Kontakt

 

Er du interesseret i at komme i kontakt med Looklab.dk, kan du kontakte os via mail eller pr. telefon.

Har du generelle spørgsmål kan du skrive til:
info@looklab.dk

Har du spørgsmål omkring mulighederne for annoncering, partnerskaber, sponsorater o.lign. kan du skrive til:
partner@looklab.dk

Du kan også kontakte vores salgsansvarlige, Christian Kruse, på:
ck@looklab.dk eller pr. telefon: +45 40 54 64 72

ønsker du at komme i direkte kontakt med én eller flere af bloggerne kan du skrive til dem på følgende emailadresser:

celine@looklab.dk
stine@looklab.dk
healthjunkie@looklab.dk
allthingsdapper@looklab.dk
theinsider@looklab.dk
rikkekroeger@looklab.dk
ella@looklab.dk
stylebyjosephine@looklab.dk
guldlog@looklab.dk
malsen@looklab.dk
danica@looklab.dk
homesick@looklab.dk

Hvis du vil sende noget til os, er vores adresse: LOOKLAB, Allégade 12, baghuset, 1. sal, 2000 Frederiksberg.

De bedste hilsner
Looklab.dk

Luk

Om Looklab

Velkommen til LOOKLAB!

På Looklab.dk finder du nogle af Danmarks allerbedste mode- og livstilsblogs. Vi elsker mode, stil, shopping, skønhed, mad, musik, design, kunst og en masse andet - og det vil vi gerne dele! Derfor er vi gået sammen om at skabe et fælles univers, et slags konsortium, hvor vi hygger og deler med hinanden og alle jer, der sidder ude på den anden side af skærmen. Vi opdaterer døgnet rundt, 365 dage om året med alt fra brudstykker af vores liv, vores bedste mode- og skønhedstips til dugfriske reportager om trends, streetstyle og mode events in real time!

Har du ris, ros, spørgsmål eller forslag til forbedringer? Så send en mail på  info@looklab.dk.

Vil du høre om mulighederne for kommercielle samarbejder på Looklab.dk, så er du velkommen til, at kontakte os på partner@looklab.dk eller ringe til Christian Kruse på tlf. +45 40 54 64 72. Vi elsker samarbejder der er sjove for læserne, for virksomhederne og for os - og i fællesskab kan vi skræddersy den helt rigtige løsning.

Vores adresse er: LOOKLAB, Allégade 12, baghuset, 1. sal, 2000 Frederiksberg

Så ja - velkommen til Looklab, surf rundt og tag del i vores univers!

De bedste hilsner
Looklab.dk

Luk

BLIV LOOKLAB FRIEND

 

 
 

Regler og vilkår for Looklab Friends

Ved at tilmelde dig som Looklab Friend modtager du fremover Looklab's nyhedsbrev, LOOKLETTER. Dermed er du altid sikret de seneste nyheder, konkurrencer og en helt ny vinkel fra os på Looklab. LOOKLETTER udkommer hver 3. uge og vil være dér I kan se os fra helt nye sider!

Looklab kan også sende emails med sponseret indhold og vi lover (amar' og halshug), at vi kun vil sende relevant information til jer. Fx om spændende lagersalg, VIP-events eller tilbud fra butikker, forretninger og onlineshops. Spam has never been cool ;-)

Ved at oplyse dit telefonnummer når du registrerer dig som Looklab Friend, vil du fremover ved udvalgte lejligheder, modtage en sms. Servicen er helt gratis.

Husk! Du kan til enhver tid afmelde dig som Looklab Friend og dermed også nyhedsbrevet samt sms-servicen fra Looklab.dk gennem vores nyhedsbrev. Men vi håber, at du vil synes ligeså godt om Lookletter, som vi gør ;-)

Luk

Hvordan pakker man tøj til et halvt år?!

I går var der præcis 1 måned til, at jeg rejser til Amsterdam. Uh! Hvis nogen skulle have misset det, skal jeg læse et semester i Amsterdam, så derfor flytter jeg derned et halvt år. Der har været en masse praktiske ting, jeg har skullet have styr på, men det meste er efterhånden faldet på plads. Fx har jeg fået et ret fint kollegieværelse i mit favorit-område, så det kunne jo næsten ikke være bedre!

