Kontakt

 

Er du interesseret i at komme i kontakt med Looklab.dk, kan du kontakte os via mail eller pr. telefon.

Har du generelle spørgsmål kan du skrive til:
info@looklab.dk

Har du spørgsmål omkring mulighederne for annoncering, partnerskaber, sponsorater o.lign. kan du skrive til:
partner@looklab.dk

Du kan også kontakte vores salgsansvarlige, Christian Kruse, på:
ck@looklab.dk eller pr. telefon: +45 40 54 64 72

ønsker du at komme i direkte kontakt med én eller flere af bloggerne kan du skrive til dem på følgende emailadresser:

celine@looklab.dk
stine@looklab.dk
healthjunkie@looklab.dk
allthingsdapper@looklab.dk
theinsider@looklab.dk
rikkekroeger@looklab.dk
ella@looklab.dk
stylebyjosephine@looklab.dk
guldlog@looklab.dk
malsen@looklab.dk
danica@looklab.dk
homesick@looklab.dk

Hvis du vil sende noget til os, er vores adresse: LOOKLAB, Allégade 12, baghuset, 1. sal, 2000 Frederiksberg.

De bedste hilsner
Looklab.dk

Luk

Om Looklab

Velkommen til LOOKLAB!

På Looklab.dk finder du nogle af Danmarks allerbedste mode- og livstilsblogs. Vi elsker mode, stil, shopping, skønhed, mad, musik, design, kunst og en masse andet - og det vil vi gerne dele! Derfor er vi gået sammen om at skabe et fælles univers, et slags konsortium, hvor vi hygger og deler med hinanden og alle jer, der sidder ude på den anden side af skærmen. Vi opdaterer døgnet rundt, 365 dage om året med alt fra brudstykker af vores liv, vores bedste mode- og skønhedstips til dugfriske reportager om trends, streetstyle og mode events in real time!

Har du ris, ros, spørgsmål eller forslag til forbedringer? Så send en mail på  info@looklab.dk.

Vil du høre om mulighederne for kommercielle samarbejder på Looklab.dk, så er du velkommen til, at kontakte os på partner@looklab.dk eller ringe til Christian Kruse på tlf. +45 40 54 64 72. Vi elsker samarbejder der er sjove for læserne, for virksomhederne og for os - og i fællesskab kan vi skræddersy den helt rigtige løsning.

Vores adresse er: LOOKLAB, Allégade 12, baghuset, 1. sal, 2000 Frederiksberg

Så ja - velkommen til Looklab, surf rundt og tag del i vores univers!

De bedste hilsner
Looklab.dk

Luk

BLIV LOOKLAB FRIEND

 

 
 

Regler og vilkår for Looklab Friends

Ved at tilmelde dig som Looklab Friend modtager du fremover Looklab's nyhedsbrev, LOOKLETTER. Dermed er du altid sikret de seneste nyheder, konkurrencer og en helt ny vinkel fra os på Looklab. LOOKLETTER udkommer hver 3. uge og vil være dér I kan se os fra helt nye sider!

Looklab kan også sende emails med sponseret indhold og vi lover (amar' og halshug), at vi kun vil sende relevant information til jer. Fx om spændende lagersalg, VIP-events eller tilbud fra butikker, forretninger og onlineshops. Spam has never been cool ;-)

Ved at oplyse dit telefonnummer når du registrerer dig som Looklab Friend, vil du fremover ved udvalgte lejligheder, modtage en sms. Servicen er helt gratis.

Husk! Du kan til enhver tid afmelde dig som Looklab Friend og dermed også nyhedsbrevet samt sms-servicen fra Looklab.dk gennem vores nyhedsbrev. Men vi håber, at du vil synes ligeså godt om Lookletter, som vi gør ;-)

Luk

Berlin, Berlin, Berlin

Jeg har fået en spontan idé!

Jeg haaaader nytårsaften, så for at lave noget lidt andet, så har jeg foreslået min kæreste at vi skal tage et smut til Berlin!

Har kun været der en enkelt gang, nemlig da min kæreste gav mig en tur dertil i julen 2007. Skal I lige have et par billeder fra vores unge dage? ;)

Woop woop, god stil, Sof! :D Måske skulle man have droppet solariet…

Vi boede på et herre fint og dyrt hotel – kun fordi min kæreste havde bestilt, for jeg var aldrig gået med til det! ;)

Og det var dengang min kæreste havde højt hår og jeg var en dulle! ;)

Nå, men jeg har altså brug for jeres hjælp! Det er umuligt at finde nogenlunde billige flybilletter (ellers så giv mig lige et praj!), så da vi er på julevisit hos mine forældre i Jylland, har vi bestemt os for at køre derned – det tager en 7-8 timer.

Så mangler jeg bare et billigt hotel/hostel (sidstnævnte ikke med sovesale og alt sådan noget! ;)) Jeg er bestemt ikke kendt i Berlin, men så vidt jeg husker kunne jeg bedst lide den østlige del (ikke for langt ude), så der vil det være fedt at bo. Kan I hjælpe???

Alle andre Berlin-tips modtages også med kyshånd! :D Måske er der nogen der ved hvordan nytårsaften foregår? Selvom jeg helst vil være indenfor… ;) Er mega bange for fyrværkeri!

