Kontakt

 

Er du interesseret i at komme i kontakt med Looklab.dk, kan du kontakte os via mail eller pr. telefon.

Har du generelle spørgsmål kan du skrive til:
info@looklab.dk

Har du spørgsmål omkring mulighederne for annoncering, partnerskaber, sponsorater o.lign. kan du skrive til:
partner@looklab.dk

Du kan også kontakte vores salgsansvarlige, Christian Kruse, på:
ck@looklab.dk eller pr. telefon: +45 40 54 64 72

ønsker du at komme i direkte kontakt med én eller flere af bloggerne kan du skrive til dem på følgende emailadresser:

celine@looklab.dk
stine@looklab.dk
healthjunkie@looklab.dk
allthingsdapper@looklab.dk
theinsider@looklab.dk
rikkekroeger@looklab.dk
ella@looklab.dk
stylebyjosephine@looklab.dk
guldlog@looklab.dk
malsen@looklab.dk
danica@looklab.dk
homesick@looklab.dk

Hvis du vil sende noget til os, er vores adresse: LOOKLAB, Allégade 12, baghuset, 1. sal, 2000 Frederiksberg.

De bedste hilsner
Looklab.dk

Luk

Om Looklab

Velkommen til LOOKLAB!

På Looklab.dk finder du nogle af Danmarks allerbedste mode- og livstilsblogs. Vi elsker mode, stil, shopping, skønhed, mad, musik, design, kunst og en masse andet - og det vil vi gerne dele! Derfor er vi gået sammen om at skabe et fælles univers, et slags konsortium, hvor vi hygger og deler med hinanden og alle jer, der sidder ude på den anden side af skærmen. Vi opdaterer døgnet rundt, 365 dage om året med alt fra brudstykker af vores liv, vores bedste mode- og skønhedstips til dugfriske reportager om trends, streetstyle og mode events in real time!

Har du ris, ros, spørgsmål eller forslag til forbedringer? Så send en mail på  info@looklab.dk.

Vil du høre om mulighederne for kommercielle samarbejder på Looklab.dk, så er du velkommen til, at kontakte os på partner@looklab.dk eller ringe til Christian Kruse på tlf. +45 40 54 64 72. Vi elsker samarbejder der er sjove for læserne, for virksomhederne og for os - og i fællesskab kan vi skræddersy den helt rigtige løsning.

Vores adresse er: LOOKLAB, Allégade 12, baghuset, 1. sal, 2000 Frederiksberg

Så ja - velkommen til Looklab, surf rundt og tag del i vores univers!

De bedste hilsner
Looklab.dk

Luk

BLIV LOOKLAB FRIEND

 

 
 

Regler og vilkår for Looklab Friends

Ved at tilmelde dig som Looklab Friend modtager du fremover Looklab's nyhedsbrev, LOOKLETTER. Dermed er du altid sikret de seneste nyheder, konkurrencer og en helt ny vinkel fra os på Looklab. LOOKLETTER udkommer hver 3. uge og vil være dér I kan se os fra helt nye sider!

Looklab kan også sende emails med sponseret indhold og vi lover (amar' og halshug), at vi kun vil sende relevant information til jer. Fx om spændende lagersalg, VIP-events eller tilbud fra butikker, forretninger og onlineshops. Spam has never been cool ;-)

Ved at oplyse dit telefonnummer når du registrerer dig som Looklab Friend, vil du fremover ved udvalgte lejligheder, modtage en sms. Servicen er helt gratis.

Husk! Du kan til enhver tid afmelde dig som Looklab Friend og dermed også nyhedsbrevet samt sms-servicen fra Looklab.dk gennem vores nyhedsbrev. Men vi håber, at du vil synes ligeså godt om Lookletter, som vi gør ;-)

Luk

Svar på spørgerunden – del 2

(Random lyskæde fra Netto som jeg helt selv har hængt op – er den ikke hyggelig?)

Jeg blev lige mindet om af en af jer, at jeg jo slet ikke har givet jer svar på de resterende spørgsmål i spørgerunden. Undskyld! Men jeg glemmer altså sommetider nogle ting. ;)

Der kommer både svar på spørgsmål om blogging og så er hel masse forskellige spørgsmål om alt muligt.

OM BLOGGING

Hvordan har du det med at dele så mange ting med heeeeele DK? Fx læser eller ny studiekammerat.