Én ting spekulerer jeg dog stadig over… Hvordan søren pakker man tøj til et halvt år?! Jeg har booket to kufferter, men stadig… Det er altså ikke ret meget plads! Jeg vil jo også stadig gerne have mulighed for at lave nogle nogenlunde interessante outfit-billeder til jer, så jeg er jo nødt til at have lidt forskelligt med! ;) Hvem har en god idé til den ultimative pakning?!

Translation: In 1 month, I am leaving Copenhagen to study one semester in Amsterdam. I am really looking forward to it, but I have some concerns about putting (preferably) most of my wardrobe into just two suitcases?!  

Skriv en kommentar

58 kommentarer til “Hvordan pakker man tøj til et halvt år?!”

 1. Kirstine skriver:
  18. juli 2012 kl. 09:32

  Ruller alt tøjet, man finder automatisk den plads man har brug for. Da jeg var udveklsingsstudet rullede jeg alt tøjet og min håndbagage var også fyldt med ting. Husker at tage den tykke jakke på, så den ikke pakkes ned i tasken og det er den dur man pakker i, for du skal vel ogdå have mange andre ting med:-)

  • Sofies blogskriver:
   18. juli 2012 kl. 11:33

   Jeg har aldrig helt forstået det der med at rulle tøjet – fylder det virkelig mindre?! Og ja, jeg skal nemlig også have sådan nogle åndssvage ting som hårtørrer og kamerastativ med, og det fylder jo også en del!

   • Michella skriver:
    18. juli 2012 kl. 13:02

    Ja, det virker! Jeg gør det også! Held og lykke med “mission impossible” ;) Forventer selvfølgelig en opdatering :D

    • kirstine skriver:
     20. juli 2012 kl. 11:44

     Ja du fjerner alt luften (lyder virkelig åndssvagt), men det fylder virkelig mindre. Men inden i skoene kan der nemt lige gemme sig strømper osv.

  • Sofies blogskriver:
   18. juli 2012 kl. 11:34

   Ahh, smart! Jeg kan se, de har nogen i Jysk, så der må jeg lige forbi!

 2. My Hansen skriver:
  18. juli 2012 kl. 09:44

  Jeg tror at man skal forsøge at begrænse sig – altså tag de ting med du ikke kan undvære… Der er jo også butikker i Amsterdam, og så kan man have en gyldig grund til noget ekstra shopping, hæhæ ;-)

  • Sofies blogskriver:
   18. juli 2012 kl. 11:35

   Ja, det bedste vil selvfølgelig være at kunne kæbe nyt hele tiden, men det er min udvekslingsøkonomi desværre ikke til! :(

 3. Malene skriver:
  18. juli 2012 kl. 09:46

  Du inviterer kæresten derned ret hurtigt efter du er ankommet, og så fylder han sin kuffert med dine ting :) Når du så skal hjem, så opstår problem 2. Men hvis du nu skal hjem til jul, så tager du alt sommertøjet med hjem der, og resten kan du så tage med hjem, når du skal endeligt hjem – det kan evt kombineres med et besøg, hvor gæsterne kan tage noget ekstra med :)

  Ja, da jeg var på udveksling var det besøgene der reddede mig. God fornøjelse :)

  • Sofies blogskriver:
   18. juli 2012 kl. 11:35

   Haha, ja, det har jeg også tænkt mig! ;) Men stadig, der er jo alligevel grænser…

 4. Louise BE skriver:
  18. juli 2012 kl. 09:50

  Heej!

  Jeg har præcist lige stået i samme situation og nu er jeg så i Shanghai hvor jeg tager et semester og vender hjem til jul. Det er meget svært at pakke da man jo skal pakke for sommer, efterår og vinter.