Skriv en kommentar

86 kommentarer til “Berlin, Berlin, Berlin”

 1. Tina skriver:
  8. november 2010 kl. 08:57

  Ej hvor dejligt :) Jeg foreslog faktisk lige for min kæreste i går, om vi ikke skulle rejse ud nytårsaften.

  Mht. hostel, så prøv hostelworld.com! Ved godt det er dejligt med personlige erfaringer, men da jeg var i USA i januar, fandt vi alle vores steder at bo via. hostelworld.

 2. Sajra arifovic skriver:
  8. november 2010 kl. 09:02

  Det lyder skønt :)
  jeg skal også til Berlin til nytår.
  Jeg har fundet et hostel til 63 kroner pr. nat :)

 3. Kathrine skriver:
  8. november 2010 kl. 09:06

  Tjek dette her hostel..:)

  http://www.circus-berlin.de/0/circus_berlin_hostel.html

 4. Anna skriver:
  8. november 2010 kl. 09:20

  Der er mangle lækre hostels – et af dem er baxpax hostel, hvor værelserne er indrettet efter et land. fx italien, grækenland osv. Desuden er loungen skide hyggelig!. Har boet på det i Kruzberg, der ligger perfekt med Oranienstrasse lige om hjørnet. Oranienstrasse er en meget skøn gade hvor multikulturelle butikker og lækre retsauranter står i kø – og der er desuden en super lækker café med papirslamper i loftet og den bedste (og billigste!) brunch jeg nogensínde har fået.

 5. Camilla skriver:
  8. november 2010 kl. 09:31

  Jamen dog, endnu en af samme mening som mig, jeg hader også nytårsaften.. :) God tur Sofie, jeg håber det bliver en realitet for dig, det gør det desværre ikke for mig :(

 6. Christina skriver:
  8. november 2010 kl. 09:39

  Jeg ved ikke, om de har åbent nytårsaften, og hvis de har skal man nok bestille bord i god god god tid, – men i tv tårnet er der øverst en restaurant, hvor man kan se ud over hele byen. Jeg ved ikke, om du har været der. Det er lidt dyrt, men simpelthen fantastisk! http://www.tv-turm.de/en/restaurant.php

 7. Caja skriver:
  8. november 2010 kl. 09:43

  Jeg var dernede i sommerferien med en veninde og vi boede på et rigtig godt hotel på Kudamm, der hed Citadines – forholdsvis billigt men alligvel ret pænt, og så lå det jo lige midt i byen :)

 8. AK skriver:
  8. november 2010 kl. 10:05

  Jeg skal til Berlin på torsdag med kæresten og jeg glæder mig vildt meget! Vi har så spenderet lidt ekstra på hotel denne her gang, men prøv at søg lidt på hotels.com – de bombarderer én med tilbud.
  Jeg kigger lige med på tråden her mht lidt tips på falderebet… Har nu sat mig rimelig meget ind i hvad vi skal se og hvor vi skal spise :D

  God tur :)

 9. Simoné skriver:
  8. november 2010 kl. 10:19

  ta’ et kig på rejsefeber.dk ..
  min x og jeg fandt engang flybilletter t/r, og hotel i 4 dage .. vi skulle af med 2000 kr! Det er da til at have med at gøre ;) ..
  ellers kan du også finde billige fine hoteller derinde! ..
  og så synes jeg i skal tage et smut forbi deres zoo! Den er så hyggelig!

 10. Natascha skriver:
  8. november 2010 kl. 10:39

  Hvis du er ude efter et hostel, kan jeg helt sikkert anbefale Aurora Hostel! Det ligger på Prenzlauer Berg (som jeg synes, er den fedeste bydel i Berlin), koster ca. 370 kr. for et dobbeltværelse og er meget pænt og rent:)

 11. Mette skriver:
  8. november 2010 kl. 10:50

  Jeg har ikke prøvet det selv før – men tjek: Expedia :-) Jeg har fundet hotel + fly fra København til Berlin for under 1500 – på et hotel som ligger tæt på Zoo :-) Held og lykke!

 12. Mie skriver:
  8. november 2010 kl. 10:50

  Motel One. :) det er en hotelkæde som har flere hoteller i Berlin, så man selv kan bestemme hvor i byen man vil bo. værelserne er rigtig fine og nyistandsatte. :D det er heller ikke så dyrt og med god service. kan helt klart anbefalet! ;)

 13. Mette skriver:
  8. november 2010 kl. 10:50

  * pr. person*

 14. A skriver:
  8. november 2010 kl. 10:59

  Neeej hvor ser I søde og lykkelige ud! Og hvor er du smuk som altid, Sofie. Desværre kan jeg ikke se de første 4 billeder (har faktisk altid problemer med at se dit første billede).

  Har desværre heller ikke nogen Berlin-tips, men du har da lige inspireret mig til at holde nytår udenlands! :)

 15. Stine skriver:
  8. november 2010 kl. 11:02

  har hørt der er et (lidt dyrt måske??) hostel i berlin som skulle have den vildeste underligste indretning på værelserne..Er der nogen der ved hvad det hedder?? Tror ihvertfald det kunne være oplevelsen (og pengene) værd..

