt vildt.

    Mellemmåltider er i stedet vejen frem. Hvis du er småsulten så spis noget godt knækbrød med ost, så holder du blodsukkeret stabilt og får ikke den samme lyst til sukker. Ellers kan du spise lidt mandler til frugten, så fylder det i maven i længere tid.

  7. mette skriver:
    31. maj 2010 kl. 18:23

    Uha de ser lækre ud – mums.. ;)

    Sofie, kommer der ikke snart en videoblog igen.. ?? :P

    /MetteT

  8. Amalie skriver:
    31. maj 2010 kl. 19:50

    Jeg har undgået sukker i tre måneder, det er ikke så svært, bare lad være med at købe nogle af de ting du ikke må spise, så bliver du ikke fristet senere. Som Malene også siger, er det ikke nødvendigvis en god idé at spise en masse frugt i stedet da der er masser af sukker i. Det er selvfølgeligt bedre sukker end det du finder kunstigt tilsat i kage etc. men hvis det er for at komme af med sin sukkerafhængighed er frugt ikke vejen frem. Held og lykke :)

  9. Sarah skriver:
    31. maj 2010 kl. 21:18

    Haha burde gøre det, har lige spist en hel pakke cookies, over en uges forbrug ;)

  10. Hannah skriver:
    31. maj 2010 kl. 22:16

    Prøv hver gang sukkertrangen melder sig at børste tænder. Det giver munden en anden smag, hvilket tilfredsstiller smagsløgene…

    Ellers drik vand eller sød og god sund the.

  11. APieceOfCrap skriver:
    31. maj 2010 kl. 23:42

    Jeg vil smage :D!!

    Our brand new blog, and our first. Take a peek.
    http://www.apieceofcrapdepartment.blogspot.com

    hilsning fra Sverige!!

  12. Anna Bonde Jakobsen. skriver:
    9. august 2011 kl. 18:27

    Hej med dig! God blog.
    Jeg er også ved at komme af med sommerfedtet, efter at have spist lidt for godt i ferien. Jeg har nu holdt mig fra alle søde sager, og fed mad i 3 uger – men har sværget til denne dejlige opskrift, som jeg sommetider spiser til aftensmad, det dæmper virkelig sukkertrangen, og det smager fantastisk!

    Det er en chokolademousse, lyder mærkelig med er så lækker.

    2 avocadoer
    3 spsk rå kakaopulver eller carob-pulver
    1 spsk rosiner udblødt 5 min. i kogende vand
    ½ dl mælk

    vand hældes fra rosiner, og alle ingredientser blendes i en stavblender.
    Stilles i fryderen ½ time, og du har den lækreste chokomousse. Do it!

  13. Stefan skriver:
    8. oktober 2011 kl. 16:52

    Det går nok at de ikkeblev så pæne, så længe smagen er der.
    Og smagen er der virkelig! :D

Følg Sofies blog:

Sofies blog - bloglovin Sofies blog - bloglovin

INSTAGRAM

@sofiesblog
bunde, chokolade, hjemmelavede flødeboller, Odense Marcipan