  Det jeg gjorde var at tage det jeg synes var gode basis ting, noget der ikke behøver at skulle stryges eller vaskes i hånden. Shanghai er dog et ret varmt sted så der er kommet en del sommerbluser med, men da jeg ved at min mor kommer ovre og besøger mig så tager hun noget efterår/vinter tøj og sko med ned til mig, og tager nok også noget at det tøj jeg ikke rigtig bruger med hjem igen.

  Og du skal vel også ha’ besøg af kæreste, veninder og familien? Det er trods alt lidt billigere og hurtigere at flyve til Amsterdam end Shanghai :) Så de kan jo sikkert tage tøj og andet du synes du mangler med til dig.

  Husk at scanne kreditkort, pas og rejseforsikring så du har det som udskrift og på computeren.
  Husk også at afmelde/sætte i bero diverse abonnementer inden du tager af sted og få bestilt et ekstra kreditkort så du har to. Synes selv at et mastercard og et almindelig visa kort er godt. Og det skal du nok gøre nu da det ellers er for sent, hvis du ikke allerede har gjort det :)

  Nu ved jeg ikke hvor mange bøger du har du gerne vil ha’ med til studie, men tag kun dine grundbøger, altså dem du virkelig synes er vigtige og du ikke kan undvære.

  Ellers synes jeg ikke jeg kan komme i tanke om mere fra min side. Rigtig god tur! :)

  /Louise BE

  • Sofies blogskriver:
   18. juli 2012 kl. 11:37

   Mange tak for alle de gode råd. Og ja, det værste er nemlig, at man skal have tøj med til så meget forskelligt vejr – og desværre fylder vintertøj jo en del. Håber du har det godt i Shanghai!

 5. Viveca Johansen skriver:
  18. juli 2012 kl. 10:19

  Ville foreslå at rulle tøjet, ligesom Kirstine siger. Det har også reddet mig et par gange på rejser :-) Men ellers er der jo også pakkeposten – tag det med, du føler er mest nødvendigt – basis-ting og lignende.. Hvis du så mangler noget specielt, så få én til at sende det til dig! Ligeledes hvis du får problemer, når du skal hjem – vupti, en tur med posten!

  http://stainsofpaint.blogspot.com/

  • Sofies blogskriver:
   18. juli 2012 kl. 11:38

   Jeg har bare svært ved at forestille mig, at det fylder mindre af at blive rullet?! :P Altså kan godt se det med fx en dynejakke, men det har jeg jo ikke ligefrem med. Ved ikke helt, om jeg tør sende mit tøj med posten, men ellers en god ide! ;)

 6. Laura skriver:
  18. juli 2012 kl. 10:20

  Jeg flytter til udlandet i et halvt år, præcis som dig!:)
  Jeg gør det at jeg sender en stor flyttekasse til det land jeg skal til. En kasse der vejer cirka 12 kg koster 300-400 kr at sende. Cirka! Du kan fylde en kasse og derefter pakke resten ned i dine kufferter.. Det gør jeg!
  knus laura

  • Sofies blogskriver:
   18. juli 2012 kl. 11:38

   Ja, det er jo selvfølgelig en mulighed, men så vil jeg hellere betale ca. det samme for en ekstra kuffert, hvor der må være 23 kg i. :)

 7. Heidi skriver:
  18. juli 2012 kl. 10:21

  Jeg læste en gang hos Acie at hun pakkede til 3 uger når hun skulle pakke for en længere periode. Den fulgte jeg selv da jeg tog til Australien sidste år. Selvfølgelig skal man have både til koldt og varmt med, men man får jo også købt lidt undervejs så det er en rigtig god tommelfingerregel.

  Desuden er Amsterdam ikke så langt væk, så du kan jo godt få fat i noget, hvis du skulle mangle.

  Til sidst vil jeg også lige gerne slå et slag for vakuum poserne! Vi brugte dem da vi rejse rundt i Australien og der kan virkelig være en del mere når man får det ned i de poser.

  • Sofies blogskriver:
   18. juli 2012 kl. 11:39

   3 uger… Kan slet ikke overskue, hvor meget forskelligt tøj, jeg har på i løbet af 3 uger! :P Men tak for dine gode råd.