 16. Tine skriver:
  8. november 2010 kl. 11:50

  Hvorfor ikke bare tage toget derned? :-)

 17. Simone Degen skriver:
  8. november 2010 kl. 11:50

  Jeg kan varmt anbefale Circus i Prenzlauer Berg, der findes både et hotel og et hostel lige over for hinanden, på hostelet er der både sovesale og almindelige dobbelværelser.
  Og så ligger det virkelig centralt i øst-Berlin på Kastanienallee, som er en af de hyggeligeste gader.

  Lavede for nogle uger siden i Berlin guide på min blog, med nogle tips til forskellige hyggelige steder, som ikke lige står i diverse guide bøger :)

  link: http://simonehwga.blogspot.com/2010/10/berlin-guide.html

  Simine

 18. AnnCathrine skriver:
  8. november 2010 kl. 11:57

  Hej Sofie :)

  Det lyder som alletiders idé :)
  http://www.rejseliv.dk/ – der kan du muligvis finde billige flybilletter, og hotel. Tag et kig! :)

 19. Rikke skriver:
  8. november 2010 kl. 12:13

  Ej hvor hyggeligt.
  Jeg skal til Berlin på fredag-søndag, en kærestetur sponsoreret af mine forældre med tilhørende babypasning af vores lille mand på 10mdr :)
  Vi fandt en 5-stjerners til 1700kr inkl. morgenmad – Intercontinental Berlin hedder det vist på fdm’s hjemmeside. – om det er fordi det er uden for sæson eller.. det ved jeg ikke :) Men så burde et med færre stjerner jo også være det billigere!

  Jeg håber I får en fantastisk tur..

 20. Chanett skriver:
  8. november 2010 kl. 12:20

  http://www.agon-aldea.de/ Et rigtig godt hotel hvor vi boede i 5 dage.
  Vi fravalgte morgenmad (det er simpelthen så dyrt der), men værelset var super fint. Slet ikke luksus som det i boede på sidst, men som sagt, rigtig godt :o)
  Det ligger lige ved siden af en station, så det er også nemt at komme rundt, og på gå-ben tager det ca. 15 minutter at trave til Potsdamer Platz fra hotellet.

 21. Siff skriver:
  8. november 2010 kl. 12:24

  Øv, jeg kan ikke se de 5 første billeder. Da jeg var på interrail boede vi på Generator Hostel Berlin (generatorhostels.com). Ret ungt klientel, men det er ok priser og man kan få ene/dobbeltværelser.

 22. Rikke skriver:
  8. november 2010 kl. 12:34

  Øv bøv, jeg kan ikke se de første 5 billeder :-(

 23. Hannah skriver:
  8. november 2010 kl. 12:38

  Jeg kan helle ikke se de første 5 billeder :-(
  Held og lyke med at finde flybilletter+hotel ;-)

 24. Natascha skriver:
  8. november 2010 kl. 12:48

  Hey Sof!

  Var med min kæreste dernede i efterårsferien, vi kørte i bus derned (5 timer) fra KBH, og kostede 300 hver vej – det jo SÅ billigt. (graahundbus var vores selvskab). Håber det kan hjælpe – og god tur til jer!

 25. Stine skriver:
  8. november 2010 kl. 14:03

  Hvor ville det være hyggeligt. Bare det var mig :)

  Stine
  http://www.thatswhy-blog.blogspot.com

 26. ida skriver:
  8. november 2010 kl. 14:33

  Jeg har selv lige været i Berlin med min kæreste på weekendtur, nu er jeg lidt misundelig på dig.
  Vi boede på et ret fint hotel, så der kan jeg ikke hjælpe. Til gengæld vil jeg kraftigt anbefale jer at besøge restauranten “Unsicht Bar”, hvor man spiser i fuldstændig mørke og har en blind tjener. Det er en virkelig speciel, unik og fed oplevelse! Prisen er lidt pebret, hvis man ser på maden, som er lækker, men ikke den vilde gastronomiske oplevelse. Men det er alle pengene værd! Vi bestilte bord hjemmefra over nettet, hvilket er super nemt.

  Og jeg er desuden fuldstændig enig mht. nytårsaften, jeg kan ikke fordrage den dag.

 27. Chloe skriver:
  8. november 2010 kl. 14:36

  Vi skal også fejre nytår i Berlin, og vi glæder os helt vildt. Der skulle være vildt gang i den – specielt på de store pladser (Alexander Platz osv.) Find vores Berlin-guide på vores blog:

  parboiledblog.blogspot.com.
  http://parboiledblog.blogspot.com/2010/10/helle-for-at-bo-i-berlin.html

  god tur!

 28. Matilde skriver:
  8. november 2010 kl. 15:03

  Jeg var et smut i Berlin sidste år i efterårsferien, sidste år. Jeg boede på et hotel der hed “Park inn” der ligger på Alexanderplatz, der vist nok ligger meget centralt i Berlin :)

 29. May skriver:
  8. november 2010 kl. 15:07

  Hej Sofie :-)

  Gud, hvor jeg elsker din blog, følger den 100 % hver eneste dag! Sikke et skønt billede af du og din kæreste, I er så naturlige og søde! Nu til mit spørgsmål! Hvorfor hader du nytårsaften??? (Det gør jeg faktisk også selv) – Knus May

 30. Julia skriver:
  8. november 2010 kl. 15:14

  Nu har jeg været en del gange i den tyske hovedstad. Jeg altid nyt af at bo i bydelen Friederichain. Her er der masse af små barer og restauranter. Det er super hyggeligt, og ofte har vi kunne få lækker aftensmad for under 5€!

