Kontakt

 

Er du interesseret i at komme i kontakt med Looklab.dk, kan du kontakte os via mail eller pr. telefon.

Har du generelle spørgsmål kan du skrive til:
info@looklab.dk

Har du spørgsmål omkring mulighederne for annoncering, partnerskaber, sponsorater o.lign. kan du skrive til:
partner@looklab.dk

Du kan også kontakte vores salgsansvarlige, Christian Kruse, på:
ck@looklab.dk eller pr. telefon: +45 40 54 64 72

ønsker du at komme i direkte kontakt med én eller flere af bloggerne kan du skrive til dem på følgende emailadresser:

celine@looklab.dk
stine@looklab.dk
healthjunkie@looklab.dk
allthingsdapper@looklab.dk
theinsider@looklab.dk
rikkekroeger@looklab.dk
ella@looklab.dk
stylebyjosephine@looklab.dk
guldlog@looklab.dk
malsen@looklab.dk
danica@looklab.dk
homesick@looklab.dk

Hvis du vil sende noget til os, er vores adresse: LOOKLAB, Allégade 12, baghuset, 1. sal, 2000 Frederiksberg.

De bedste hilsner
Looklab.dk

Luk

Om Looklab

Velkommen til LOOKLAB!

På Looklab.dk finder du nogle af Danmarks allerbedste mode- og livstilsblogs. Vi elsker mode, stil, shopping, skønhed, mad, musik, design, kunst og en masse andet - og det vil vi gerne dele! Derfor er vi gået sammen om at skabe et fælles univers, et slags konsortium, hvor vi hygger og deler med hinanden og alle jer, der sidder ude på den anden side af skærmen. Vi opdaterer døgnet rundt, 365 dage om året med alt fra brudstykker af vores liv, vores bedste mode- og skønhedstips til dugfriske reportager om trends, streetstyle og mode events in real time!

Har du ris, ros, spørgsmål eller forslag til forbedringer? Så send en mail på  info@looklab.dk.

Vil du høre om mulighederne for kommercielle samarbejder på Looklab.dk, så er du velkommen til, at kontakte os på partner@looklab.dk eller ringe til Christian Kruse på tlf. +45 40 54 64 72. Vi elsker samarbejder der er sjove for læserne, for virksomhederne og for os - og i fællesskab kan vi skræddersy den helt rigtige løsning.

Vores adresse er: LOOKLAB, Allégade 12, baghuset, 1. sal, 2000 Frederiksberg

Så ja - velkommen til Looklab, surf rundt og tag del i vores univers!

De bedste hilsner
Looklab.dk

Luk

BLIV LOOKLAB FRIEND

 

 
 

Regler og vilkår for Looklab Friends

Ved at tilmelde dig som Looklab Friend modtager du fremover Looklab's nyhedsbrev, LOOKLETTER. Dermed er du altid sikret de seneste nyheder, konkurrencer og en helt ny vinkel fra os på Looklab. LOOKLETTER udkommer hver 3. uge og vil være dér I kan se os fra helt nye sider!

Looklab kan også sende emails med sponseret indhold og vi lover (amar' og halshug), at vi kun vil sende relevant information til jer. Fx om spændende lagersalg, VIP-events eller tilbud fra butikker, forretninger og onlineshops. Spam has never been cool ;-)

Ved at oplyse dit telefonnummer når du registrerer dig som Looklab Friend, vil du fremover ved udvalgte lejligheder, modtage en sms. Servicen er helt gratis.

Husk! Du kan til enhver tid afmelde dig som Looklab Friend og dermed også nyhedsbrevet samt sms-servicen fra Looklab.dk gennem vores nyhedsbrev. Men vi håber, at du vil synes ligeså godt om Lookletter, som vi gør ;-)

Luk

En dag med Freds

I går mødtes jeg som sagt med den gode Frede. Vi havde egentlig tænkt os at gå en tur, men det var SINDSSYGT koldt (hvad blev der af sommeren?!), så det droppede vi altså. I stedet spiste vi falafel på Blågårdsgade og styrede derefter direkte mod Plenum, hvor vi indtog kaffe og kage, mens vi fik varmen. Skønt!

Efterfølgende tog vi outfit-billeder, men jeg ligner simpelthen den blegeste dej på samtlige fotos, så dem vil jeg skåne jer for. Frede så til gengæld bragende godt ud, men billederne af hende kan I nok se ovre hos hende inden længe. :)

I eftermiddag har min kæreste inviteret mig ud og spise frokost, men jeg aner simpelthen ikke, hvor vi skal tage hen. Har I nogle forslag? Ikke noget vildt, bare en ganske almindelige frokost et sted i København. :)

Skriv en kommentar

13 kommentarer til “En dag med Freds”

 1. Elin skriver:
  28. januar 2011 kl. 09:08

  Hey Sofie
  Tag på Cafe N bi blågårdsgade´.. Det er et super hyggeligt og billigt sted med det bedste vegetar mad. Deres N-tallerken er så god!