 8. monica skriver:
  18. juli 2012 kl. 10:22

  hmm du står lidt i sammen situation som mig, jeg skal på efterskole. Jeg ved ikke hvordan jeg skal pakke til helt år?! Det er lidt svært at vide, hvad man gerne vil have på om en måned. Håber du finder en løsning, du må meget gerne skrive den til mig. :-)

  Knus Monica

  • Sofies blogskriver:
   18. juli 2012 kl. 11:40

   Ja, præcis, det er lidt det samme. Dog kommer du nok hjem lidt oftere end jeg gør! ;) Der er allerede kommet mange gode råd her på bloggen, så dem kan du måske også bruge. Held og lykke på efterskolen!

 9. Cecilie skriver:
  18. juli 2012 kl. 10:24

  Super timing! Jeg skal selv læse et semester i Californien og har virkelig krise over at skulle pakke (tager først af sted til januar, but still!). Du skriver, du har booket to kufferter – kan man det?! Hvor smart, det vidste jeg ikke. Hvad koster det? Jeg har heldigvis den fordel, at det er rimelig godt vejr i Californien, den tid jeg skal være der; forår/sommer, tænker/håber jeg:) Men tænk at skulle pakke helt sit liv ned, puha!!! Jeg vil følge nøje med i kommentarerne og forhåbentlig finde masser af inspiration.

  • Sofies blogskriver:
   18. juli 2012 kl. 11:42

   Ja, det kan man godt. Jeg skal flyve med SAS og ringede ind og spurgte, hvor jeg fik at vide, at jeg skal gøre det samtidig med, at jeg booker sæde dagen inden afrejse. Den koster 225 kr. inden for Europa, men det afhænger lidt af, hvor man skal hen. Du kan læse om SAS’ regler her: http://www.sas.dk/Alt-om-rejsen/Bagage/Bagageovervagt/ Rigtig god tur til Californien!

   • Feline skriver:
    18. juli 2012 kl. 18:23

    Tak for den her tråd. Jeg skal læse i Washington State og er derfor i helt samme situation. Fedt med alle de gode råd.

    @ cecilie: det er rigtigt hvad sofie siger, at man kan ringe og høre sit flyselskab. Dog vil jeg sige, at eftersom du også skal til USA skal du nok regne med en dyrere pris. Jeg skal flyve med Lufthansa og skal betale 100 euro for en ekstrakuffert. Og så skal man også være opmærksom på at tjekke op på regler for ekstrabagage hvis du skal mellemlande og flyve indenrigs med et andet selskab i USA, som jeg skal. De har lidt andre regler for max vægt og mål end de Europæiske åbenbart..

    God tur til jer begge.

 10. Mette skriver:
  18. juli 2012 kl. 10:45

  Hej Sofie, sad lige og så denne her pakke-video forleden dag – måske kan den inspirere dig? http://www.youtube.com/watch?v=8jnzNIfL79Q

  • Sofies blogskriver:
   18. juli 2012 kl. 11:43

   Hahaha, hvor er det sejt!!! :D Man fatter virkelig ikke, at han får plads til alt det!

 11. Two Minds skriver:
  18. juli 2012 kl. 10:50

  Det lyder som en svær opgave.. Jeg er virkelig lousy til at pakke i forvejen så ingen gode tip herfra desværre.
  Du er nu heldig at du skal bo i Amsterdam i ½ år- gid det var mig!

  xo
  Two Minds
  http://www.onetwominds.blogspot.com

  kig forbi, kommenter, følg.

  • Sofies blogskriver:
   18. juli 2012 kl. 11:43

   Ja, jeg synes virkelig også det er svært! Og ja, jeg glæder mig også! :)

 12. Marie Lundholm skriver:
  18. juli 2012 kl. 10:56

  Jeg er lidt i samme båd. Jeg skal være au pair pige i Paris i 11 måneder. Jeg har ingen ide til, hvordan jeg skal få pakket ;)

  • Sofies blogskriver:
   18. juli 2012 kl. 11:44

   Så må du også følge med her. ;) Rigtig god tur!