 31. Isabella skriver:
  8. november 2010 kl. 15:26

  Hej Sofie.
  Jeg er selv lige flyttet til Berlin, så I år bliver også mit første nytår her.
  Du skriver godt nok at du er bange for fyrværkeri, men hvis du alligevel finder modet, så skal I tage ind til Brandenburger Tor og se fyrværkeri. Tror at det kan sammenlignes med Rådhuspladsen, det er i hvert fald der “det sker” når det nye år skal skydes igang, i følge berlinerne selv.

  Håber du kan bruge det til noget.
  Venligst Isabella.

 32. Lotte skriver:
  8. november 2010 kl. 15:43

  Hej Sofie!
  Har lige været i Berlin, der er sååååå fedt! :-)
  Og NØJ, hvor er dig og din kæreste bare søøøø’e :-D

 33. sofie skriver:
  8. november 2010 kl. 15:48

  Cirkus Hostel ved Kastanieallee – et virkelig godt hostel med en hyggelig bar i kælderen… Det er virkelig rent og pænt, men selvfølgelig med bad og toilet på gangen… Derudover er dem, der arbjeder der også rigtig søde og så ligger det jo i Berlins bedste kvarter!

 34. Katrine skriver:
  8. november 2010 kl. 15:52

  Haha. Jeg “elsker” det der pandebånd og tørklædet på billede 1! Minder mig også om 2007 – ååååh, gooode tider ;)

 35. josefine skriver:
  8. november 2010 kl. 15:58

  jeg var dernede i efterårsferien og billetten kostede vist kun omkring 400 kr t/r. Vi fløj med Berlin Air!
  Ellers jeg kan varmt anbefale området ved Mitte, Kastanienallé og Prenzlaurberg! Der er SÅ hyggeligt :) + i skal drikke en øl på White Trash Restaurant, der er ret syret.

 36. josefine skriver:
  8. november 2010 kl. 16:00

  kan jeg* ;)
  + så er området ved Prenzlaurberg propfyldt med genbrugsbutikker! og drinksne er super billige (og stærke) :)

 37. amalie skriver:
  8. november 2010 kl. 16:05

  Da jeg var i Berlin i sommers, kørte jeg i bus med Team Bens. Det var total billigt (kan ikke liige huske det præcise beløb, men omtrænt 1000 kr, tur/retur). Man bliver kørt lige til Berlins banegård.

 38. Christina skriver:
  8. november 2010 kl. 16:07

  Lige en tilføjelse til ida’s indlæg om “Unsicht Bar”. Hvis I vil det, så SKAL I bestille bord hjemmefra! Vi kunne ikke komme til, da jeg var i Berlin, fordi man åbenbart skulle have bestilt bord 4-5 uger i forvejen :S

 39. Sarah skriver:
  8. november 2010 kl. 16:14

  Øøøøv kan ikke se de første billeder :(

  Men udover det må i ha en super tur! Der er så super hyggeligt :)

  http://www.afascination.blogspot.com

 40. Nina skriver:
  8. november 2010 kl. 16:18

  Hey, Ville bare lige gøre dig opmærksom på at fyrværkeri er ulovligt nytårsaften i Berlin, så det slipper du for :)
  fin Blog

 41. Anja skriver:
  8. november 2010 kl. 16:41

  http://www.miniloft.com/

 42. Amalie Lindström Gleerup skriver:
  8. november 2010 kl. 16:50

  Hotel berolina er et billigt og helt fint hotel/hostel.
  http://www.berolina-charlottenburg.de/8.html
  Og så er morgenmaden også okay..
  Hotellet er ikke noget specielt, men fint hvis man ikke har tænkt sig at bruge tid på hotellet og bare vil se byen.

 43. sofiesblog skriver:
  8. november 2010 kl. 16:56

  TUSIND TAK for alle jeres fine forslag! :D Vil helt sikkert tjekke alle hotellerne ud på nettet.

  Mht. flybilletter, så er det selvfølgelig pga. tidspunktet vi skal rejse på, at det er så dyrt. Ellers har jeg også set det er ret billigt. Vil da lige tjekke bus/tog ud, selvom jeg tror vi holder os til bilen. :)

  Og ØV, hvor er det træls I ikke kan se billederne! Det lader til at I kan se de er der, men de vil bare ikke vises ordentligt eller hvordan?? Aner ikke hvad man skal gøre ved sådan noget… :(

 44. Helle S skriver:
  8. november 2010 kl. 17:17

  Billederammen er der, men i midten er der sådan et image-ikon. Det er dog kun et problem via bloglovin, for man kan godt se billederne, hvis man går direkte på din side. :)

 45. Mia skriver:
  8. november 2010 kl. 17:32

  Eller så tjek http://www.homeaway.dk. De er et site hvor de udlejer prive lejligheder. Nogle af dem er super billige.

