Kontakt

 

Er du interesseret i at komme i kontakt med Looklab.dk, kan du kontakte os via mail eller pr. telefon.

Har du generelle spørgsmål kan du skrive til:
info@looklab.dk

Har du spørgsmål omkring mulighederne for annoncering, partnerskaber, sponsorater o.lign. kan du skrive til:
partner@looklab.dk

Du kan også kontakte vores salgsansvarlige, Christian Kruse, på:
ck@looklab.dk eller pr. telefon: +45 40 54 64 72

ønsker du at komme i direkte kontakt med én eller flere af bloggerne kan du skrive til dem på følgende emailadresser:

celine@looklab.dk
stine@looklab.dk
healthjunkie@looklab.dk
allthingsdapper@looklab.dk
theinsider@looklab.dk
rikkekroeger@looklab.dk
ella@looklab.dk
stylebyjosephine@looklab.dk
guldlog@looklab.dk
malsen@looklab.dk
danica@looklab.dk
homesick@looklab.dk

Hvis du vil sende noget til os, er vores adresse: LOOKLAB, Allégade 12, baghuset, 1. sal, 2000 Frederiksberg.

De bedste hilsner
Looklab.dk

Luk

Om Looklab

Velkommen til LOOKLAB!

På Looklab.dk finder du nogle af Danmarks allerbedste mode- og livstilsblogs. Vi elsker mode, stil, shopping, skønhed, mad, musik, design, kunst og en masse andet - og det vil vi gerne dele! Derfor er vi gået sammen om at skabe et fælles univers, et slags konsortium, hvor vi hygger og deler med hinanden og alle jer, der sidder ude på den anden side af skærmen. Vi opdaterer døgnet rundt, 365 dage om året med alt fra brudstykker af vores liv, vores bedste mode- og skønhedstips til dugfriske reportager om trends, streetstyle og mode events in real time!

Har du ris, ros, spørgsmål eller forslag til forbedringer? Så send en mail på  info@looklab.dk.

Vil du høre om mulighederne for kommercielle samarbejder på Looklab.dk, så er du velkommen til, at kontakte os på partner@looklab.dk eller ringe til Christian Kruse på tlf. +45 40 54 64 72. Vi elsker samarbejder der er sjove for læserne, for virksomhederne og for os - og i fællesskab kan vi skræddersy den helt rigtige løsning.

Vores adresse er: LOOKLAB, Allégade 12, baghuset, 1. sal, 2000 Frederiksberg

Så ja - velkommen til Looklab, surf rundt og tag del i vores univers!

De bedste hilsner
Looklab.dk

Luk

BLIV LOOKLAB FRIEND

 

 
 

Regler og vilkår for Looklab Friends

Ved at tilmelde dig som Looklab Friend modtager du fremover Looklab's nyhedsbrev, LOOKLETTER. Dermed er du altid sikret de seneste nyheder, konkurrencer og en helt ny vinkel fra os på Looklab. LOOKLETTER udkommer hver 3. uge og vil være dér I kan se os fra helt nye sider!

Looklab kan også sende emails med sponseret indhold og vi lover (amar' og halshug), at vi kun vil sende relevant information til jer. Fx om spændende lagersalg, VIP-events eller tilbud fra butikker, forretninger og onlineshops. Spam has never been cool ;-)

Ved at oplyse dit telefonnummer når du registrerer dig som Looklab Friend, vil du fremover ved udvalgte lejligheder, modtage en sms. Servicen er helt gratis.

Husk! Du kan til enhver tid afmelde dig som Looklab Friend og dermed også nyhedsbrevet samt sms-servicen fra Looklab.dk gennem vores nyhedsbrev. Men vi håber, at du vil synes ligeså godt om Lookletter, som vi gør ;-)

Luk

3 ting under 500 kr.