 2. Caja skriver:
  28. januar 2011 kl. 09:15

  Thomas Sandwichbar inde i Strædet – hyggeligt og sundt. :-)

 3. ohhhappy skriver:
  28. januar 2011 kl. 09:40

  Det ser godt nok ud til at have været en meget hyggelig eftermiddag! Så lige de fine skindhandsker på billedet, og kom i tanke om, at jeg skal have sådan nogle. Som i nu. Når det nu ikke bliver forår lige foreløbigt alligevel…

 4. Cecilie skriver:
  28. januar 2011 kl. 09:58

  Salonen inde på Sankt Peders Stræde 20, laver de bedste øko sandwich til billige penge og stedet er så hyggeligt!! – det kan klart anbefales:-)

 5. Christina Jeppesen skriver:
  28. januar 2011 kl. 10:08

  Det ser hyggeligt ud. Det er iøvrigt rigtig fedt at folk kommer med foreslag herinde. Jeg mangler nemlig selv fornyelse mht. en hyggelig café eller andet :-)

  /C
  http://walk22.blogspot.com/

 6. Jannika skriver:
  28. januar 2011 kl. 13:46

  Hvor ser det hyggeligt ud :-) Jeg vil også anbefale Thomas på strædet.

 7. Nanna skriver:
  28. januar 2011 kl. 13:54

  hvis I vil prøve noget andet end normal cafe mad, så var jeg i går aftes ude og spise på en thailandsk restaurant. dejlige billige priser(fik nudler med oksekød og grøntsager for 100 kr.) og det var en stooor portion. den ligger på kattesundet 32 i indre by, lige ved new yorker .. klart anbefalelsesværdigt :) – ellers er blågårdsgade cafeerne altid en sikker vinder.

 8. Signe skriver:
  28. januar 2011 kl. 14:09

  Hvad med at besøge LêLê? :) eksotisk mad, det smager dejligt

 9. Signe skriver:
  28. januar 2011 kl. 16:35

  Stellas – uden tvivl! Den ligger i en gul bygning bag strøget i gaden som måske hedder strædet? arg kan aldrig huske det, men det er ihvertfald et skønt sted, og gode priser og god mad! (deres brunch i weekenden kan også anbefales)

 10. Sofies blogskriver:
  28. januar 2011 kl. 16:56

  Elin: Tror kæreste ville være blevet en anelse skuffet, hvis jeg valgte et vegetar-sted, men jeg vil da gerne selv prøve det en dag. ;)

  Caja: Der har jeg faktisk spist inde engang med min mor. Ganske udmærket, men der var vistnok ret dårlig betjening, så vidt jeg husker.

  Ohh: Ja, god idé. Jeg overvejer selv at investere i nogle luffer med pels indeni – synes slet ikke alm. handsker er varme nok til alle de frostgrader der har invaderet vores vejr.

  Cecilie: Det har jeg faktisk aldrig hørt om, men det må jeg da lige se en dag. :)

  Christina: Ja, det er nemlig det, der er så smadder smart ved de dersens blogs. ;)

  Jannika: Tak! ;)

  Nanna: Det lyder da også lækkert!

  Signe: Mjaaah, må nok erkende, at jeg ikke er så tosset med vietnamesisk mad. Synes de kommer sådan nogle underlige krydderurter i, og så smager det samtidig ikke rigtig af noget. Kan kun lide deres friture-ting, haha! :D

  Signe: Ja, der har jeg også spist – både brunch og alm. mad – men jeg må nok sige, at jeg ikke har været videre imponeret. Men hver sin smag. ;)

  Tusind tak for alle jeres forslag! Vi endte faktisk med at tage et helt andet sted hen – hvor det var, skal I nok få at se. :)

 11. Mette Simonsen skriver:
  28. januar 2011 kl. 18:15

  Jeg kan lige så godt sige, at jeg nok ikke kommer udenom at blive fast læser af din blog.. Din humor er jo i top, hvilket afspejler sig i din skrivestil! Jeg er egentlig ikke altid så interesseret i blogs, der kun handler om mode, så jeg nyder også dine lækre inspirerende retter, som jeg vist selv vil prøve af.. Men det jeg bare vil sige er: You make me laugh – så tak for et indblik i din spændende hverdag og keep up the good blog-work!
  / Mette

 12. Hybel skriver:
  28. januar 2011 kl. 21:38

  Kan anbefale den “Den Blå Hund” på Godthåbsvej, på Frederiksberg. :-)
  De har i hvertfald den lækreste club sandwhich.

 13. Sofies blogskriver:
  29. januar 2011 kl. 12:17

  Mette: Sikke da en sød kommentar. Tusind tak!!! Er glad for du kan lide hvad jeg laver. :) Bliv endelig hængende! ;)

  Hybel: Har faktisk kun spist på dens bror, Den Røde Hund på Nørrebro. Var ikke synderligt imponeret, men det er da ganske udmærket. :)

Følg Sofies blog:

Sofies blog - bloglovin Sofies blog - bloglovin

INSTAGRAM

@sofiesblog
Blågårdsgade, Falafel, hygge, Plenum