 46. Thilde E. skriver:
  8. november 2010 kl. 17:43

  Jeg har været i Berlin et par gange og det bedste og billigste sted jeg har boet var på Wombat hostel, du kan finde det ved at google det. Det er et ret nyt hostel med både alm. værelser med altan men også sovesale. Det er billigt og ligger super godt i Prenzlauer Berg, tæt på alt. Kan kun anbefales.

 47. Benedikte skriver:
  8. november 2010 kl. 17:44

  Jeg er super dårlig til at finde rundt i, hvad der er øst og vest, men Kreuzberg er det niceste sted at bo! Der er fyldt med genbrugsbutikker og thai-mad. Det er det, de kalder ‘tyrkerkvarteret’.

  Og så lige et tip til shopping:
  På Ahornstrasse 2, lige ved Nollendorfplatz metrostation, ligger der en gigantisk vintagebutik, hvor personalet vejer det tøj, du har hapset. Den er virkelig stor og fed!

 48. Mette T. skriver:
  8. november 2010 kl. 17:48

  Jeg kan godt se alle billederne, og Sofie, du er simpelthen super smuk..! Synes egentlig ikke du er en dulle..? SÅ ved jeg da slet ikke hva jeg skal kalde de duller, jeg har set.. ;)

  Hvor lyder det bare romantisk..!! Dig og din kæreste forstår virkelig at nyde hinanden <3

  /MetteT

 49. Camilla skriver:
  8. november 2010 kl. 17:55

  Hej Sofie.
  Jeg kan varmt anbefale Citystay Mitte – i Rosenstrasse. Et virkelig rent og pænt hostel, ikke alt for dyrt, og med mulighed for dobbeltværelse. Det ligger perfekt i den østlige del af Mitte – lækkert shoppeområde – tæt på Prenzlauer Berg. Årh, bliver helt misundelig… ELSKER Berlin! God tur!

 50. josefine skriver:
  8. november 2010 kl. 17:58

  http://www.karlito-apartments.de/

 51. Anni skriver:
  8. november 2010 kl. 18:00

  HOTEL4YOUth i Berlin er super lækkert!
  Det ligger også i det hippe østberlin.

 52. Anni skriver:
  8. november 2010 kl. 18:01

  http://www.booking.com/hotel/de/hotel4youth.en.html

 53. Ina skriver:
  8. november 2010 kl. 18:22

  Hey Sofie :)
  Jeg misunder dig noget så meget, hvis du skal til Berlin nytårsaften…
  Jeg synes heller ikke så godt om nytårsaften, og indtil videre skal jeg bare tilbringe den med min kæreste, men det synes jeg til gengæld også rigtig godt om :) For skal også arbejde den dag til kl. 16, så det er begrænset hvor langt man kan tage væk.
  Har ikke rigtig nogen ting at fortælle om Berlin, har aldrig været der, men ville gerne :)
  Fortsat god aften!
  Hilsen Ina

 54. Katrine skriver:
  8. november 2010 kl. 18:38

  Jeg kan godt se billederne. Mac FTW!! <3

 55. ida skriver:
  8. november 2010 kl. 18:48

  En lille tilføjelse: Invester i et Welcome Card – det giver fri transport med alle transportmidler samt rabat på en hulens masse forretninger, seværdigheder og spisesteder (f.eks. 25 % på UnSicht Bar). Pengene er hevet hjem næsten med det samme :-)

  GOD TUR!

  P.s. Husk miljømærke på bilen!

 56. Anne skriver:
  8. november 2010 kl. 19:16

  Hearts of gold er et lækkert hostel der ligger dejligt centralt. Og det er billigt :)

 57. Christina B skriver:
  8. november 2010 kl. 19:21

  Jeg bryder mig heller ikke om nytårsaften, troede efterhånden jeg var den eneste der ikke gad det, hr i hvert fald ikk mødt andre der deler in holdning – før nu :p

  Lyder som en fed ide med Berlin istedet! Gid det var mig :D

 58. Bella skriver:
  8. november 2010 kl. 19:30

  Prøv at tjekke eastseven.de ud. det ligger i prenzlauerberg (som er et af de hyggeligste kvarterer) og på samme gade ligger den bedste hippe billige italienske restaurant sådan en hvor man sidder ved store rustikke langborde og drikke vin blandt smarte grafikere og arkitekter.

 59. Sara Vinther skriver:
  8. november 2010 kl. 19:38

  Åh, nu blev jeg helt inspireret. :) Men jeg tænker london og er ved at kigge. Flybilletterne er godtnok lidt dyre, men jeg vil simpelthen prøve london! Nu kender du jo london så godt, så ville høre om det er helt åndssvagt at bo på Bayswater Road? Der ligger nemlig et Hilton hotel og synes faktisk det er overkommelige priser. :) Trænger til luksus!

 60. Hybel skriver:
  8. november 2010 kl. 19:41

  Jeg kan heller ikke se de første 5.

  Jeg også planlægger også ferie i Berlin, så dit indlæg er bare perfekt timing for mig. Tjekker, tjekker, tjekker hoteller. Tusind tak for det.