 • Altså, jeg kommer jo nok ikke uden om, at det er lidt mærkeligt, at I ved så mange ting om mig og at jeg ikke engang aner hvem I er. Det var især lidt underligt at starte på studiet, da jeg jo slet ikke anede om nogen kendte min blog der – men det er der tilsyneladende en hel del der gør! ;) Har i hvert fald fået flere kommentarer fra studiekammerater (heldigvis alle positive). Og så har en af mine tutorer haft om min blog i undervisningen og givet mig et shot til en fest inden jeg startede derude! :P Sjovt. Nu er det ikke for at lyde storsnudet, men tit når jeg fx går på Strøget, så kan jeg godt se, at der er nogen der stopper og kigger og smiler, fordi de kan kende mig. I må altså gerne sige hej, hvis I vil! :) Men alt i alt møder jeg kun opbakning fra mine omgivelser – så kan det godt være, at der er nogen der hvisker i krogene, men det hører jeg heldigvis ikke. ;)

Er det ikke hårdt engang imellem konstant at smide det ud til offentligheden ..?

 • Tjoh, lidt… Men nu er det jo heller ikke fordi jeg deler ALT med jer på bloggen! :)

hva med din kæreste, bli’r han aldrig træt af at du lægger dit liv ud til offentligheden.? Og at du bruger så meget tid på det ..? For det må da virkelig fylde meget ..?

 • Heldigvis har jeg en virkelig sød og forstående kæreste som gider at fotografere osv. i tide og utide. De andre bloggere brokker sig altid over, at deres kæreste ikke gider at hjælpe, men jeg tror at min bare vil det bedste for mig (ikke at de andres kærester ikke vil det), så derfor vil han med glæde hjælpe. Han er meget hjælpsom af person, så måske er det bare derfor. :)

Bruger du meget tid på at læse andre blogs?

 • Ja, man skal jo holde sig orienteret! ;) Bruger det mest som overspringshandling – det gør I sikkert også.

Hvilke(n) blog(s) er dine absolutte favorit? hvis du altså har en eller flere

 • Her må jeg igen-igen-igen svare Hannas. Det er den eneste blog som jeg bliver sådan stil-mæssigt inspireret af. De andre læser jeg mere for hyggens skyld.

Hvordan kom du ind i blogverdenen? Jo, altså én ting er at oprette en blog, men du bliver jo inviteret til diverse blogarrangementer og får sendt produkter. Hvordan gik du fra bare at have en blog, til at være en anerkendt blogger?

 • Tja, godt spørgsmål. Det var bare noget der skete! Hvis man gerne vil ses, så er det en god idé at kommentere på andres blogs (MEN KUN HVIS MAN HAR NOGET AT SIGE!!! Ellers har det den modsatte effekt!) med et link til sin egen blog. Så kan man være heldig at nogen andre bloggere eller PR-bureauer, firmaer osv. får øje på en. :) Men der er vist ikke nogen let vej.

Har du selv opsøgt f.eks. woman? som du blogger for, eller har de opdaget dig ???
Hvordan får du sponsoreret tingene til eksempelvis konkurrencer her inde?

 • Nej, jeg blev kontaktet af Woman. Mht. konkurrencer, så har jeg bare spurgt firmaerne, om de kunne tænke sig at sponsorere nogle ting til en konkurrence, og det har de heldigvis sagt ja til. :) Har det lidt underligt med at spørge efter sådanne ting, men det er jo vildt god og billig reklame for dem, og I bliver glade for en god konkurrence, så det opvejer det hele.

Men hvor lang tid bruger du i gennemsnit om dagen, på at blogge? Bliver du aldrig træt af det? Hvor længe endnu regner du med at blive ved med at blogge?

 • Jeg tænker jo på bloggen stort set hele dagen. Om der er nogen der har kommenteret (det er faren ved en iPhone!), hvad jeg skal skrive næste gang, formuleringer til indlæg der opstår inde i mit hoved osv. osv. Det tager også rigtig lang tid for mig at svare på jeres kommentarer og alle de mails jeg får om alt muligt. Jeg bruger i hvert fald mange timer dagligt på det.

RANDOM

I hvilken del af København bor du og din kæreste – og hvor meget betaler i ca. for at bo der om måneden?

 • Vi bor på Nørrebro. Huslejen holder jeg lige for mig selv. :)

Hvilket kamera er det, du har? og er du glad for det?

 • Jeg har et Canon EOS 450D. Jeg ville ønske, at jeg havde valgt et 550D, da det kan optage video, men ellers er jeg rigtig godt tilfreds.

Jeg vil spørge om hvor de røde sko du bloggede om forleden dag, er fra?

 • Det er vist snart så længe siden, at I har glemt alt om dem, men de kan altså findes her. Har også svaret i indlægget om dem.

Kan du fortælle lidt om det skønne ur?

 • Det er faktisk lige blevet væk! :( Aner ikke hvor det er. Men det er fra Skagen og minder meget om dette – mit har (havde? :() bare sølv “tegn” indeni frem for guld.

Hvordan kan du få dit bloglovin logo ind på siden?

 • Tja… Jeg har bare fulgt instruktionerne på bloglovin’s hjemmeside?! :) Det er meget ligetil.