Jeg har fået den skrækkeligt hårde opgave at skulle vælge tre ting under 500 kr. fra Magasins nye magasin. Ok, det var ikke specielt hårdt – dog var det lidt vanskeligt at begrænse sig, for der skulle efter sigende være 1000 ting under 500 kr. i bladet! ;)

Mine valg faldt på fine jeans fra Just Female, lækre afslapningsbukser fra Forrest & Bob og en turkis rullekravetrøje i merino fra Magasins eget mærke. I skal nok få det hele at se i aktion, så snart det ankommer! Kan I spotte noget på billederne, I hellere ville have valgt, eller kan I godt forstå mig? :P

Lige nu kører Magasin en konkurrence, hvor I kan vinde et gavekort på 5000 kr. dertil. Alt I skal gøre er at like deres Facebook-side her + sende en mail til magasin@looklab.dk med jeres navn. Hvis ikke I vinder førstepræmien, er der trøstepræmier til nr. 2-10, som er en fin striktrøje ligesom min!

Indlægget bringes i samarbejde med Magasin

Skriv en kommentar

28 kommentarer til “3 ting under 500 kr.”

 1. Sine / coffeeandlipstick.dk skriver:
  6. august 2012 kl. 08:03

  Tough job… :):)

  • Sofies blogskriver:
   6. august 2012 kl. 16:21

   Ja, det var lige til at få sved på panden af! ;)

 2. Lykkeglimt skriver:
  6. august 2012 kl. 09:26

  .. Vælg 3 ud af 1000 ting til under 500 kr. No wonder at du havde lidt svært ved at begrænse dig! Men det virker som nogle fine valg. Jeg glæder mig til at se dem på :)

  http://lykkeglimt.wordpress.com/

  • Sofies blogskriver:
   6. august 2012 kl. 16:21

   Det gør jeg også selv! :)

 3. Katrine skriver:
  6. august 2012 kl. 09:37

  Jeg er helt vild med forrest and bob bukserne. Har allerede et par derfra jeg købte for et års tid siden og kan varmt anbefalde dem :-)

  • Sofies blogskriver:
   6. august 2012 kl. 16:21

   Uh, det lyder godt! Synes det er lidt svært, når man ikke har set dem irl, men de lyder lovende! ;)

 4. Viveca Johansen skriver:
  6. august 2012 kl. 10:14

  Lyder som en hård omgang. Jeg ville have svært ved at begrænse mig! Jeg er ikke rulle-krave typen, så hvis jeg havde været dig, ville jeg nok have valgt noget andet i stedet for den. Men jeans og hyggebukser, det er super! :-)

  http://stainsofpaint.blogspot.com/

  • Sofies blogskriver:
   6. august 2012 kl. 16:22

   Nå ja, hver sin smag! :) Og ja, jeg glæder mig også til at modtage tingene!

 5. Natascha Coester skriver:
  6. august 2012 kl. 10:26

  Jeg synes det er nogle rigtig gode valg :)

 6. Betina skriver:
  6. august 2012 kl. 11:34

  Gode valg, gode valg. Men selvfølgelig er det det, du har god stil!
  Prøvede at følge dit facebooklink og måske er det min computer der er tosset (for det kan ikke have noget med brugeren at gøre!)men det virkede ikke.
  Søgte i stedet på dem og er forhåbentlig med i konkurrencen alligevel :o)

  God mandag til dig.

  • Sofies blogskriver:
   6. august 2012 kl. 16:22

   Åh, tak! :) Hmm, det lyder mærkeligt, for jeg kan sagtens komme ind?!

 7. Marie skriver:
  6. august 2012 kl. 11:57

  gode valg !

  // http://marierodkjersfotoblog.blogspot.dk/

 8. Anne skriver:
  6. august 2012 kl. 12:55

  Flotte, flotte ting!
  Må man spørge, hvilken farve du valgte Just Female-bukserne i?

  Jeg har dem i bourdeaux og jeg er helt pjattet med dem! ;-) De har holdt formen og farven så godt og de sidder virkelig godt (hvis jeg selv skal sige det, hæhæ) ;-) Jeg tror du bliver rigtig glad for dem!

  • Sofies blogskriver:
   6. august 2012 kl. 16:24

   Jeps, jeg tog dem også i bordeaux som på billedet! :D Og fedt, at de er gode! Jeg var i tvivl om størrelsen, men håber de passer!

   • Anne skriver:
    6. august 2012 kl. 18:32

    De giver sig lidt, synes jeg, men jeg vil sige at de er meget almindelige i størrelsen. Og jeg kan slet ikke vente med at se et outfit med dem – er sikker på de vil klæde dig (og dine labre ben) så godt! ;-)

 9. Freja skriver:
  6. august 2012 kl. 14:38

  Elsker virkelig Forrest and Bob!