  Anbefaler sylter hof hotel.

  Har boet der og det er pænt og nice med den længste morgenmads buffet. Men nu kender jeg ikke jeres budget, men det er hverken billigt eller dyrt efter min mening. ;)

  ps. den omtalte hotel har i øverigt også et stort lækkert badeværl.

 61. sofiesblog skriver:
  8. november 2010 kl. 19:51

  Er desværre godt klar over problemet med at I ikke kan se alle mine billeder – og jeg er virkelig træt af det!! Men aner ikke hvad jeg skal gøre ved det – udover at klikke på “Sofies blog” øverst eller gå direkte derind, for så kan man se det hele.

  Jeg må i gang med at tjekke alle hotellerne ud…

  Sara: Ja, de er sindssygt dyre!! Hvis man kan blive der til lidt længere end d. 2/1, så er de dog noget billigere – det kan vi bare ikke. Tjekkede lige Bayswater Road på Google Maps og det ser umiddelbart rigtig godt ud – dog ser den ud til at være lang, men alt er jo let tilgængeligt i London.

 62. Anne Sofie skriver:
  8. november 2010 kl. 20:18

  Hej Sofie
  Hvor dejligt at du skal til Berlin, det er en fantastisk by! De sidste to gange jeg har været i Berlin har jeg boet på det her hotel http://www.kastanienhof.biz/ som ligger på Kastanienallee, som er en rigtig hyggelig gade i Prenzlauer Berg. Gaden er fyldt med hyggelige caféer, restauranter, second hand butikker og butikker med upcoming designere. Lige uden for hotellet stopper en sporvogn som kører direkte til Mitte, bl.a. Hackescher Markt, hvor der også er massere af butikker og rigtig god stemning. Jeg kan ihvertfald varmt anbefale området, og hotellet er rigtig hyggeligt og godt til prisen, og med en baggård hvor der er plads til bilen, hvis i skal køre derned. Håber det kunne hjælpe lidt.

 63. Camilla skriver:
  8. november 2010 kl. 20:27

  ja – Kastanienallee og området omkring Hackescher Markt er bare det bedste!!

 64. julie skriver:
  8. november 2010 kl. 20:35

  DULLE???? hvor? der er da intet dullet over dig? :-D

 65. Celina skriver:
  8. november 2010 kl. 20:42

  Kære Sofie

  Min Søster har boet i Berlin så jeg har tilbragt meget tid i denne dejlige by – også til jul og nytår…

  I kan finde billige billetter på momondo.com og jeg synes dette hotel er super hyggeligt og til en fornuftig pris: http://www.hotelzuhauseberlin.de/

 66. Celina skriver:
  8. november 2010 kl. 20:46

  PS. Kan ikke lige overskue om det allerede er nævnt men I skal selvfølgelig være ved Brandenburger Tor kl. 12:00 Det er såååå smukt :)

  Men lad være med at stille jer i midten af det hele for der fyres fyrværkeri af fra alle steder…

  I øvrigt spiser man rigtig dejligt på Ottenthal – se mere her: http://www.ottenthal.com/start.html

 67. Signe skriver:
  8. november 2010 kl. 20:55

  jeg holdt nytår i Berlin sidste år, og det kan varmt anbefales! derudover har jeg været i Berlin en hel del gange i løbet af de sidste par år.
  de gange jeg har været der, har jeg boet i lejligheder, hvilket ikke er specielt dyrt i forhold til hvor meget hyggeligere det er end at bo på hotel – men det er selvfølgelig lidt småpebret, når man kun er to (min kæreste og jeg betalte 225 kr. pr. nat. pr. mand for superhyggelig lejlighed ved Hackescher Markt, som btw er et rigtig hyggeligt sted og meget centralt). derudover har jeg hørt godt om om det hostel der hedder Alcatraz (lad dig ikke skræmme af navnet ;)), der ligger i Prenzlauer Berg (og ja! – du skal bo i øst :)). ikke super fancy eller noget, men ganske fint til prisen og med god beliggenhed.

  jeg var ikke forbi Brandenburger Tor sidste år, da jeg heller ikke er meget for fyrværkeri, men vi brugte hele aftenen og natten i gaderne omkring Simon Dach Strasse (i Friedrichshain), hvor der er MANGE hyggelige barer og desuden også rigtig gode og billige restauranter.

  håber, at I får en god tur! :)

 68. S skriver:
  8. november 2010 kl. 20:56

  Ved ikke helt hvordan nytår foregår dernede, men nogle gode steder evt. at tage i byen er Matrix, mener der er flere forskellige etager med musik osv. Der er også Golden Gate, men der skal man være heldig hvis man vil ind. På turen derovre boede vi på Aletto Jugend Hotel, og vi regnede med at næste gang vi skulle derhen skulle vi bo på Hotel A & O Mitte. Du kan prøve at tjekke dem ud :)

 69. Karen Sofie skriver:
  8. november 2010 kl. 20:57

  Hej Sofie,
  Er helt nykommer på din blog, men den er super fin. Jeg bor i Berlin og laver en blog om netop det – selvfølgelig skal man lige sortere i mere eller mindre personlige ting, men ellers er der en del tips til, hvad man kan lave og opleve.