Hvilke str. sko bruger du? (hahah)

 • Hæhæ, dén kommentar kommer vist af, at der var en, der synes jeg havde helt enormt store fødder – bruger også en KÆMPE str. 38! ;)

Men hvordan ligger ferierne egentlig? Jeg kan se, du har haft efterårsferie, så ligger alle ferierne ligesom i gymnasiet eller hvordan? (på danskstudiet, red.)

 • Nu har jeg jo ikke prøvet det endnu, så har ikke helt styr på alle ferierne, men vi havde efterårsferie, får juleferie nogle dage inden jul (tror det er omkring d. 16/12) og så har vi hele januar fri, hvor vi skal til eksamen. Derudover er der sikkert nogle helligdage i løbet af foråret, og så har man jo en dejlig lang sommerferie fra engang i juni/juli (? – correct me if I’m wrong) til først i september. :D Det glæder jeg mig til!

Det kunne være fedt at se lidt billeder fra jeres lejlighed?

 • Ja… Men jeg er simpelthen så træt af vores lejlighed for tiden, så gider ikke at tage billeder lige nu. Men når/hvis vi får en ny, så skal I nok få fotos at se! :) Er dog ikke heeelt skarp i indretning.

Kunne se at du havde fået dig et par Ugg’s i en goodiebag..
Jeg har selv overvejet at købe et par, men vil lige høre dig, om det er en ordentlig kvali man ikke går skævt i, og som ikke er ødelagt 1 mdr efter købet. Synes det er mange penge at smide efter et par støvler hvis de ikke holder..

 • De er super gode, synes jeg! Man kan virkelig mærke forskel på disse og så de alm. bamsestøvler. Man går slet ikke skævt i dem, fordi de har en god solid bund. Og det ægte lammefor indeni gør dem så dejlig bløde, at mine nu er blevet til hjemmesko som jeg går med bare fødder i!

Hvordan ser din toilet-taske/pung ud? (tag et billede ;b)

 • Jeg har faktisk ikke rigtig en… Måske et julegaveønske! :)

Det her er måske et lidt underligt spørgsmål, men jeg er lige startet i gymnasiet og synes virkelig jeg er stresset (kan slet ikke tænke på viderestudier… puha) så jeg ville bare lige høre, om du kunne fortælle lidt om hvordan du strukturer din tid, så du stadig har fritid osv?

 • Der kommer et særskilt indlæg om dette inden længe. :)

Hvad bruger du til at lave dine collager?

 • Wow, det spørgsmål har jeg virkelig fået mange gange i løbet af de sidste par dage! Jeg bruger Photoshop Elements 8. :)

Håber I kom igennem det hele! :D Hvis der er mere, I vil vide, så spørg gerne i kommentarfeltet herunder, så skal jeg nok svare løbende.

Skriv en kommentar

17 kommentarer til “Svar på spørgerunden – del 2”

 1. Louise Haack skriver:
  30. november 2010 kl. 19:34

  Hvor har du købt dit photoshop henne? Det er jo pisse dyrt :s

 2. Miss Jeanett skriver:
  30. november 2010 kl. 19:40

  Hej søde sofie

  Måske kan jeg lige være til lidt hjælp ang de der skoleferier på uni:

  Man har alle de ferier man har på gymnasiet pånær vinterferie (der er man jo først lige startet på et nyt semester) og oftest er ens påskeferie heller ikke så lang. I gymnasiet får man oftest ferie fredagen før påsken, så man har 10 dages ferie, men det gør man som regel ikke på uni. Der får de fleste først påskeferie om onsdagen (dagen før skærtorsdag). Det kan dog ske at man er heldig at ha’ en underviser der flytter sine timer, så man får lidt længere påskeferie, men som udgangspunkt har man først fra om onsdagen.
  Og du har ret mht sommerferien – den går fra 1. juli (nogle gange tidligere, hvis din eksamen ligger tidligt – men de kan ligge frem til d. 1. juli) til 1. september.

  Puha det blev til en mindre novelle! Men håber det gav mening? :)

 3. sofiesblog skriver:
  30. november 2010 kl. 19:45

  Louise: Tja. :) Men det er godt at have. Har købt det via Adobes hjemmeside (det er dem, der laver det.) Pt. kan det erhverves for 775 kr. her: https://store2.adobe.com/cfusion/store/html/index.cfm?event=displayProduct&categoryOID=5670037&store=OLS-DK

  Jeanett: Ih, dejligt du kan hjælpe! Nu blev også jeg klogere. ;)

 4. Miss Jeanett skriver:
  30. november 2010 kl. 19:49

  Det var så lidt ;)

 5. Liva skriver:
  30. november 2010 kl. 20:01

  Undskyld, men jeg har lige et ekstra spørgsmål. :) Hvordan fandt du så ud af at dine studiekammerater fulgte med i din blog? :)

 6. sofiesblog skriver:
  30. november 2010 kl. 20:04

  Liva: Helt ok. ;) Altså det er ikke dem, jeg snakker med til daglig fra mit eget hold, men nogen fra nogle af de andre hold, er kommet hen til mig og har sagt, at de synes min blog var god. :) Det synes jeg bare er dejligt. Og så har nogle af mine tutorer også sagt, at de synes det var lidt sjovt at jeg skulle være deres russer, når de nu havde læst min blog i så lang tid.