 13. Natascha Coester skriver:
  18. juli 2012 kl. 11:00

  Man tager de ting med man absolut ikke kan undvære og så kan man altid købe noget nyt dernede :)
  Jeg skulle selv pakke til et år i USA for et par år siden, det var ikke let :)

  • Sofies blogskriver:
   18. juli 2012 kl. 11:44

   ÅH, du får det til at lyde så nemt – det synes jeg overhovedet ikke det er! :P

 14. Nina skriver:
  18. juli 2012 kl. 11:01

  Ved lige hvad du snakker om. Jeg var 3½ måneder i Brasilien og godt nok er der 30 grader varmt hele tiden, men man skal jo altså have tøj på engang i mellem :-) Jeg pakkede faktisk alt det grimme og dét, jeg godt kunne efterlade når jeg tog hjem igen og nøøøøj hvor var det fantastisk da jeg så kom hjem til alt det tøj jeg ikke havde kunnet bruge i lang tid! så lærer man at sætte pris på sit tøj :-)

  • Sofies blogskriver:
   18. juli 2012 kl. 11:45

   Ja, men da jeg samtidig skal se nogenlunde chic ud på outfitbilleder undervejs, så kan jeg desværre ikke bare tage gamle laser med! :P

   • Nina skriver:
    18. juli 2012 kl. 14:17

    Nåh ja, men vi er jo nogle der altid synes du ser chic ud ligemeget hvad du iklæder dig :D

 15. Andrea skriver:
  18. juli 2012 kl. 12:06

  Jeg ville anbefale at pakke ting som kan styles paa mange forskellige maader. Saa bliver din taske lettere og du kan stadig lave nogle fine outfit billeder :)
  Amsterdam lyder rigtig spændende!

 16. Laura skriver:
  18. juli 2012 kl. 12:10

  Den var sgu svær – goooooooooooooooooooood luck, Sofie. ;-)

 17. Stine K.A. – 6400 Happimess skriver:
  18. juli 2012 kl. 14:17

  Jeg har også selv lige vœret 5 måneder i USA, hvor der skulle pakkes til vinter, forår, sommer og pœnt til kontor/business. Noget af en udfordring… Jeg brugte tricket med mix&match, altså at tage med, så tøjet bedst muligt kunne kombineres. (og så gik jeg totalt shop-amok derovre, men shh ;) )
  Og om 2 måneder står den på 9 måneder i Barcelona for mig, så der er jeg på den igen – så må jeg prøve at huske på de her råd, ha ha.

 18. Maria Lynge skriver:
  18. juli 2012 kl. 14:45

  Havde samme problematik da jeg rejste til London i 6 mdr. Fedt du har booket to kufferter! Har du planer om at skulle hjem på besøg? Så endelig sørg for at få noget med hjem hver gang du er i DK eller har folk fra DK på besøg i Amsterdam. Du får så hurtigt købt nye ting i Amsterdam, så du kommer slet slet ikke til at mangle… ikke hvis du er ligesom jeg i hvert fald :-) Bare fordi man er et andet sted, indstiller man jo ikke sin shopping ;-) Jeg endte med at måtte smide tøj ud, fordi jeg ikke havde plads (plus betale overvægt i lufthavnen hehe) Og synes ellers jeg havde været god, til at tage ting med hjem til Dk på mine visitter – f.eks. til jul :-)

 19. Julie skriver:
  18. juli 2012 kl. 15:17

  Jeg glæder mig til at følge dit liv i Amsterdam.

  Forstår godt, at du synes pakningen er lidt kritisk, men jeg er sikker på, at du alligevel formår at lave nogle fine outfitbilleder (:

 20. Marlene skriver:
  18. juli 2012 kl. 16:22

  Jeg ved ikke, om det allerede er blevet nævnt, men er der ikke noget med, at dine forældre bor i Jylland et sted?
  Jeg ville overtale dem til at besøge dig hurtigst muligt, og så køre dertil i bil – afhængigt af hvor i Jylland de bor, så kan 6-8 timer gøre meget ved det. Så tager de selvfølgelig bare alle de ting med, som du ikke har plads til eller synes vejer for meget..