  Området omkring Münzstraße og Alte Schönhauser Straße er gode til shopping – Cos, Acne, American Apparel… Gode caféer ligger alle vegne, men tjek alligevel Ringo på Sanderstraße 2 i Neukölln ud (som i øvrigt er et virkelig cool område) og Rosenthaler platz.
  Så er der også Weinerei på Veteranenstraße, hvor man betaler €2 for et glas vin, og så kan man fylde op resten af aftenen. Når man går, betaler man det beløb, man syntes, det var værd. De har det samme koncept med mad på Griebenowstraße lige om hjørnet, der hedder Perlin.

  God fornøjelse!

  http://prenzlauerblog.wordpress.com/

 70. sofie skriver:
  8. november 2010 kl. 21:13

  nytår i berlin er fantastisk. men de hopper ikke ind i det nye år! nå, der er god gang i gaderne, men det er turisterne der sørger for festen. den er til gengæld også god. som signe skriver er friedrichshain rigtig fedt lige omkring simon dach strasse. jeg har lige været i berlin og boede på frankfurter strasse på et best western hotel. super billigt, super godt, super kvarter (5 min gang fra simon dach strasse og box hagener platz) mvh sofie

 71. sofie skriver:
  8. november 2010 kl. 21:15

  p.s. det ligger LIGE ved u-bahn st. samariter strasse som kun er ganske få stop fra alexander platz hvorfra du kan nå alle steder ;)

 72. Charlotte skriver:
  8. november 2010 kl. 22:06

  Nej søde Sofie, du har da aldrig været en dulle!
  Men du så sgu stadig skide godt ud. :)

 73. Maiken skriver:
  8. november 2010 kl. 22:47

  Da jeg var på studietur i Berlin, boede vi på et hyggeligt lille hotel på en sidegade til Kurfürtendamm. Det hedder Hotel Seifert og er altså ganske godt til prisen og med en super beliggenhed :)
  Go’ tur, og godt nytår dernede.

 74. Laura skriver:
  8. november 2010 kl. 23:12

  Altså jeg kan godt se billederne, men jeg går også bare ind på sofiesblog.dk

 75. Lea skriver:
  8. november 2010 kl. 23:16

  Tjek Motel One – de har hoteller over hele Berlin, så kan i sådan set selv vælge i hvilken bydel i vil bo. Hotellerne er 2-3 stjernede men mn føler at man bor på 4 stjernet hotel. Fantastisk service og super cool indretning.
  Vi var selv dernede sidste nytår og boede der i 5 nætter for ca. 2500 kroner. Vi planlægger også at tage afsted igen til nytår alt efter eksamens-stress eller ej, og der er ingen tvivl om at vi skal bo på Motel One :-)
  Fantastisk ide du har fået der!

 76. Kirstine skriver:
  8. november 2010 kl. 23:37

  Hej Sofie

  Jeg har lige været på forlænget weekend i Tyskland, jeg tog nattoget derned, hvilket jeg var rigtig glad for, billigt og faktisk overraskende godt, jeg plejer ellers nok at kunne klage :-/

  Der er nogle gode nytårsfester i Berlin, med blandet en masse super godt musik, er egentlig inviteret derned med en masse venner, men USA kalder for mit vedkommende. Evt læs mere på¨den her hjemmeside:
  http://www.residentadvisor.net/events.aspx?ai=34&v=week&mn=12&yr=2010&dy=31

  Der sker helt sikkert også meget andet end det, men det er hvad jeg kender til i hvert fald. Og ville ønske jeg lige kunne tage en smuttur til Berlin nytårsaften også tilbage til Staterne igen..

 77. Sofie B skriver:
  9. november 2010 kl. 07:08

  Hvor sjovt.. Min veninde og mig har også talt om Berlin til nytår..
  Jeg er vant til at holde det i Østrig på skiløjpen, men det bliver det nok ikke til i år og jeg skal BESTEMT ikke være i Danmark!

  Held og lykke med jeres tur.. Håber vi og I kan finde noget der ikke er for dyrt:)

  / Sofie B / Misssoffy.blogspot.com

 78. Guldlog skriver:
  9. november 2010 kl. 09:13

  Det skal du glæde dig til!

  Min mand og jeg samt et hold venner tog til Berlin og holdt nytår for 2 år siden og det var SÅ skønt…vi spiste (og blev der resten af aftenen og festede) på en resturant, der hed Shio Shio og det hele var utrolig fint og tjekket og super lækker mad og ikke overdrevet dyrt.! Rigtig god tur

 79. Pernille skriver:
  9. november 2010 kl. 09:53

  Jeg kan anbefale Hotel Bogota. Det ligger super godt! Boede der i sommers, hvor der var VM, og Tyskland vandt en eller anden delting. Så hvis de fejrer nytår, ligesom de fejrede den kamp, så bliver det helt sikkert vildt og festligt! :)