 7. Nanna Elming skriver:
  30. november 2010 kl. 20:40

  Du siger du er træt af din 1 værelses på nørrebro – hvis du nogensinde finder noget nyt og skal skille dig af med den, så kontakt mig endelig ;)

  ps. super dejlig blog du har. læser den dagligt og bliver altid i så rart humør :) go’ aften!

  Hilsner fra Nanna

  • sofiesblog skriver:
   30. november 2010 kl. 20:54

   Nanna: Hæhæ, har allerede en lang liste stående med folk der gerne vil overtage den. ;) Men det bliver nok min udlejer, der får lov at bestemme i sidste ende.

 8. Nina skriver:
  30. november 2010 kl. 21:42

  Hej Sofie (:
  Jeg ville bare lige fortælle dig at jeg er heelt vild med din blog! syntes at du skriver nogle rigtig hyggelige indlæg, og jeg bliver rigtig inspireret af dig. Jeg vil også gerne rose dig for at være så åben omkring dit liv og at du giver dig tid til at svare på hver enkel kommentar :)

  Hilsen Nina

 9. sofiesblog skriver:
  30. november 2010 kl. 21:49

  Nina: Åh, tak, det var lige hvad jeg manglede! Nogle gange kan jeg sgu godt få lidt præstationsangst, hvis der fx ikke lige er så mange der kommenterer eller noget. Men så er det rigtig rart, at sådan en som dig tager sig tid til at skrive en sød kommentar. :) Og er også glad for at du bemærker, at jeg forsøger at svare alle – det sætter jeg nemlig selv stor pris på ved andre blogs. ;) Det tager godt nok en helvedes tid, men hvad pokker! :)

 10. AT skriver:
  30. november 2010 kl. 22:44

  Nu hvor vi er i gang med at rose, vil jeg også gerne lige nævne at jeg meget, meget, meeeget ofte har tænkt på lige præcis det Nina skriver. At du er utroligt sød, og inspirerende, og jeg syntes det er absolut fantastisk at du sådan tager dig tid til at svare tilbage på kommentarer (også dem der slet ikke inderholder spørgsmål (som dette her fx, hehe)). Keep up the good job, Sofie! :) Jeg vil mene at du har Danmarks bedste blog! Ingen over, ingen ved siden af.

 11. Ida skriver:
  30. november 2010 kl. 23:53

  Hej Sofie.
  Jeg tænkte på, om vi må høre lidt om dine juleønsker? Mangler lidt inspiration ;)

 12. nivi skriver:
  1. december 2010 kl. 02:20

  DU ER FOR SEJ sofie..we love uuuu :-)
  keep up the good work

 13. sofiesblog skriver:
  1. december 2010 kl. 07:15

  AT: Hehe, nu må jeg hellere få svaret! ;) Men tusind tak for de søde ord! Det er SÅ dejligt at høre!!

  Ida: Pyha, jeg har allerede fået mange forespørgsler (både fra jer, men så sandelig også fra familien! :P). Pt. har jeg ingen ønsker – fik det hele i fødselsdagsgave, men må lige se om ikke jeg kan finde på noget!

  Nivi: TAK! :D

 14. Maria Due skriver:
  1. december 2010 kl. 12:27

  Hej :D jeg ville bare sige at jeg er helt vild med dine cafe-indlæg. Bor selv tæt på sankt hans torv, og overvejer altid jeres yndlings cafe. Jeg har været på The Laundromat og spise deres brunch, men det var desværre ikke super, alt for fedtet :S

 15. Julie skriver:
  24. august 2011 kl. 13:12

  Indlægget omkring tidsstrukturering blev da ikke til noget, gjorde det? Har ledt, men forgæves :) Kunne du tænke dig at lave et, da det lyder som et godt indlæg :) rigtig god blog forresten!

  • Sofies blogskriver:
   24. august 2011 kl. 21:17

   Hmm, lige pt. har jeg sommerferie og en noget anden hverdag end dengang, men kan da overveje det. :)

Følg Sofies blog:

Sofies blog - bloglovin Sofies blog - bloglovin

INSTAGRAM

@sofiesblog
del 2, spørgerunde, spørgsmål, svar