  Det kræver selvfølgelig, at I er indstillet på at lave samme trick, når du skal hjem, og I har koordineret, at dine er ting er kommet hjem til dem :)

 21. Katrine Lund skriver:
  18. juli 2012 kl. 18:00

  Jeg suger lige alle råd til mig… den 26 august rejser jeg til frankrig for at læse et helt år! puha, og jeg har endda kun en kuffert :O
  Held og lykke, tihi

 22. Sarah skriver:
  18. juli 2012 kl. 19:49

  Hej Sofie! Jeg har lige været 5 måneder i Asien, så kender problemet. Mit råd til dig er at være sikker på at det du tager med passer sammen så du kan blande det. Så inden du pakker så set det sammen på kryds og tværs, så er du sikker :)

 23. Marie skriver:
  18. juli 2012 kl. 19:57

  som en garvet globetrotter og mentor for udveklingsstuderende har jeg et meget enkelt tip: pak kun EEN kuffert. Du køber en masse dernede. Heldigvis for dig er Holland tæt på, så du kan sikkert lure en masse tøj med dine veninder, når de kommer og besøger dig. Jeg var selv afsted til USA :)
  Et andet tip: pak kun det mest nødvendige.

  • Marie skriver:
   18. juli 2012 kl. 20:11

   tre par jeans (hav et par på, på vej derover), 1 par bukser (dress pants), 10-12 stykker t-shirts/toppe/langærmede bluser både til hverdag og fest, 1 sweater, 10 par trusser, 2 cardigans, 5 BH’er, 1 bikini, 1 lille håndklæde, 7 par strømper, 1 par leggins, 1 par strømpebukser, 1 par sandaler, 1 par converse/sneakers, (ville skrive 1 par stilletter, men jeg har faktisk ikke set dig gå rundt i sådan nogle?) 1 par pæne sko, toilettaske med dullegrej + lille hårtører, 1 skoletaske, bærbar, 1 blok papir + kuglepen, 1 bog om Amsterdam fra loneley planet, 1 sæt regntøj.
   Resten kan du købe.

   • Sofies blogskriver:
    19. juli 2012 kl. 10:13

    Åh, hvis bare det kunne gøre det! :D Én sweater ville fx aldrig være nok. Men tak for listen anyway.

 24. Ida skriver:
  18. juli 2012 kl. 20:05

  Jeg skal på ferie i en uge, og jeg har pakket fire stykker tøj, haha! Men jeg har pakket toppe der både kan bruges som kjoler og stoppes ned i shorts, plus jeg tager rimeligt meget tøj på i flyet. Det er selvfølgelig også en mulighed, at tage alt sit tøj på :D

 25. Nina skriver:
  18. juli 2012 kl. 20:13

  Åhh, jeg står selv med samme dilemma! Jeg skal 4 mdr. til Irland fra september til december i år… jeg var på udveksling i Australien for 10 år siden, hvor jeg skulle pakke til 10 mdr.! Det er en kæmpe udfordring. Men dengang købte jeg så mange nye ting, så jeg tror min plan denne gang er kun at medbringe det mest nødvendige. Jeg skal også rejse rundt i Irland inden studiestart, så jeg kan nok desværre ikke tage to kufferter med :(

 26. Puk skriver:
  18. juli 2012 kl. 21:25

  Spørg Acie! Hendes pakke billeder er altid super gode guides, hun er god til at kombinere sæt tøj så man kan genbruge ting i forskellige outfits! :D

 27. Rikke skriver:
  18. juli 2012 kl. 22:07

  Jeg har selv overvejet det problem og kan slet ikke se mig ud af det. Flytter til London i et halvt år, og man føler sig sgu lidt på røven, selv om det bare er tøj. Men det er virkelig vigtigt! :D

  Rikke, http://rikkewestesen.blogspot.dk/

 28. Lotte skriver:
  18. juli 2012 kl. 22:14

  Jeg kender det alt for godt det med at være forvirret over at skulle pakke!
  Jeg skal selv pakke til et år i USA om lidt under en måned – er det muligt? :D
  Anyway, jeg håber du får et fedt halvt år i Amsterdam!