  Tænkte forresten på noget, Sofie. Nu hvor du er så vild med at finde fejl i tekster og alt sådan noget med ord, osv – er der så en grund at du ikke valgte at læse lingvistik? Overvejer nemlig at søge ind på studiet næste år, men tænkte om Dansk måske minder meget om og også kunne være en mulighed? :)

  http://www.photographyfrejalyngbo.blogspot.com

  • Sofies blogskriver:
   6. august 2012 kl. 16:29

   Jeg har endnu ikke noget derfra, men det håber jeg også, jeg kommer til! ;) Jeg overvejede at læse lingvistik i sin tid, men syntes på mange måder det var FOR nørdet – specielt med karrieremuligheder, der ifølge KU’s side fx er noget med at få computere til at tale som mennesker. (http://studier.ku.dk/studier_A-z/lingvistik) Så selvom emnerne nok i virkeligheden interesserede mig mere end på Dansk, så valgte jeg alligevel det, så jeg ville have større muligheden efterfølgende, da jeg ikke var (og er) sikker på, hvad jeg ville. Man lærer nogle af de samme ting i faget Sprog på Dansk, men derudover skal man så også kløjes med alt muligt litteratur-shit, som bestemt ikke er mig. :)

   • Freja Lyngbo skriver:
    6. august 2012 kl. 16:57

    Tuind tak for dit svar! :) Altid dejligt med en, der er lidt inde i det! :)

    • Anne skriver:
     7. august 2012 kl. 19:17

     Hej Freja (og Sofie). Jeg håber, det er i orden, at jeg lige kommer med en lingvists perspektiv :)
     Det der med karrieremuligheder for lingvister har virkelig meget at gøre med personlige interesser og hvilke(t) fag, man kombinerer det med! Jeg kender kun én, der vil noget med computersprog, fordi hun personligt interesserer sig for computere (eller noget) og derfor har valgt datalogi som tilvalgsfag.
     På Lingvistik får man en virkelig grundig uddannelse i stort set alle områder af sprog, lige fra dansk grammatik, generel grammatisk teori, sprog i samfundet, sprog i hjernen og sprogtilegnelse til tekst- og samtaleanalyse. Jeg vil vove at påstå, at karrieremulighederne for Dansk og Lingvistik er ret ens, hvis du vil noget med kommunikation eller sprog; den største forskel er nok, at du på Dansk får det litterære med og får mulighed for at blive gymnasielærer (hvilket er en virkeligt væsentlig faktor, hvis du på nogen måde overvejer det!), hvor du på Lingvistik bliver mere sprogligt specialiseret. (Det skal selvfølgelig lige siges, at jeg har læst på Aarhus Universitet, og at Lingvistik her er noget anderledes end på KU!)

     PS. Og så vil jeg lige – som tidligere notorisk sprogrøgter – tilføje, at man altså på Lingvistik bliver opdraget til ikke at dømme sproglige “fejl”, men se dem på linje med alt andet, hvilket altså lige tog mig et halvt års tid at acceptere :)

 10. Natascha skriver:
  6. august 2012 kl. 19:21

  Hej sofie :)
  Hvor kan man købe bladet og hvad koster det?

  • Elm skriver:
   6. august 2012 kl. 20:23

   Man plejer at kunne tage det gratis i Magasin.

 11. Nina skriver:
  6. august 2012 kl. 19:25

  Vilka snygga saker !

  http://countrylifebyn.blogspot.se/

  Nina

 12. Elm skriver:
  6. august 2012 kl. 20:26

  Jeansene og de bløde bukser er fine. Rullekraven er sikkert også lækker, men farven er mystisk synes jeg, den minder mig lidt om en pakke Sorbits tyggegummi eller gammel dame.Sorry.:-)

 13. Winnie skriver:
  6. august 2012 kl. 21:35

  Wow!!! FED opgave, SVÆRT valg…
  - hold da op en masse lækkert der er at vælge imellem!

Følg Sofies blog:

Sofies blog - bloglovin Sofies blog - bloglovin

INSTAGRAM

@sofiesblog
1000 nyheder under 500 kr., billigt, Forrest & Bob, Just Female jeans, Magasin, merino, striktrøje