 80. Linette skriver:
  9. november 2010 kl. 10:03

  Hej Sofie.
  Rigtig fedt i tager til Berlin!
  Jeg skal selv holde nytår hernede med min kæreste, og jeg glæder mig til at opleve en anderledes nytårsaften, end lille dk. Jeg er ved at finde ud af hvor de holder de fedeste nytårsfester, og pt. kigger jeg på en restaurant og klub der ligger på 17. etage. Elevateren derop sidder uden på bygningen og er lavet af glas! Det ligger meget centralt, og er vist et af de fedeste steder man overhovedet kan holde nytår (det er hvertfald det jeg er blevet anbefalet flere gang) Jeg har kontaktet dem, og vil gerne sende dig en mail hvis de har noget ledigt :)
  Ha’ en god dag!
  Kh. Linette

 81. Helle Michelsen skriver:
  9. november 2010 kl. 15:50

  Hejsa.
  Vi var i Berlin for nogle år siden til nytår, hvis du (som jeg) ikke er vild med nytårsaften, så tag ikke til Brandenburger Tor – vi fortrød det! Bliv hellere et lækkert sted, evt. i hotellets restaurant eller på en bar, og gå lidt ud på gaden, hvis I lyster.

  Pyyyha der var så vildt mange mennesker ved Brandenburger Tor – vi stod i siden, men kunne ikke komme væk pga. alle mennesker :S og de skød med nytårsfyrværkeri rundt omkring alle mennesker, det var for meget “midt i det hele”, og vi måtte gå hjem i minus 5 grader, fordi der ingen taxa var at få. Jeg ville ALDRIG gå derhen, hvis jeg skulle derned igen.

  Bare et godt råd, hvis man ikke er vild med mange, vilde mennesker og fyrværkeri.

  Rigtig god tur – fantastisk by.

 82. Marie Matzen skriver:
  9. november 2010 kl. 21:33

  Jeg er selv lige flyttet til Berlin i år, så har ikke prøvet at holde nytår her, men jeg har hørt at det er bedst at blive skrevet på gæstelisten hvis man vil på klub/bar om aftenen, da der ellers godt kan være fyldt op de gode steder.
  Der findes en rigtig god bog om Berlin. Den hedder Bag om det store B. Hvis man kan låne den på biblioteket, burde du helt klart gøre det, og skrive nogle steder ned som du vil besøge. Jeg har brugt den rigtig meget til at finde både caféer, barer, klubber, museer, gallerier, butikker osv.

  Ellers synes jeg Oranien Straße i Kreuzberg og området omkring er helt fantastisk. Bare gå en tur i området, vær nysgerrig og kig ind i butikkerne og caféerne.

  Lige ved u-bahn stationen Görlitzer Bahnhof ligger det fineste lille falafelsted, med super god falafel. Der er et stort skilt hvor der står falafel med nogle farverige prikker, men stedet har vidst ikke noget navn.

  Ellers er du meget velkommen til at tjekke min blog jeg har skrevet mens jeg har boet her. Den er ikke så guide agtig, men måske du kan få noget ud af den, ellers er du også velkommen til at sende mig en mail :)

 83. Malene skriver:
  10. november 2010 kl. 14:50

  Hold da kæft, hvor er der mange kommentarer.
  Ved ikke om der er nogle, der har forslået det her, men jeg har boet på et hostel (mega centralt!) der hedder
  AO hostel (AO hostel am Zoo hedder det vist)
  Pænt, ordentligt og du kan bestille dit eget værelse med bad og toilet.
  Super duper ;)

 84. Stine skriver:
  13. november 2010 kl. 22:11

  Hej Sofie,
  Når i kommer til Berlin skal i virkelig unde jer selv at tage til Prenzlaurberg og spise på The Bird! Det er simpelthen det fedeste sted, burgerbar, steakhouse og bar, med den fedeste stemning! Stedet ejes af to New Yorker fyre, den ene hedder Gregg og er altid klar på en sludder, det er hele staff egentligt :)
  Prenzlauerberg ligger lidt langt ude i nord-øst Berlin, men u-banen går derud (der er dog sporarbejde for tiden, men indsat busser i stedet for), og The Bird ligger på noget der hedder Am Falkplatz, der er ret nemt at finde :)
  Forresten er priserne meget fair og maden så meget i top, uhm..!
  Try it!!

 85. Rikke skriver:
  16. november 2010 kl. 08:31

  Hej igen Sofie.
  Så er jeg hjemvendt fra Berlin, og kan lige kommme med en indskydelse til bil-turen.
  Vi tog over Gedser derned, der sejler man i 1t45min og så kørte vi lige over 2 timer i bil – og så var vi der.
  Hjem tog vi den via Rødby/Puttgarden og der kørte vi 3t30min og sejlede i 45min.

  Hvis I ikke bliver søsyge så vil jeg altså foreslå at tage den over Gedser, ikke fordi de færger vipper mere, der er bare længere sejlads.
  Vi er bare stadig småsmadrede i kroppen af at køre den lange tur hjem, og kan så forestille mig det ikke bliver bedre med daggamle tømmermænd oveni :)

  Rigtig god tur!

 86. Rikke skriver:
  16. november 2010 kl. 11:29

  - og så skulle jeg måske lige tilføje at vi kun kørte fra Lolland til Berlin, I har jo lige små 200km oveni !!

Følg Sofies blog:

Sofies blog - bloglovin Sofies blog - bloglovin

INSTAGRAM

@sofiesblog
Berlin, nytår