 29. Anne Sofie skriver:
  19. juli 2012 kl. 12:40

  Ligesom hvis du skal på ferie, bare i noget større skala. Du pakker pænt tøj, hverdagstøj, åbne sko, sneakers m.m. Da jeg skulle til Amsterdam pakkede jeg flest jeans og mange hverdagsting som fx. t-shirts og sneakers – noget der kan kombineres på mange måder. Hollændere går meget afslappet klædt – også når de går i byen, så jeg havde kun kjole og stilletter på én gang.

  Så pak som om du skal på ferie, vælg ting der går til det meste og tænk generelt mest i praktiske yndlingsting. Du kommer nok også til at shoppe dernede, så de særlige, fx trendbasede ting, ville jeg lade blive hjemme. Dog syntes jeg ikke det var særlig godt at shoppe i A-dam. De er lidt bagud i forhold til os – fx hvis man gik i H&M, havde de ting som havde været i vores butikker et halvt år tidligere. Hollænderne går heller ikke så spændende klædt, synes jeg.
  Men det kan jo have ændret sig siden 2007. ;)

  God tur!

 30. Benedikte Capion skriver:
  19. juli 2012 kl. 16:40

  Rul tøjet, læg sko modsat af hinanden, så de passer ind sammen, sørg for at have styr på basis, tag nogle “spændende” ting – og så shop en masse nyt i det lækre Amsterdam!! ;) hvis økonomien selvfølgelig tillader det…………..

 31. Tine skriver:
  20. juli 2012 kl. 19:01

  Da jeg skulle til New Zealand på udveksling i et år måtte vi kun have én kuffert med (20 kg!). Men ved ikke hvordan det gik til, men det lykkedes mig faktisk kun at pakke 23 kg og så håndbagage. Et god råd er et pakke. Veje kufferten (hvis det er vægten der er problemet). Pak om igen – revurder alle tingene (især de tunge ting eller dem der fylder meget). Pak igen – og så bare fortsæt til du er i mål ;) For hvad er det værste der kan ske? At du skal shoppe lidt ekstra når du kommer frem? ;) Men husk at du også skal kunne få tingene med hjem igen – dét er faktisk det aller sværeste! :)
  Held og lykke md det

 32. Caroline skriver:
  22. juli 2012 kl. 17:04

  Fra egne erfaringer må jeg bare sige man pakker alt alt for meget .. Jeg skulle flytte til København 3 mdr. og jeg synes det var viiiildt lang tid, så jeg pakkede en hel masse – tror jeg fik brugt halvdelen :)

 33. Anne Mette skriver:
  26. juli 2012 kl. 10:44

  Hæh, jeg havde måske liiiige nedprioriteret outfit-billederne lidt, hvis det var mig, og så bare taget det med jeg ville tro jeg fik brug for.

 34. Cecilie skriver:
  9. august 2012 kl. 15:39

  Du er selvfølgelig lidt mere fårged mht. at du gerne vil please dine læsere med en masse forskellige outfits, men da jeg var på udveksling i holland blev jeg faktisk enormt overrasket over hvor lidt betydning det har. Jeg ANER ikke hvordan jeg valgte ud og fik plads til alting, men jeg havde kun én kuffert med, og jeg led på intet tidspunkt nød! :)
  Jeg tror at de gode råd med basisting, og muligvis kombi-ting er vejen frem, men derudover ville jeg tage det helt roligt. Lugn, det ordnar sig :)

 35. shower head review skriver:
  19. maj 2014 kl. 09:50

  Pretty nice post. I just stumbled upon your weblog and wished too say that I have truly enjoyed
  surfing around your blog posts. After alll I will be subscribing to your rrss feed and I hope
  you write again soon!

Følg Sofies blog:

Sofies blog - bloglovin Sofies blog - bloglovin

INSTAGRAM

@sofiesblog
Amsterdam, exchange, kuffert, pakning, pladsmangel, udveksling